Férfi rövidnadrágok: Mert nyáron jó szabadon hagyni a lábunk

A melegben csak egy dolog tud igazán segíteni: ha szabadon hagyja a lábát. Amikor nyáron magasra kúszik a hőmérő higanyszála, akkor itt az idő elrakni a hosszú nadrágokat - eljött a férfi rövidnadrágok ideje. Ez a nadrágtípus nemcsak jól szellőzteti a lábakat, hanem jól is néz ki, és ma már mindkét nem számára természetes viselet. A Tchibonál mindenféle férfi rövidnadrágot megtalál, ráadásul megfizethető áron. Egyszerűen csak kattintson a webshopunkra és nézzen szét!
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop

A férfi rövidnadrágokat sokáig rossz szemmel nézték, ma már viszont a hétköznapi élet részei

Régebben sokáig tabu téma volt a férfiak számára a rövidnadrág viselése. A nők hamarabb kirakhatták a láb alsó részét, de a férfiak tekintetében ez még húsz évvel ezelőtt is sokaknak szúrt szemet. Ez mára alapjaiban véve megváltozott, bármelyik nem képviselője bátran szabadon hagyhatja a lábát. Sőt, még a munka világában is sokkal kevesebb korlátozás vonatkozik a női- és férfi rövidnadrágok viselésével kapcsolatban. Ez rendkívüli mód segít az életünkön, hiszen így sokkal könnyebben elviselhető a nyári meleg.
Egy stílusosan öltözködő deszkás srác sötét kalapot és farmer rövidnadrágot visel, lazán üldögél a márvány lépcsőn és a telefonját nyomkodja.

Vagány és praktikus farmer férfi rövidnadrágok

Szinte minden típusú nadrágnak létezik rövid változata, ami természetesen, a legnagyobb kedvencre, a farmerre is igaz. Ezek a kék klasszikusok ma már sokféle változatban kaphatók, egészen az egyszerű férfi rövidnadrágoktól a vagány rojtos szegélyű darabokig. Továbbá elmondható róluk, hogy a farmer rövidnadrágok bizony minden stílushoz passzolnak. A Tchibo online shopban sokféle kíváló minőségű farmer anyagból készült férfi rövidnadrág közül válogathat.
Egy fiatal férfi egy fekete-fehér csíkos felsőben és egy bézs chino rövidnadrágban hagyja el a házát.

Chino rövidnadrágok, az eleganciát kedvelő férfiaknak

Néhányan még nyáron sem szeretnek egyszerű férfi rövidnadrágokat viselni, mert nem találják elég elegánsnak. Természetesen viszont az sem megoldás, hogy a nyári hőséget egy hosszú nadrágban vészeljük át. A chino rövidnadrág ideális választás erre, hiszen elegáns és még levegő is éri a lábát. A legjobb, ha a rövid chinohoz egy elegáns férfi inget vagy galléros pólót vesz fel.

A férfi ruhatár legpraktikusabb alternatívája: A cargo rövidnadrág

A cargo nadrágok és a cargo repülőgépek nem csak a néven osztozkodnak. Mindkettő azzal a céllal jött létre, hogy a lehető legkevesebb helyen a lehető legtöbb dolgot hordozhassa. A cargo nadrágok ezért nemcsak klasszikus zsebekkel vannak ellátva, hanem extra nagyméretű oldalzsebek is találhatók rajta, ami természetesen igaz a cargo nadrág rövid változatára is. Ezek a nadrágok nagyon praktikusak, ha például egy hosszú túrára indul, vagy nyáron a szabadban kell dolgoznia, hiszen a sok zsebben minden kéznél van, amire csak szüksége lehet.

Eltakarjuk-e a térdet vagy sem: a rövidnadrág megfelelő hossza

Nincsenek általános divatszabályok arra, hogy milyen hossza legyen egy rövidnadrágnak. A legtöbb típus általában kicsivel a térd fölé ér. Az elmúlt nyarak során megfigyelhető volt az a trend, hogy sok férfi még magasabbra feltűri a rövidnadrágot. Elérhetők azonban hosszabb sortok is, amelyek az alsó lábszár közepéig érnek, hiszen szintén nagyon jól mutatnak és sok ruha illik hozzájuk. A tippünk: Ha a rövidnadrág viselése engedélyezett az irodában, akkor érdemes a kissé hosszabb verziót választani. Egyszerűen nézzen körbe a Tchibo webshopjában.
Férfi rövidnadrágok minden változatban: Egy háromnegyedes nadrágot viselő apuka a fia mellett áll, aki egy térd főlé érő rövidnadrágot visel és egy ház falának támaszkodnak.

Nívós anyagok a Tchibotól a kiváló minőségű ruhadarabokért

A ruhák a mindennapjaink szerves részét képezik, ezért sok ember számára nem mindegy, hogy hol és hogyan készül az, amit visel. A Tchibonál különféle tanúsító védjeggyel rendelkezünk, hogy hosszú távon tudjuk garantálni a termékeink minőségét. A GUT GEMACHT jelöléssel azt igazoljuk, hogy a ruháink fenntartható eljárással készültek. Ez magában foglalja az ökológiai termesztésű pamutot és a víztakarékos előállítást is. Sok nadrág, többek között néhány férfi rövidnadrág is „garment-washed” (készre varrt ruhadarabok speciális mosása) jelöléssel van ellátva. Emögött a minőségi jellemző mögött egy speciális mosási eljárás rejlik, amely gondoskodik a kellemes tapintásról. Továbbá a ruhák ennek köszönhetően nem zsugorodnak össze olyan könnyen.
Egy rövidnadrágot viselő apuka egy mezőn fekszik és a lányát a lábán „repteti”.