Férfi kesztyűk: Nincs többé fázós kéz!

Egy késő őszi reggelen kerékpárral munkába menet, hóeltakarítás vagy téli séta a kutyával: vannak helyzetek, amikor még a legidőjárásállóbb férfiaknak is szükségük van kesztyűre. Ha itt inkább robusztus példányokra van szükség, az elegáns férfi bőrkesztyűk szép kiegészítőként egészítik ki az üzleti ruhatárat. Tudjon meg többet e praktikus társak sokrétű felhasználásáról, és rendelje meg a megfelelő párat a Tchibo!
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 2 695 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft 1 695 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft 1 695 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Kézmelegítő a legmélyebb télen

Ha fagypont alatti hőmérsékleten is kimész a szabadba, akkor tudod: nincs rossz időjárás, csak rossz ruházat! Ez a kezére is vonatkozik. Amikor a hőmérséklet alacsony, a bélelt téli kesztyűk a férfiak számára az első választás. A kesztyű különösen melegen tart, mivel az ujjak egymásnak adják a testhőt. Egy másik előnye: ezek a kesztyűk gyorsan felvehetők és levehetők. Ez praktikus olyan kültéri munkáknál, ahol csak alkalmanként van szükség az ujjbegy érzékenységére, például a kapcsolók működtetéséhez. Az időjárás elleni legjobb védelmet a síkesztyű jelenti - ezek a férfi kesztyűk víz- és szélállóak.
Kesztyű sportoláshoz: Egy fiatalember kocogni készül, fekete sapkát, sportruházatot és gyapjú anyagból készült férfi kesztyűt visel, és az órájára néz.

Könnyű kesztyű az átmeneti időszakra

Tavasszal, ősszel és a napos, száraz téli napokon elegendő a könnyebb kézi ruházat. A természetes anyagokból készült kötött és gyapjú kesztyűk nagyon kényelmes viseletet biztosítanak, és ha melegebb lesz, a kabát zsebében elférnek, hogy helyet takarítsanak meg. A fleece-kesztyűk jó alternatívát jelentenek az aktív férfiak számára: szintetikus szálakból készülnek, amelyek a test nedvességét kifelé elvezetik, és így megakadályozzák az izzadó kezeket. A téli férfi kesztyűk vastagabb változatban is kaphatók.
Közelkép egy barna bőr férfi bőrkesztyűről, amely egy barna bőr utazótáska fogantyúján lóg.

Bőrmodellek - időtlenül szépek

Ha öltönyt és kabátot visel, semmi sem veri a férfi bőrkesztyűt, ha eleganciáról van szó. A fekete vagy barna sima vagy velúr bőrből készült bélelt vagy béleletlen férfi kiegészítők időtlen divatklasszikusok, amelyek csodálatosan kombinálhatók bármilyen üzleti ruhatárral. A természetes anyagminőséget tökéletesen aláhúzza a kényelmes báránybőr bélés, de választhatja a gyapjúbélésű modellt is. Szabadtéri tevékenységekhez a jobb légáteresztő képesség érdekében a szintetikus szálakkal ellátott bőrkesztyűket ajánljuk.

Kis illeszkedési útmutató férfi kesztyűkhöz

A kesztyű csak akkor tölti be optimálisan a funkcióját, ha megfelelően illeszkedik. A kéz legszélesebb része a döntő, és a legjobb, ha megmérjük, ha kétségeink vannak. 21,6 és 23 cm közötti kézszélesség esetén például válassza a 8 és 8,5 vagy L méreteket. Ha megtalálta a megfelelő méretet, a kézmelegítőnek hosszú ideig kell tartania. Ezért mosáskor figyeljen az ápolási utasításokra. A gyapjúkesztyűk és a funkcionális kesztyűk például különböző mosási ciklusokat igényelnek.

A felszerelés részletei, amelyekre figyelnie kell

Van azonban számos olyan észrevétlen tulajdonság, amely nagyban növeli a kézmelegítők gyakorlati értékét a mindennapi életben. Ha például a férfi kesztyűket okostelefonja érintőképernyőjének működtetésére szeretné használni anélkül, hogy levenné őket, a hüvelyk- és mutatóujjnak vezetőképes szegéllyel kell rendelkeznie. A kötött vagy rugalmas mandzsetták előnyösek, ha széles ujjú kabátokat visel. A két kesztyűt összekötő kampók pedig együtt tartják a párt, így nem kell a szekrényedben keresgélned.
Férfi kesztyű fontos részletekkel: Egy férfi áll egy havas téli tájban, és a kezén lévő kesztyűvel kezeli az okostelefonját.

Nagy választék és kiváló minőség a Tchibo

Kesztyűválasztékunkban a férfiak is megtalálják, amit keresnek, akik számára a megjelenés és a minőség egyaránt fontos. Végül is mit ér a legszebb kézmelegítő, ha a varratok néhány hét után felszakadnak. Minden termék szigorú tesztelési folyamaton megy keresztül az anyag és a kivitelezés tekintetében. És csak a legjobbak kapják meg a TCM pecsétet, ami a "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo tanúsított áru) rövidítése. Kombináld a kötött kesztyűt sállal és sapkával, vagy a bőrkesztyűt a kabátoddal kedvedre - a Tchibo olcsón és a legjobb minőségben találod meg a megfelelő darabokat!
A legjobb minőségű férfi kesztyű: Egy fiatalember, aki kék gyapjú sapkát visel a fején, a kamerába nevetve dörzsöli a kezét, amelyen fekete kesztyű van.