Schließen
-42 %
Fiú boardshort fürdőnadrág, kék
3 995Ft
2 295Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek fürdőköpeny, csíkos, fehér/sötétkék
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Fiú boardshort fürdőnadrág
4 295Ft
 
Elérhető:
 
Kislány fürdőköpeny, csíkos, narancs
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány bikini, kék
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisgyerek fürdőköpeny, kék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Lány fürdőruha, kék, pálmás
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú fürdőköpeny, csíkos, zöld
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Gyerek fürdőköpeny, kockás, piros
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Fiú boardshort fürdőnadrág
4 295Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Fürdőruhák lányoknak, fürdősortok fiúknak

Ha kislánynak keres fürdőruhát, akkor egy- és kétrészes modellek közül válogathat. Fiúknak laza fürdősortok és szűkebb szabású modellek kaphatók. A klasszikus gyerekfürdőruhák mellett fontos a fürdőköpeny is, mert finom, meleg takaróként szolgál pancsolás után. A legkisebbeknek víztaszító babafürdőruha és babafürdőnadrág szükséges, melyek különleges higiéniai védelmének köszönhetően a baba popsija mindig száraz marad.

UV-védelemmel ellátott gyerekfürdőruhák: biztonságban a napon is

A tűző nyári napnak számos előnye van: nemcsak melegíti a testet, de hozzájárul a jobb hangulathoz is. A finom baba- vagy gyerekbőrre nézve azonban, az UV-sugárzás miatt, gyorsan olyan negatív következményei is lehetnek, mint a leégés. Annak érdekében, hogy a kis vízicsibék és tengeri kalandorok védve legyenek a nap káros hatásaitól, ajánlott az UV-védelemmel ellátott baba- és gyermekruha használata. A különleges bevonat ugyanis megakadályozza, hogy az UV-sugarak áthatoljanak a ruházaton.

Több, mint egynyári: gyerekfürdőruhák, melyek a gyerekkel együtt nőnek

A gyerekek, különösen az első években, hihetetlenül gyorsan nőnek. Így már kis idő elteltével szükség lehet új nadrágok  és pólók, de akár fürdőruhák vásárlására is. A bikini felső részének állítható hosszúságú pántja lehetővé teszi, hogy igény szerint beállítható legyen lánya testmagasságához. A háromszög felsőrészek pedig tetszés szerint köthetők meg hátul. A gyerek fürdősortok bősége a derékrészen található zsinór segítségével szabályozható.

Bájos gyerekfürdőruhák anyagai és mintái

Ahhoz, hogy a kicsik gondtalanul élvezhessék a fürdőzés örömeit, a fürdőruhának elegendő mozgásszabadságot kell nyújtania. Különösen tartós és formatartó anyag a Lycra, mely bőrbarát, ezért kiválóan alkalmas az érzékeny baba- és gyermekbőrön való viseletre. További előnye, hogy gyorsan szárad. Ha gyermeke igazi vízipocok, és még elkékült ajkakkal és vacogó fogakkal is alig lehet kicsalogatni a vízből, akkor jó választás lehet a neoprén ruha.

Aranyos fodrok, színes minták vagy rajzfilmfigurák: lányok és fiúk egyaránt örülnek a kifejezetten nekik tervezett fürdőruháknak. A Tchibo gyerekfürdőruháival Ön is a TCM védjeggyel tanúsított, bevált minőséget választja, mely minőségi anyagokat, kifogástalan gyártást, valamint természetesen innovatív termékeket és designt garantál.