Gyerek fürdőruha: Irány a víz!

Bújjon bele, érezze jól magát, és irány a hűvös víz: A kis vízipockok számára nagyszerű szórakozás az uszodai kirándulás vagy a tengerparti nyaralás. Míg gyermeke számára az aranyos nyomatok és a vagány minták különösen fontosak a fürdőruhák esetében, a gyermekbarát anyagok megvédik gyermeke érzékeny bőrét a káros környezeti hatásoktól. Fedezze fel a fiú és lányka fürdőruhákat, valamint a puha gyerek fürdőköpenyeket a Tchibo-nál.
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Fürdőruhák lányoknak, fürdősortok fiúknak

Ha kislánynak keres fürdőruhát, akkor egy- és kétrészes modellek közül válogathat. Fiúknak laza fürdősortok és szűkebb szabású modellek kaphatók. A klasszikus gyerekfürdőruhák mellett fontos a fürdőköpeny is, mert finom, meleg takaróként szolgál pancsolás után. A legkisebbeknek víztaszító babafürdőruha és babafürdőnadrág szükséges, melyek különleges higiéniai védelmének köszönhetően a baba popsija mindig száraz marad.
A speciális UV-fénynek ellenálló anyagból készült gyerek fürdőruha védelmet nyújt a leégés ellen.

UV-védelemmel ellátott gyerek fürdőruhák: biztonságban a napon is

A tűző nyári napnak számos előnye van: nemcsak melegíti a testet, de hozzájárul a jobb hangulathoz is. A finom baba- vagy gyerekbőrre nézve azonban, az UV-sugárzás miatt, gyorsan olyan negatív következményei is lehetnek, mint a leégés. Annak érdekében, hogy a kis vízicsibék és tengeri kalandorok védve legyenek a nap káros hatásaitól, ajánlott az UV-védelemmel ellátott baba- és gyermekruha használata. A különleges bevonat ugyanis megakadályozza, hogy az UV-sugarak áthatoljanak a ruházaton.
A gyerekkel együtt növő fürdőruha megtakarítja Önnek a gyakori új vásárlásokat.

Több, mint egynyári: gyerekfürdőruhák, melyek a gyerekkel együtt nőnek

A gyerekek, különösen az első években, hihetetlenül gyorsan nőnek. Így már kis idő elteltével szükség lehet új nadrágok és pólók, de akár gyerek fürdőruhák vásárlására is. A bikini felső részének állítható hosszúságú pántja lehetővé teszi, hogy igény szerint beállítható legyen lánya testmagasságához. A háromszög felsőrészek pedig tetszés szerint köthetők meg hátul. A gyerek fürdősortok bősége a derékrészen található zsinór segítségével szabályozható.

Bájos gyerekfürdőruhák anyagai és mintái

Ahhoz, hogy a kicsik gondtalanul élvezhessék a fürdőzés örömeit, a fürdőruhának elegendő mozgásszabadságot kell nyújtania. Különösen tartós és formatartó anyag a Lycra, mely bőrbarát, ezért kiválóan alkalmas az érzékeny baba- és gyermekbőrön való viseletre. További előnye, hogy gyorsan szárad. Ha gyermeke igazi vízipocok, és még elkékült ajkakkal és vacogó fogakkal is alig lehet kicsalogatni a vízből, akkor jó választás lehet a neoprén ruha.

Gondtalan vízi szórakozás kicsiknek és nagyoknak – a TCM minőségének köszönhetően

Aranyos fodrok, színes minták vagy rajzfilmfigurák: lányok és fiúk egyaránt örülnek a kifejezetten nekik tervezett fürdőruháknak. A Tchibo gyerekfürdőruháival Ön is a TCM védjeggyel tanúsított, bevált minőséget választja, mely minőségi anyagokat, kifogástalan gyártást, valamint természetesen innovatív termékeket és designt garantál.
A TCM védjegynek köszönhetően garantáljuk Önnek a legjobb anyagokat, a kifogástalan gyártást, valamint az innovatív termékeket és designt.