A fürdőruháktól egészen az úszószemüvegig - az ideális úszófelszerelés

Fürdőruha, úszószemüveg, törölköző: És az úszótáska menetre kész. Vagy hiányzik még valami? Attól függetlenül, hogy nyáron a medencében vagy inkább a tóban szeretne úszni, szüksége van a megfelelő úszófelszerelésre. A nyilvános medencében a kicsik számára elég, ha van néhány úszássegítő felszerelés, egy fürdőruha és egy vízi nudli. Jó ötlet, ha a tópartra magával viszi az SUP deszkáját és a vízi cipőt. Böngésszen a Tchibo online shopban és válasszon magának úszófelszerelést, kedvező áron.
Mikroszálas törölköző, tasakkal
2 295Ft
néhány darab kapható
Mikroszálas törölköző, tasakkal, 40x40cm
3 495Ft
néhány darab kapható
Mini ugráló vízibomba, mintás, 65mm
3 495Ft
néhány darab kapható
Kulacs jégakkuval
4 995Ft
néhány darab kapható
Mikroszálas törölköző, bordó
2 295Ft
-13 %
Női fürdőnadrág, sötétkék/rózsaszín
7 495Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-28 %
Férfi fürdőnadrág, mintás, világoskék
6 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-13 %
Mikroszálas törölköző poncsó, sötétkék
10 995Ft
9 495Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Felfújható matrac beépített lábpumpával
23 995Ft
néhány darab kapható
Női sport fürdőruha, sötétkék/kék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
-46 %
Férfi fürdőnadrág, mintás, sötétkék
4 995Ft
2 695Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-40 %
Uniszex fürdőcipő, sötétkék
4 995Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női sport fürdőruha, antracit
7 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-25 %
Női rövid futó- és fürdőnadrág, sötétkék
3 995Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Kulacs, 550 ml
4 995Ft
Sajnos már elfogyott

Úszófelszerelés felnőtteknek

Ha komolyan veszi az úszást, akkor mindenképp érdemes beszereznie a megfelelő felszerelést. Ez esetben fontos, hogy a fürdőruha és a fürdőnadrág ne legyen túl laza. A gyorsúszás során a fürdőruha hátul keresztezett pántjai jobb tartást és biztonságot nyújtanak. Egy úszószemüveg szintén kötelező tartozék az úszómedencében. A tippünk: A szemüveget viselők számára léteznek dioptriás úszószemüvegek. Az uszonyok különösen a búvárok és sznorkelezők körében népszerűek, mert ezzel gyorsabban tudják hajtani magukat és nagyobb távolságokat tudnak megtenni. De figyelem: Ehhez az úszófelszereléshez nem árt egy kis tréning.

A biztonság az első: Úszófelszerelés gyerekeknek

Amikor gyerekekkel megy a strandra vagy a tópartra, többre van szüksége, mint egy úszónadrág. Különösen a kicsik esetében fontos, hogy ne felejtse otthon az úszóövet, a karúszókat vagy az úszódeszkát. A karúszók a víz felszínén tartják az úszni nem tudókat. Az úszódeszkák általában erős habos anyagból készülnek és szintén gondoskodnak a felhajtóerőről. Azok a gyerekek, akik még épp úszni tanulnak, célzottan gyakorolhatják a lábtempót és a karcsapásokat. Egyszerűen csak meg kell fogniuk a deszkát és már mehet is a mellúszás vagy a gyorszúsás lábtempója. A karcsapások gyakorlásához a kicsik a térdük közé szoríthatják a deszkát és a karjukkal bátran evezhetnek. De figyelem: A gyermeket az úszássegítő felszerelések ellenére sem szabad felügyelet nélkül hagyni a vízben!

Vízre fel! Úszófelszerelések szabadidős célokra

Nyáron nemcsak a vízben szeretne lenni, hanem a vízen is? Akár egy felfújható gumicsónakon, egy vitorláshajón vagy egy SUP deszkán tölt sok időt a vízen - a Tchibonál megtalálja hozzá a megfelelő felszerelést. Egy hajókirándulás elengedhetetlen kelléke egy vízhatlan táska vagy zsák, amelyben tárolhatja értékeit, például a pénztárcáját vagy a kulcsait. Így biztos lehet benne, hogy minden fontos dolog biztonságban van és száraz marad. Amikor a tópartra mennek, a gyerkőcök számára ideális kiegészítő lehet egy felfújható állatos matrac vagy úszógumi.

Sportban jártas: A megfelelő felszerelés a profik számára

Aki imádja a vizet és ráadásul profi is, megfelelő úszófelszerelésekkel még hatékonyabb lehet. A neoprén ruhák megakadályozzák, hogy a nyílt vizeken túl gyorsan kihűljön. Így máris tovább edzhet. Egy úszósapka csökkenti a víz ellenállását, különösen hosszú haj esetén. Habár nem mindenki van oda a szoros úszófelszerelésekért, egy élénk, a fürdőruhájához illő színű úszósapkával könnyen feldobhatja a szettjét. Csökkenti annak a kockázatát is, hogy a haja károsodjon a vízben lévő klórtól. Ha úszás közben meg akarja akadályozni, hogy víz menjen az orrába, használjon orrcsipeszt.

Jóleső érzés az úszás után

Az aquafitness vagy a hosszú úszás után pedig várja a puha törölköző vagy a fürdőköpeny. Nyaraláskor vagy a tóparton az extra nagy fürdőlepedő helyett jó választás lehet egy szabadtéri törölköző. Rendkívül jó nedvszívó képességgel rendelkező és gyorsan száradó mikroszálakból készült, ami különösen könnyűvé és puhává teszi. Ezenkívül nagyon kicsire összehajható, ezért könnyen szállítható. Tökéletes kiegészítő az útra. A kezelésével kapcsolatban tekintse meg a mosási útmutatót. Érdemes például kerülni a szárítót.

A legjobb Tchibo minőség

Az úszás kiegészítők vásárlásakor nem csak a megjelenésről van szó. Ügyeljen a kivitelezés és az anyag minőségére is. A Tchibonál ez nem okoz problémát! Mivel a fürdőfelszereléseket nem csak káros anyagok ellen lettek tesztelve, hanem a GUT GEMACHT jelöléssel is elláttuk. Ez azt jelenti, hogy a termék teljes egészében vagy részben fenntartható. Ne várjon tovább, készüljön fel a nyárra! Szerezze be úszófelszerelését a Tchibotól és merüljön el a hullámokban.