Gyerekszoba bútor, babaszoba bútor

Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 295 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
1

Baba- és gyermek szobák kialakítása - így találhat Möbel, Deko és egyéb dolgokat

Hogy az új családtag azonnal jól érezze magát és teljesen a új születettre tudjon koncentrálni, legkésőbb a születésnapig a babaszoba teljesen felszerelve kell legyen. Főleg a fiatal szülőknek ez azonban néhány kihívást jelent: Mit kell a baba első szobájába tenni? Mit kell az első gyermek szobába tenni? és hogyan kell berendezni? Fedezze fel az összes alapot a babaszobához a TCM minőségben a Tchibo-nál - képektől a pelenkázóasztalig.

Ötletek egy gyerekszobához, amelyben álmodozni, nevetni és játszani lehet

Az élet sosem lehet olyan gondtalan, mint a gyermekkorban. Számos gondtalansággal töltött órát töltöttünk játszva, játszva vagy aludva a gyerekszobában. Minden gyermeknek lehetősége kell legyen a fantáziájának és a kreativitásának saját kis birodalmában való szabad kibontakoztatására. A bútorok és a játékok egyénileg a gyermekre kell legyenek igazítva. Már a legfiatalabb gyermekeknél is vannak különböző ízlés és előnyök. Például az Ön kis lánya álmodik egy olyan gyerek szoba ahol teljesen hercegnő lehet? Akkor nem kell egész mesevilágot berendezni. Még egy baldachin a fejedelmi ágy felett és néhány dísz elem rózsaszínben vagy aranyban varázslatos hangulatot teremt.

Hozza létre a gyermeked álomszobáját

A gyermek kedvenc játékaik alapján is vannak csodálatos gyerekszoba ötletek: például sok fiú elmegy a játékautókért és gyűjti mindent a versenyautóktól a traktorokig. Tökéletes akkor egy gyerekágy formájában egy menő jármű, de az autós ágynemű és egy nagy autós szőnyeg is biztosan nagy örömet okoz. Teljesen függetlenül a saját ötleteitől - a gyerekszoba berendezésénél mindig figyelembe kell venni, hogy az összes tárgy a lehető legnagyobb biztonságot és minőséget nyújtja. Így a gyerekek játszva a gyerekszobában ne sérüljenek meg, ajánlottak a stabil bútorok, mint egy komód szögletes élekkel és élekkel.

Találja meg a megfelelő stílust a baba vagy gyerekszoba számára

Bár az áruházak, valamint a magazinok és más média mindig a legújabb tervezési trendeket mutatják be a négy fal között, a gyerekszoba berendezésénél hallgasson saját ízlésére, vagy még jobb: kérdezze meg a gyermekét - ha már tud beszélni. Ez azt jelenti, hogy teljesen egyedül döntsön arról, hogyan kell berendezni a szobát. De ha színek vágyait vagy a gyerekszoba díszítését illeti, csak előnye lehet, ha bevonja a gyermekét és lehetőséget ad neki, hogy kifejezze vágyait. Egyrészt így érzi magát komolyan véve, másrészt biztos lehet abban, hogy elégedett lesz az eredménnyel.

Tippek és trükkök a gyerekszoba színválasztásához

Alapvetően azt jelenti: kevesebb több! Még akkor is, ha a gyermek kedvenc színe a kék, ne festse le az összes négy falat tengerkékig. A tippünk: a pasztellszínek kevésbé erőteljesek és könnyebben kombinálhatóak. Otthoni textíliákkal, mint például az ágynemű vagy a függönyök színeiben harmonizáló árnyalatokkal további színeket vehet fel. Továbbá javasoljuk, hogy a falat csak derékig festse és például egy határolóval zárja le. Ha inkább teljesen festeni szeretne, hagyjon legalább 20 centiméter helyet a mennyezetre, hogy optikailag megnövelje a helyiséget.

Értelmes helykihasználás kicsiknek és nagyoknak

Amikor a baba vagy gyerekszoba berendezéséről van szó, a lehetőségek végtelenek. Ne spóroljon a tárolóhelyen, mert a gyermekednek biztosan nem csak ruhája van, hanem sok játéka is, amelyet praktikusan kell elhelyezni és könnyen elérni. Egy nagy gyerekruhaszekrény, egy komód vagy egy polc biztosan helyet kell találjon. Egy babaszobában továbbá egy pelenkázóasztalot kell betervezni, míg az iskoláskorú gyerekeknek szükségük van egy íróasztalra. És végül, természetesen a gyermekednek szüksége van egy stabil ágyra. A helyként javasoljuk, hogy ne állítsa azt közvetlenül egy ablak vagy ajtó mellett, hogy az ablakok esetén ne zavarja a pihenést.