Gyerekszobai ruhásszekrények – a nagyobb rend és átláthatóság kedvéért

Még a legkisebb gyerekek is szeretnek szekrényeket ki- és bepakolni. Különösen a szemmagasságban lévő szekrényajtók nincsenek biztonságban a kíváncsi gyerek kezektől. A kisgyerekek nagyon örülnek, ha egy saját ruhásszekrény kerül a gyerekszobába, hiszen így a kedvenc pulóvereik és nadrágjaik a számukra is könnyen elérhetőek – és gyakran marad hely a játékoknak is. Fedezze fel a különböző gyerekszobai ruhásszekrényeket a Tchibonál és rendeljen kényelmesen, online!

Gyerekszobai ruhásszekrények– gyerekbarát módon berendezve

Ahogy a kicsik cseperednek és a második vagy harmadik születésnapjukat ünneplik, a szekrény tartalma folyamatosan gyarapodik. Egy gyerekszobai ruhásszekrény tökéletes módszer a gyerekruhák rendbetételére. Ha nincs elég hely, használhatja a gyerekek szekrényét a játékok tárolására. Az építőkockák és társai könnyedén tárolhatók külön rekeszekben vagy fiókokban. A tippünk: Helyezze el a kedvenc játékot a szekrény alsó részében, hogy a gyermeke könnyen hozzáférhessen.

Időmegtakarítás a gyerekszobai szekrény rendszerének köszönhetően

Már az óvodában is szeretnek a kicsik beleszólni az öltözködésbe. Valós időmegtakarítást jelent, ha a gyerekszobai ruhásszekrényben rend uralkodik. Egy ruhaakasztó ideális a gyerek dzsekik és lányka ruhák számára. Az oldalon lévő különböző rekeszek pedig helyet biztosítanak a gyereknadrágoknak, pulóvereknek és pólóknak. Az a legideálisabb, ha az egyes polcok állítható magasságúak és a szekrényhez lehet igazítani őket. Alsónadrágokat, atlétákat gyerekzoknikat és harisnyanadrágokat a fiókokba rendezheti.

Különböző méretű szekrények – különböző tárolási lehetőségek

Ha valamit gondosan el akar rakni a gyerekszobai ruhásszekrényben, akkor a legjobb, ha olyan szekrényt rendel, amelyben vagy egy beépített polc vagy rengeteg tároló van. A három ajtós modellek gyakran a legjobb választást jelentik. Így jut elegendő hely a téli és nyári ruháknak is. Kisebb, polc nélküli modellek esetében a gyerekszobai ruhásszekrény alján lévő dobozok tartják rendszerben a dolgokat. Tipp: A dobozokba rakjon csak könnyű tárgyakat és játékokat. Így a kisebbek is foglalatoskodhatnak a tárolókkal.

Színben passzoló gyerekszobai ruhásszekrények

A kisgyermekek szobái színes dizájnnal rendelkeznek: Egy faltetoválás vagy egy színes tapéta jó hangulatot teremt a játékhoz. Annak érdekében, hogy a gyerekszobai ruhásszekrény minden új színhez és a gyermek állandóan változó ízléséhez is megfeleljen, a legjobb, ha egy egyszerű, egyszínű változatot választ. Különösen népszerűek a fehér vagy szürke, fából készült vagy fa hatású szekrények. Ha azonban mégis fel szeretné dobni a szekrényt egy színes elemmel, egy szekrény dekor matricával igazán egyedivé teheti.

Anyag és biztonság

A legfontosabb, hogy a gyerekszobában lévő új gyerekszobai ruhásszekrény biztonságos és kiváló minőségű legyen. Mindenképp ellenőrizze, hogy a szekrény a falhoz van-e csavarozva. Így nem borulhat fel, stabilan áll – még akkor is, ha a gyerekek ugrándoznak körülötte. Ezenkívül a gyerekszoba ruhásszekrény kialakítása fontos szempont. A sarkak és az élek jól lecsiszoltak kell legyenek, továbbá sem az anyagnak, sem a festéknek nem szabad leperegnie. A tömör fa például biztosítja, hogy a szekrény tartósságát.

Rendeljen gyerekbútorokat a Tchibotól, online

A Tchibo online shopjában igényes ruhásszekrényeket talál a gyerekszobába – fiúknak és lányoknak egyaránt. Válasszon két vagy három ajtós szekrényváltozatok közül fiókkal vagy anélkül. Egyszerűen tegye a terméket a kosárba, majd rendelje meg ingyenes szállítással. Gyerekszobai ruhásszekrényét néhány napon belül kiszállítjuk. Ezenfelül fedezze fel a hozzá tökéletesen illő gyerekágyakat és pelenkázó komódokat.