Gyerekszobai ruhásszekrények – a nagyobb rend és átláthatóság kedvéért

Még a legkisebb gyerekek is szeretnek szekrényeket ki- és bepakolni. Különösen a szemmagasságban lévő szekrényajtók nincsenek biztonságban a kíváncsi gyerek kezektől. A kisgyerekek nagyon örülnek, ha egy saját ruhásszekrény kerül a gyerekszobába, hiszen így a kedvenc pulóvereik és nadrágjaik a számukra is könnyen elérhetőek – és gyakran marad hely a játékoknak is. Fedezze fel a különböző gyerekszobai ruhásszekrényeket a Tchibonál és rendeljen kényelmesen, online!
Nordic gyerekszoba bútorcsaládunk tagja
Akciós ár 159 995 Ft Quickshop
Akciós ár 64 995 Ft 55 995 Ft Quickshop
Akciós ár 219 995 Ft 169 995 Ft Quickshop
Akciós ár 79 995 Ft 63 995 Ft Quickshop

Gyerekszobai ruhásszekrények– gyerekbarát módon berendezve

Ahogy a kicsik cseperednek és a második vagy harmadik születésnapjukat ünneplik, a szekrény tartalma folyamatosan gyarapodik. Egy gyerekszobai ruhásszekrény tökéletes módszer a gyerekruhák rendbetételére. Ha nincs elég hely, használhatja a gyerekek szekrényét a játékok tárolására. Az építőkockák és társai könnyedén tárolhatók külön rekeszekben vagy fiókokban. A tippünk: Helyezze el a kedvenc játékot a szekrény alsó részében, hogy a gyermeke könnyen hozzáférhessen.

Időmegtakarítás a gyerekszobai szekrény rendszerének köszönhetően

Már az óvodában is szeretnek a kicsik beleszólni az öltözködésbe. Valós időmegtakarítást jelent, ha a gyerekszobai ruhásszekrényben rend uralkodik. Egy ruhaakasztó ideális a gyerek dzsekik és lányka ruhák számára. Az oldalon lévő különböző rekeszek pedig helyet biztosítanak a gyereknadrágoknak, pulóvereknek és pólóknak. Az a legideálisabb, ha az egyes polcok állítható magasságúak és a szekrényhez lehet igazítani őket. Alsónadrágokat, atlétákat gyerekzoknikat és harisnyanadrágokat a fiókokba rendezheti.

Különböző méretű szekrények – különböző tárolási lehetőségek

Ha valamit gondosan el akar rakni a gyerekszobai ruhásszekrényben, akkor a legjobb, ha olyan szekrényt rendel, amelyben vagy egy beépített polc vagy rengeteg tároló van. A három ajtós modellek gyakran a legjobb választást jelentik. Így jut elegendő hely a téli és nyári ruháknak is. Kisebb, polc nélküli modellek esetében a gyerekszobai ruhásszekrény alján lévő dobozok tartják rendszerben a dolgokat. Tipp: A dobozokba rakjon csak könnyű tárgyakat és játékokat. Így a kisebbek is foglalatoskodhatnak a tárolókkal.

Színben passzoló gyerekszobai ruhásszekrények

A kisgyermekek szobái színes dizájnnal rendelkeznek: Egy faltetoválás vagy egy színes tapéta jó hangulatot teremt a játékhoz. Annak érdekében, hogy a gyerekszobai ruhásszekrény minden új színhez és a gyermek állandóan változó ízléséhez is megfeleljen, a legjobb, ha egy egyszerű, egyszínű változatot választ. Különösen népszerűek a fehér vagy szürke, fából készült vagy fa hatású szekrények. Ha azonban mégis fel szeretné dobni a szekrényt egy színes elemmel, egy szekrény dekor matricával igazán egyedivé teheti.

Anyag és biztonság

A legfontosabb, hogy a gyerekszobában lévő új gyerekszobai ruhásszekrény biztonságos és kiváló minőségű legyen. Mindenképp ellenőrizze, hogy a szekrény a falhoz van-e csavarozva. Így nem borulhat fel, stabilan áll – még akkor is, ha a gyerekek ugrándoznak körülötte. Ezenkívül a gyerekszoba ruhásszekrény kialakítása fontos szempont. A sarkak és az élek jól lecsiszoltak kell legyenek, továbbá sem az anyagnak, sem a festéknek nem szabad leperegnie. A tömör fa például biztosítja, hogy a szekrény tartósságát.

Rendeljen gyerekbútorokat a Tchibotól, online

A Tchibo online shopjában igényes ruhásszekrényeket talál a gyerekszobába – fiúknak és lányoknak egyaránt. Válasszon két vagy három ajtós szekrényváltozatok közül fiókkal vagy anélkül. Egyszerűen tegye a terméket a kosárba, majd rendelje meg ingyenes szállítással. Gyerekszobai ruhásszekrényét néhány napon belül kiszállítjuk. Ezenfelül fedezze fel a hozzá tökéletesen illő gyerekágyakat és pelenkázó komódokat.