Hálószoba dekoráció a pihentető légkörhöz

Bolyhos párnák, ízléses ágytakaró, szép képek a falon, a levegő tisztaságát biztosító növények - a hálószobát a sok apróság a jólét igazi oázisává teszi. Teremtsen hangulatos légkört, amelyben szívesen alszik, szívesen olvas könyvet,é vagy pedig amelyben az egész család az ágyban össze fog tudni bújni. A következő mottó azonban továbbra is érvényes: A kevesebb sokszor több, mivel a zsúfolt szoba nem teremt igazán megnyugtató légkört. A Tchibonál számos ötletet fog találni a hálószoba dekorációjához.
Multifunkcionális takaró, mandala
7 995Ft
-30 %
Síkszövött szőnyeg, mintás
29 995Ft
20 995Ft
2 függöny szettben, rojtos, szürke
13 995Ft
LED-es égősor, gyöngyökkel
4 995Ft
3 teamécsestartó szettben, üveg, rózsaszín
3 995Ft
Kerek juta szőnyeg
15 995Ft
Teamécsestartó, vitorlás
4 795Ft
-40 %
Szőnyeg, mintás
9 995Ft
5 995Ft
-42 %
Szőnyeg, sötét, virágos
12 995Ft
7 495Ft
2 sötétítőfüggöny szettben, szürke
16 995Ft
Illatgyertya üvegedényben, rattan
4 995Ft
2 mécsestartó pohár szettben
9 995Ft
-16 %
LED-es diszkófény izzó
2 995Ft
2 495Ft
LED-es kültéri égősor, 10 lampion
7 995Ft
LED-es viasz díszkagyló
3 995Ft
-50 %
Fém mécsestartó fogantyúval
5 995Ft
2 995Ft
néhány darab kapható
Függöny karácsonyfa mintával
4 995Ft
néhány darab kapható
-8 %
LED-es mikro égősor, 20 szív égővel
2 495Ft
2 295Ft
néhány darab kapható
LED-es ág, piros bogyókkal
4 495Ft
néhány darab kapható
LED-es kültéri égősor, elemes, 18 db égő
3 995Ft
  • Dísz-méteráru
Kiváló minőségű, ráhímezett flitteres mintával
3 295Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
-39 %
Dísz-méteráru
Kiváló minőségű, ráhímezett flitteres mintával
3 295Ft
1 995Ft
Steppelt ágytakaró, sötétkék
21 995Ft
-21 %
2 jacquard függöny szettben, fehér/szürke
13 995Ft
10 995Ft
Tükrös ruhaállvány, Nordic
64 995Ft
Fém lámpás, gyertyával, fekete
8 995Ft
Fali tükör, polccal
34 995Ft
Előszobafal, ülőpaddal, fehér
124 995Ft
LED-es facsillag csipesszel, 24 darabos
3 995Ft
-30 %
Organza méteráru
3 295Ft
2 295Ft
1

Találja meg a hálószobájához a megfelelő színeket

A hálószobájának megfelelő színválasztásával jelentősen befolyásolhatja a hangulatot. A kisméretű szoba világos színekkel optikailag nagyobbnak fog tűnni, a ferde mennyezetű hálószoba is érdekesnek hathat, ha a mennyezet több, egymástól eltérő színárnyalatban kerül kifestésre. A hálószobában a halványabb, pasztell színek is nyugtatólag hatnak: A földszínek a természetesség érzetét keltik, míg a pasztell színek pedig jól illeszkedhetnek egy vidéki ház stílusához. Válassza ki úgy a hálószobájának dekorációját, hogy az harmonizáljon mind a fal, mind pedig a bútor színeivel. A fehér bútorok mellett a mintás ágyneműk, vagy a színes párnák igazán kiemelkednek.
A hálószoba dekoráció színeinek összehangolása: Modern hálószoba, amelyben az ágytakarók és a párnák különféle zöld színárnyalatúak, a szobában vannak még növények is, illetve van egy fehér hátterű, pitypangot ábrázoló kép az ágy felett.

Stílus és téma összehangolása

Annak érdekében, hogy a hálószobája ne nézzen ki furcsán válasszon egyedi dekorációs stílust vagy témát. A skandináv stílusú bútorokhoz nagyon jól illeszkedik a tengeri dekoráció. A kék-fehér csíkos párnák, a színben megfelelően összeállított szőnyegek, és függönyök, valamint a legutóbbi tengeri nyaralásról készített képekből igazán jó dekorációt lehet összeállítani. Ha viszont a vidéki ház stílust kedveli, akkor egy játékos, virágos kivitelű hálószoba díszítés az ajánlott. A kockás ágynemű is rusztikus hangulatot kölcsönözhet a szobának. A keleti stílus kedvelői viszont minden esetben gazdag díszítéseket választanak. Az aranyozott, és telített színekkel, padlóvázákkal, hímzett párnákkal, és selyemszövetekkel egy kis luxust csempészhet a hálószobába.
A hálószobában lévő nagy ágy, amelyen díszpárnák vannak, valamint van egy nagy kerek dísztükör is a falon.

A tükör formálja azt, hogy milyen legyen maga a szoba

A tükrök sokak számára a hálószoba dekoráció nélkülözhetetlen részét képezik. A kis helyiségekben nagyon szépen mutatnak a fali tükrök, amelyekkel az adott helyiség nagyobbnak is fog tűnni. Egy komóddal, vagy pedig egy antik ládával tényleg csodálatosan széppé varázsolható az adott helyiség. Ha nagyobb hely is rendelkezésre áll a hálószobában, akkor jobb ha álló tükröt használ. Válassza ki a belső térnek megfelelő tükör stílust. A modern hálószobákban az egyszerű, keret nélküli tükrök a tökéletesek, míg az arany díszes kerettel rendelkező modellek pedig különösen az antik bútorokkal mutatnak jól. A Tchibo a szép hálószobák összeállításához a dekorációk vonzó választékát kínálja.

A képeket csak óvatosan használja fel a hálószoba dekorációhoz

Viszont a gyönyörű képekkel igazán ki tudja emelni a hálószoba különleges hangulatát. A díszítőelemeket az Ön ízlése szerint válassza ki. A fekete-fehér fényképek tökéletes dekorációul szolgálnak a modern bútorok mellé, míg vidéki ház stílusnál egy a csendéletet ábrázoló kép igazán figyelemfelkeltő lehet - továbbá a sima fakeretes, tengeri motívumokat ábrázoló képek igazán jól illeszkednek a skandináv dekorációhoz. Egy tipp: Állítsa össze az egyik falat úgy, hogy csak képek legyenek rajta - nyugodtabban és harmonikusabban fog így minden kinézni. És: Csak olyan képeket válasszon, amelyek színben jól illeszkednek a hálószoba többi dekorációjához

A növények javítják a beltér klímáját

A hálószobában található növények nem csak szépek. Egyértelműen hozzájárulnak a beltéri klíma javításához is. Az Aloé Vera, a Borosnyán növény levelei, és zöldje is légtisztító hatású - amely egyértelmű segítséget jelenthet az allergiások számára. Ha sok hely van a szobában, akkor a gumifa igazán tökéletes választás lehet - mivel az egyben optimális szennyszűrőként, és légfrissítőként is hat. Ha könnyen gondozható növényeket keres a hálószobája, akkor a kaktuszfajták remek választások lehetnek. Csak kevés vizet igényelnek, viszont szeretik a napsütést. Ezért erre mindenképpen figyelni kell, akkor amikor kiválasztja a zöld hálószoba dekoráció helyét.
Skandináv stílusban berendezett hálószoba, az ágy előtt különféle növények vannak, valamint van egy fából készült dohányzó asztal is.

A TCM-pecsét - a minőségi garanciánk

Ha Tchibo terméket vásárol, akkor a minőségi ígéretünk azt is garantálja, hogy hosszú időn keresztül fogja tudni használni az adott terméket. Ezt jelzi a TCM-pecsét is, amelyek a hálószoba-dekorációinkon is megtalálhatóak. „Tchibo Tanúsított Áruk” – amely jelzés az átfogó minőség-ellenőrzést jelenti. A beszállítóinkat a legmagasabb minőségi követelmények szerint választjuk ki. Kímélő, és fenntartható módon szerezzük be az alapanyagokat. És magától értetődik az is, hogy a feldolgozás során a lehető legnagyobb gondossággal kívánunk eljárni.
Jó minőségű hálószoba dekoráció: Egy két kisgyerekes fiatal család együtt játszadozik az ágyon, a szülők hálószobájában.