Hálószoba dekoráció a pihentető légkörhöz

Bolyhos párnák, ízléses ágytakaró, szép képek a falon, a levegő tisztaságát biztosító növények - a hálószobát a sok apróság a jólét igazi oázisává teszi. Teremtsen hangulatos légkört, amelyben szívesen alszik, szívesen olvas könyvet,é vagy pedig amelyben az egész család az ágyban össze fog tudni bújni. A következő mottó azonban továbbra is érvényes: A kevesebb sokszor több, mivel a zsúfolt szoba nem teremt igazán megnyugtató légkört. A Tchibonál számos ötletet fog találni a hálószoba dekorációjához.
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 26 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 24 995 Ft 21 995 Ft
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 24 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 32 995 Ft 31 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft Quickshop
1

Találja meg a hálószobájához a megfelelő színeket

A hálószobájának megfelelő színválasztásával jelentősen befolyásolhatja a hangulatot. A kisméretű szoba világos színekkel optikailag nagyobbnak fog tűnni, a ferde mennyezetű hálószoba is érdekesnek hathat, ha a mennyezet több, egymástól eltérő színárnyalatban kerül kifestésre. A hálószobában a halványabb, pasztell színek is nyugtatólag hatnak: A földszínek a természetesség érzetét keltik, míg a pasztell színek pedig jól illeszkedhetnek egy vidéki ház stílusához. Válassza ki úgy a hálószobájának dekorációját, hogy az harmonizáljon mind a fal, mind pedig a bútor színeivel. A fehér bútorok mellett a mintás ágyneműk, vagy a színes párnák igazán kiemelkednek.
A hálószoba dekoráció színeinek összehangolása: Modern hálószoba, amelyben az ágytakarók és a párnák különféle zöld színárnyalatúak, a szobában vannak még növények is, illetve van egy fehér hátterű, pitypangot ábrázoló kép az ágy felett.

Stílus és téma összehangolása

Annak érdekében, hogy a hálószobája ne nézzen ki furcsán válasszon egyedi dekorációs stílust vagy témát. A skandináv stílusú bútorokhoz nagyon jól illeszkedik a tengeri dekoráció. A kék-fehér csíkos párnák, a színben megfelelően összeállított szőnyegek, és függönyök, valamint a legutóbbi tengeri nyaralásról készített képekből igazán jó dekorációt lehet összeállítani. Ha viszont a vidéki ház stílust kedveli, akkor egy játékos, virágos kivitelű hálószoba díszítés az ajánlott. A kockás ágynemű is rusztikus hangulatot kölcsönözhet a szobának. A keleti stílus kedvelői viszont minden esetben gazdag díszítéseket választanak. Az aranyozott, és telített színekkel, padlóvázákkal, hímzett párnákkal, és selyemszövetekkel egy kis luxust csempészhet a hálószobába.
A hálószobában lévő nagy ágy, amelyen díszpárnák vannak, valamint van egy nagy kerek dísztükör is a falon.

A tükör formálja azt, hogy milyen legyen maga a szoba

A tükrök sokak számára a hálószoba dekoráció nélkülözhetetlen részét képezik. A kis helyiségekben nagyon szépen mutatnak a fali tükrök, amelyekkel az adott helyiség nagyobbnak is fog tűnni. Egy komóddal, vagy pedig egy antik ládával tényleg csodálatosan széppé varázsolható az adott helyiség. Ha nagyobb hely is rendelkezésre áll a hálószobában, akkor jobb ha álló tükröt használ. Válassza ki a belső térnek megfelelő tükör stílust. A modern hálószobákban az egyszerű, keret nélküli tükrök a tökéletesek, míg az arany díszes kerettel rendelkező modellek pedig különösen az antik bútorokkal mutatnak jól. A Tchibo a szép hálószobák összeállításához a dekorációk vonzó választékát kínálja.

A képeket csak óvatosan használja fel a hálószoba dekorációhoz

Viszont a gyönyörű képekkel igazán ki tudja emelni a hálószoba különleges hangulatát. A díszítőelemeket az Ön ízlése szerint válassza ki. A fekete-fehér fényképek tökéletes dekorációul szolgálnak a modern bútorok mellé, míg vidéki ház stílusnál egy a csendéletet ábrázoló kép igazán figyelemfelkeltő lehet - továbbá a sima fakeretes, tengeri motívumokat ábrázoló képek igazán jól illeszkednek a skandináv dekorációhoz. Egy tipp: Állítsa össze az egyik falat úgy, hogy csak képek legyenek rajta - nyugodtabban és harmonikusabban fog így minden kinézni. És: Csak olyan képeket válasszon, amelyek színben jól illeszkednek a hálószoba többi dekorációjához

A növények javítják a beltér klímáját

A hálószobában található növények nem csak szépek. Egyértelműen hozzájárulnak a beltéri klíma javításához is. Az Aloé Vera, a Borosnyán növény levelei, és zöldje is légtisztító hatású - amely egyértelmű segítséget jelenthet az allergiások számára. Ha sok hely van a szobában, akkor a gumifa igazán tökéletes választás lehet - mivel az egyben optimális szennyszűrőként, és légfrissítőként is hat. Ha könnyen gondozható növényeket keres a hálószobája, akkor a kaktuszfajták remek választások lehetnek. Csak kevés vizet igényelnek, viszont szeretik a napsütést. Ezért erre mindenképpen figyelni kell, akkor amikor kiválasztja a zöld hálószoba dekoráció helyét.
Skandináv stílusban berendezett hálószoba, az ágy előtt különféle növények vannak, valamint van egy fából készült dohányzó asztal is.

A TCM-pecsét - a minőségi garanciánk

Ha Tchibo terméket vásárol, akkor a minőségi ígéretünk azt is garantálja, hogy hosszú időn keresztül fogja tudni használni az adott terméket. Ezt jelzi a TCM-pecsét is, amelyek a hálószoba-dekorációinkon is megtalálhatóak. „Tchibo Tanúsított Áruk” – amely jelzés az átfogó minőség-ellenőrzést jelenti. A beszállítóinkat a legmagasabb minőségi követelmények szerint választjuk ki. Kímélő, és fenntartható módon szerezzük be az alapanyagokat. És magától értetődik az is, hogy a feldolgozás során a lehető legnagyobb gondossággal kívánunk eljárni.
Jó minőségű hálószoba dekoráció: Egy két kisgyerekes fiatal család együtt játszadozik az ágyon, a szülők hálószobájában.