Hálószobai lámpák a tiszta és jó hangulatért

Az otthon, azaz a háztartásban használt világítás nemcsak megakadályozza azt, hogy sötétben kelljen tapogatóznia, hanem úgy mond a négy fal között töltött megfelelő életminőséghez is hozzájárul. Kiváltképp a hálószobában fontos, hogy egyensúly legyen teremtve a funkcionális fényerő, és a pihentető légkör között. Szerencsére számos tervezési lehetőség áll rendelkezésre a klasszikus mennyezeti lámpáktól kezdve, a különféle megvilágítási lehetőségekig, amelyeknek csak a csillagos ég szabhat határt. A Tchibonál megtudhatja, hogy a hálószobai lámpák kiválasztásainál melyek a fontos szempontok!
-20 %
LED-es lámpa konnektorral
9 995Ft
7 995Ft
2 multifunkciós LED-es lámpa, mozgásérzékelővel
5 295Ft
LED-es éjszakai lámpa, mozgásérzékelő
5 995Ft
Multifunkciós kempinglámpa, akkus
6 995Ft
-15 %
Teleszkópos kempinglámpa, akkus
6 495Ft
5 495Ft
Multifunkcionális LED-es lámpa, mozgásérzékelővel
5 295Ft
-13 %
LED-es XMAS felirat, fa
7 495Ft
6 495Ft
Állólámpa textilernyővel, fehér
47 995Ft
LED-es zseblámpa, akkus
6 495Ft
-20 %
LED-es asztali lámpa, akkus, fehér
14 995Ft
11 995Ft
XL LED-es valódi viaszgyertya, kültéri
13 995Ft
LED-es asztali lámpa, fém
22 995Ft
LED-es csillár, 5 ágú
LED-es csillár, 5 ágú
39 995Ft
39 995Ft
Sajnos már elfogyott
LED-es állólámpa, fém
LED-es állólámpa, fém
32 995Ft
32 995Ft
LED-es állólámpa, fém
49 995Ft
LED-es állólámpa, fém
LED-es állólámpa, fém
32 995Ft
32 995Ft
LED-es kültéri asztali lámpa, akkus, világoskék
12 995Ft
-30 %
Állólámpa, 3 lábú, fehér
39 995Ft
27 995Ft
-32 %
Nordlux mennyezeti lámpa, fém, fekete
24 995Ft
16 995Ft
-30 %
Nordlux állólámpa, fém, fekete
99 995Ft
69 995Ft
LED-es függőlámpa, üvegbúrával, rózsaszín
29 995Ft
LED-es asztali lámpa, fekete, akkus
21 995Ft
Fém fali lámpa, fehér
17 995Ft
néhány darab kapható
LED-es mennyezeti lámpa, fehér/arany
17 995Ft
néhány darab kapható
LED-es asztali lámpa, akkus
12 995Ft
LED-es függőlámpa, üvegbúrával, rózsaszín
22 995Ft
-50 %
Függőlámpa, szürke, horgonyos
19 995Ft
9 995Ft
LED-es asztali lámpa, fehér, akkus
19 995Ft
Állólámpa textilernyővel, fekete
47 995Ft
Kültéri asztali LED lámpa
15 995Ft
1

A hálószobai lámpák megfelelő kiválasztása

A hálószobát nem csak alvásra használják. Reggelente általában ott zajlik az öltözködés, esetleg lehet hogy ott folyatjuk a munkát, vagy lehet akár ott egy hangulatos olvasó sarok is - tehát egy biztos a különféle helyiség használatok eltérő megvilágítást igényelnek. Amikor hálószobai lámpát vesz, akkor először fontolóra kell vennie azt, hogy az adott világításnak milyen funkciót kell betöltenie. Ehhez három dolgot kell átgondolnia: Általános világítás, funkcionális vagy zóna világítás és kiemelő világítás. A kellemes világítási erősség megteremtéséhez az adott területtől függően különböző típusú, egyedi tulajdonságokkal rendelkező lámpákat használhat.
Egy hálószoba, amiben van egy nagy fából készült ágy, a padlózat is fából készült, és fa komódok találhatóak benne - az ágy felett pedig egy felfüggesztett hálószobai csillár van.

Az alfa és az ómega - megfelelő alap világítás a hálószobába

Az összes helységnek megfelelő szintű alapvilágítással kell rendelkeznie, hogy lehetővé tegye a helyiségben való alapvető tájékozódást. Erre kiváltképp a hálószobában van szükség - például amikor felkelés után még sötét van. Mindennek biztosítására elegendő egy egyszerű mennyezeti lámpa, például egy csillár. A fő fényforrásnak illeszkednie kell a berendezéshez. A rusztikus stílushoz például az antik stílusú, vagy a vidéki stílusú hálószobai lámpa a megfelelő választás. A megjelenés mellett az alkalmazott fényforrás típusa is fontos szerepet játszik. A LED lámpák különösen alkalmasak az alapvilágításra, mivel erős fényt bocsátanak ki, azonnal meggyulladnak, és kevés energiát fogyasztanak.
A hálószobában található kiegészítő megvilágítás: A hálószobában lévő munkaasztalon egy bekapcsolt állólámpa van, amely meleg fénnyel árasztja el a szobát.

A funkcionális világítással a fontos területek kerülnek megvilágításra

Az alap világítás biztosítása után fel kell mérni, hogy az adott helyiség mely részein van szükség további fényre. A zóna, vagy a funkcionális világítás a helyiség olyan részeit világítja meg, amelyeken szemet igénybe vevő feladatokat kell elvégezni. Ha fel akarja függeszteni a hálószobai lámpát, akkor ebben az esetben a mennyezeti lámpa jelent ideális megoldást egy adott pont megvilágításához - ilyen lehet például egy különálló olvasósarok megvilágítása. Ha viszont az ágyban szeret olvasni, akkor ott használhaja a praktikus LED-es éjjeli lámpát, amelynek a fényereje külön szabályozható. Ezzel az Ön mellett lévő személy számára is kényelmesen szabályozható a fényerő. A Tchibo online kínálatában számos különféle célra szánt lámpát talál!

A kiemelő világítással megfelelően ki tudja emelni a dolgokat

A kiemelő világítás a legérdekesebb tervezési lehetőségeket kínálja a belső építészek számára. A hálószobai lámpa légies díszvilágítása romantikus hangulatot áraszt, a kristálylámpa pedig különösen szemet gyönyörködtető. Semmi sem fog határt szabni a saját kreativitásának, mivel a dekoratív fényforrások nagy választékát kínáljuk. A csillagos ég kedvelői az otthoni planetárium segítségével a szimulált csillagos ég alatt is aludhatnak. Rendeljen vonzó díszpárnákat a Tchibotól!

Hálószobai lámpák a gyerekszobába

Egy kis fantáziával színek is használhatóak. A Tchibo a gyerekszoba világítások széles választékát kínálja: a mennyezetre festett repülőgép, lufi, vagy ufó is igazán szórakoztató ötlet lehet. A színes éjjeli lámpák is ideálisak lehetnek az elalváshoz. Az állat, a gömb, vagy a csillag alakok nyugtató fényforrást biztosítanak. Praktikus tompító funkció: A mese olvasás után egyszerűen le fogja tudni tompítani a fényt. Ha a gyerek nem fél a sötét szobában, akkor ideáli megoldás lehet egy kis éjszakai fény elhelyezése a hálószobába. Ebben az esetben is fog tudni találni olyan vidám motívumokat, amelyek csak kis mennyiségű fényt bocsátanak ki, viszont ezzel segítenek a tájékozódásban.
Színes világítás a gyerekszobába: Egy gyerekágy, amin egy játékmackó, és egy kék, csillag mintás ágynemű van - az ágy fejtámasz részén színes lampion füzér van.

Minden terméknél minőség: A Tchibo TCM-pecsétje

Azért, hogy az újabb vásárlás is szórakoztató legyen, a TCM pecséttel ellátott termékek a legjobb minőséget garantálják. A „Tchibo Tanúsított Áruk” az átfogó minőségi kritériumok mellett történő szigorú gyártó kiválasztást jelent. A TCM-termékpalettájába csak azon termékek tartozhatnak, amelyek megfelelnek a Tchibo magas minőségi követelményeinek. Tehát nyugodtan megbízhat a kiváló kialakításban, anyag választásban és funkcionalitásban, nézzen körül az online boltban, hogy a Tchibonál megtalálhassa a megfelelő hálószobai lámpát!
Nyugodt alvás a jó minőségnek köszönhetően: Egy fiatal nő oldalt fekve alszik a fehér ágyában - mellette pedig világít egy éjjeli lámpa.