Tároljon könnyedén

Az ágynemű tárolásához mindenképpen szükség van külön helyre, viszont a komódnak nincs elég hely a hálószobában? Mindez nem jelent problémát - nem kell újabb bútorokat vásárolnia ahhoz, hogy további tárhelyet teremtsen. A helytakarékosság érdekében sok minden tárolható kosarakban, dobozokban, táskákban és ládákban. Számos tárolási lehetőség van a sokféle formának színnek, és méretnek köszönhetően, amelyek mindenféle háztartás számára alkalmasak lehetnek. Hagyja, hogy a megoldásaink inspirálják!
Pad, tárolóval, tölgy
54 995Ft
Összacsukható szobainas, fa
22 995Ft
2 tárolódoboz, szürke, L
2 nagyméretű tárolódoboz szettben, szürke, XL
10 995Ft
20 995Ft
2 rendszereződoboz fiókba, nagy
2 rendszereződoboz fiókba, kicsi
3 295Ft
2 795Ft
2 rendszereződoboz fiókba, nagy
2 rendszereződoboz fiókba, kicsi
3 295Ft
2 795Ft
-30 %
Összecsukható ruhaállvány
32 995Ft
22 995Ft
2 tárolódoboz, szürke, L
2 nagyméretű tárolódoboz szettben, szürke, XL
10 995Ft
20 995Ft
2 textil rendszereződoboz szettben, fiókba, nagy
2 textil rendszereződoboz szettben, fiókba, kicsi
3 295Ft
2 795Ft
Sajnos már elfogyott
3 vákuumos utazótasak szettben
1 995Ft
Fiókos pad, fehér
64 995Ft
Ülőpad cipőtárolóval
74 995Ft
Tárolóláda, rattan
49 995Ft
Rattan pad, tárolóval
47 995Ft
  • Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
Gyorsnézet
Tárolós ülőpad, fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
64 995Ft
4 rendszerező doboz szettben
46 995Ft
  • Ülőpad, tárolóval
Ülőpárnával és fiókkal
49 995Ft
Gyorsnézet
Ülőpad, tárolóval
Ülőpárnával és fiókkal
49 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Helytakarékos nadrágtartó vállfa
Gumírozott
4 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
Helytakarékos szoknyatartó vállfa
Gumírozott csíptetők
2 495Ft
Nemsokára újra elérhető

Nagyobb rend az okos tárolási megoldások révén

A hangulatos otthonhoz egy bizonyos szintű rend elengedhetetlen. Az, hogy mennyire van egy házban rend az az ott lakó személytől függ. A steril kórházi légkör, és a zavaró káosz között mindenképpen fontos megtalálni az arany középutat, hogy otthonos légkört teremthessünk. Számos tárolással kapcsolatos apró, vagy nagyobb ötlet segíti a megfelelő tárolási megoldások kialakítását, Rendszerezés ezzel egyidejűleg a hangulatos légkör megteremtését. A helyes vásárlási döntés meghozatalával már realizálta is, hogy mely dolgokat hol lehetne a lehető legjobban tárolni.
Tárolás a dolgozószobában: Két nyitott, magas fa polc, amelyen különféle rendszerező dobozok vannak, mindez a dolgozószoba falsarkában áll.

Nincs több papírkáosz

Iratok, dokumentumok, levelek - amelyek felgyülemlenek, viszont nem lehet kidobni őket, gyorsan átláthatatlan kaotikus papír káoszt képeznek a dolgozószobába, vagy a nappaliban. Mindez úgy rendezhető le, hogy azok dobozokban kerülnek eltárolásra, mint például több rekeszes rendszerező dobozokban, fiókban tárolható dobozokban, vagy archiváló kartonokban. Az összes dokumentum gyors megtalálása érdekében a tartók felcímkézhetőek. Az ötletes dobozok akár más irodai eszközök, írószerek és fényképek tárolására is alkalmasak. Amennyiben fontos dokumentumokat, könnyen elérhető helyen szeretne tárolni, akkor használhat egymásra rakható tároló dobozokat, amelyek az asztalon könnyen elhelyezhetőek.
Tárolás a ruhásszekrényben: Egy nyitott ruhásszekrény, amelyben ingek, nadrágok, blúzok és ruhák lógnak a fogasokon - bal oldalon a polcokon különféle rendszerező dobozok vannak.

Hálószobai tárolás

A hálószobában általában szokott lenni egy ruhásszekrény, amely szükség esetén kibővíthető. Itt is használhat további tárolásra alkalmas ládákat, és dobozokat, így minden ruhadarabnak meg lesz majd a pontos helye. A paplanok, hálózsákok, vendégágyak, vagy téli ruhák tárolására a textilből készült dobozok, vagy görgős dobozok az alkalmasak, amelyek kényelmesen elhelyezhetőek az ágy alatt, így értékes hely nem kerül elpazarolásra. Még az ágyneműk is könnyen tárolhatóak itt. További helytakarékos megoldás, ha a takarókat, és az egyéb textilből készült anyagokat légmentesen vákuumzsákokban tárolja el, amelyekből egyszerűen, porszívó segítségével ki fogja tudni szívni a levegőt.

Szép fogadtatás - Tárolás a folyosón, és a bejáratnál

A jó első benyomás, és a csalogató légkör miatt a bejárati részt nem szabad telerakni kabátokkal, és dzsekikkel. A különféle gardrób megoldások jó lehetőséget kínálnak a ruhák tárolására. Nem lesz feltűnő, ugyanakkor a nyitottság érzését kelti, ha a ruháit felakasztva tárolja, például ruhafogasokon, fali ruhásszekrényekben, vagy extravagáns ruhakötelekre akasztja őket. Különböző stílusú gardróbok vannak, amelyek tökéletesen illeszkednek a többi berendezéshez, így nem lesznek sem a látogatók, sem pedig a vendégek számára feltűnőek. A fa megjelenés tároló hely rusztikus és természetes bájt hoz létre, a fém pedig inkább modernnek fog tűnni.

Rend a gyerekszobában

Nem megy ritkaság számba az, hogy a gyerekszobában rendetlenség van. Azért, hogy a rendrakás szórakoztató legyen, és a kicsik azt is megtanulják, hogy hogyan tartsanak rendet, ezért praktikus dobozok kerülnek felhasználásra a tároláshoz. A különféle színek, és formák olyan játékos stílust hoznak létre, amely jól illeszkedik a gyerekszobához. A fedél nélküli kosarak, és ládák élénk változatosságot biztosítanak. Ezek segítségével a megfelelő játék mindig kéznél lesz, a gyerekei pedig korlátozások nélkül az élet fontos dolgainak szentelhetik magukat.
Megfelelő tároló hely a további rendszerezéshez: Egy gyerekszoba, amelynek falánál egy fehér komód áll, melyen különböző kocka alakú fehér, és rózsaszín tároló dobozok vannak.

Tchibo exkluzív minőség

A termékeken lévő „Tchibo Tanúsított Árukat” jelentő TCM-pecsét olyan árukat garantál, amelyeket kizárólag a Tchibo számára gyártottak magas minőségi követelmények szerint. A szigorú követelmények szerint történő gyártó kiválasztás biztosítja, hogy a Tchibo változatos kínálata megfeleljen a magas minőségi követelményeknek, és hogy minden termék meg is feleljen azoknak. A tároláshoz válasszon kartondobozból vagy fából készült tárolókat, a legjobb ha minden esetben az FSC-pecsétre figyel: Ez garantálja azt, hogy a fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik.
Fenntartható erdőgazdálkodásból származó fa tárolásához: Egy szürke kapucnis, füles kezeslábasban lévő kisbaba egy nyitott téglalap formájú fadobozba nyúl.