Hálószoba szekrény - tároló, és szemet gyönyörködtető is egyben

A hálószobában az ágy mellett a legfontosabb bútordarab: a ruhásszekrény. A jól összeállított belső terével pillanatok alatt rendet biztosít. A beépített polcok, ruhaakasztók, és fiókok segítik a ruhák hatékony tárolását, és átlátható rendszerezését. Persze a megjelenés is ugyanilyen fontos. Az elegáns kivitellel a hálószoba szekrény igazi szemet gyönyörködtető darabbá válik. A Tchibo online boltjában kedvező áron vásárolhatja meg a ruhásszekrényét!
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 269 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 159 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 99 995 Ft Quickshop
Akciós ár 139 995 Ft Quickshop
Akciós ár 159 995 Ft 139 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 89 995 Ft Quickshop
Akciós ár 89 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 79 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Akciós ár 149 995 Ft 119 995 Ft Quickshop
Akciós ár 219 995 Ft Quickshop
1

Válassza a megfelelő stílusú, és a helyhez megfelelően illő ruhásszekrényeket

Ideális esetben a hálószoba szekrénynek illeszkednie kell a szoba többi bútordarabjához. Például a tömör fából készült szekrény tökéletes illeszkedik egy rusztikus, hangulatos környezetbe. Ha valami modernet szeretne, akkor választhat olyan ruhásszekrényt, amelynek az elejére tükör van felrögzítve vagy pedig tejüvegből készült szekrényajtókkal rendelkezik. Természetesen a rendelkezésre álló hely is mindig szerepet játszik. A hálószoba szekrénynek mindig könnyen hozzáférhetőnek kell lennie, valamint ha nyitva vannak az ajtajai, akkor annak nem szabad semmibe sem beleütköznie. Ne zsúfoljon túl sok mindent a hálószobájába! Ha a helyiség nagyon kicsi, akkor jobb ha a ruháihoz komódot használ.
Időtálló kivitel: A világos bútorokkal berendezett hálószobában egy három ajtós hálószobaszekrény, illetve egy szürke-fehér fiókokkal rendelkező komód áll, amelyen van egy televízió.

Letisztult, időtlen, sokoldalú - a fehér ruhásszekrény

Ha tetszik akkor választhat egy letisztult külsővel rendelkező fehér ruhásszekrényt. Különösen akkor ha egy nagyobb modellt választ, akkor a világos szint kevésbé lesz nehézkes és nyomasztó. Egy további plussz dolog: Sokféleképpen kombinálható. Ha a hálószobai bútorai teljesen fehérek, akkor az színes ágyneműket, és díszítő-emelek kell választania, mint például színes szőnyegeket, és függönyöket - máskülönben a helyiség túl sterilnek tűnhet. Egy színes fal - nyugodt földszín árnyalattal - kellemes kontrasztot hoz létre.
Sarokszekrény az optimális helykihasználáshoz: Lilára festett falu gyerekszoba, amelyben fehér hálószobabútor van, amelynek a fogantyúi, és a fiókjai kék színűek - az ágy felett fehér faliszekrények vannak felszerelve.

Ezek a szekrények a kis hálószobához ideálisak

Ha a hálószobában kevés a hely, akkor azt a lehető legjobban kell kihasználnia. A harmonika ajtókkal ellátott szekrény helyett ideális megoldás lehet a tolóajtós szekrény is. Ennek felső szélén van egy sín, amelyben a görgők tudnak mozogni. Mindez „lebegő” benyomást kelt, mivel az ajtók könnyedén kinyithatóak, és becsukhatóak. A sarokszekrény egy kis hálószobához tökéletes választás lehet. Ezzel elkerülhetőek a sarkok ki nem használtsága, valamint a ruhái számára is maximális tárhelyet teremthet - anélkül, hogy maga a szekrény túl sok helyet foglalna el. A Tchibo a hálószoba szekrények vonzó választékát kínálja. Tekintse át nyugodtan!

Tükröm, tükröm ... a szekrényajtón

Sokan feltétlenül ragaszkodnak hozzá, hogy a hálószobában legyen tükör. Az a különböző ruhák felpróbálásához, az irodába, és az esti kimenőhöz való felkészüléshez kell - mindezekhez egy teljes alakos tükör elengedhetetlen lesz. A legjobb, ha két legyet üt egy csapásra: A hálószobába szekrénybe beépített tükör lesz a tökéletes megoldás. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja azt, hogy a tükör a szekrény ajtajának belsejére, vagy külsejére kerüljön. Ha egy nagyobb tükörrel rendelkező modellt választ, akkor még egy kis hálószoba is nagyobbnak fog tűnni.

Egy leheletnyi luxus: A bejárható hálószoba szekrény

Ki ne álmodna arról, hogy a kedvenc ruhái, cipői, és divatos kiegészítői szépen felsorakoztatásra, és elrendezésre kerüljenek egy bejárható ruhásszekrényben? Ami általában modellek, és filmsztárok számára szokott elérhető lenni, azt most Ön is könnyedén kialakíthatja a saját otthonában. A hálószobájában lévő használaton kívül fülkét luxus tároló hellyé alakíthatja, ezzel létrehozva a saját öltözőjét. Az XXL méretű hálószoba szekrényét tolóajtókkal választhatja el a szoba többi részétől. A megfelelő polc, és felfüggesztő rendszerek veszik át a funkcionalitás szerepét. A szép megvilágítással, és az egyedi dekorációval a bejárható hálószobaszekrény a jólét divat-oázisává változtatható.
Minden azonnal látható: Egy bejárható hálószoba szekrény, amelyben különféle nyitott polcok, és rekeszek vannak, amelyekben ruhák lógnak, és vannak felakasztva.

A TCM-pecséttel minőséget vásárol

Akár csak a Tchibo többi terméke, a hálószobaszekrényeink is viselik a TCM-jóváhagyó pecsétjét. Ez a rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelöli. Ezzel kerül garantálásra a folyamatos minőség-ellenőrzés - az alapanyagok beszerzésétől a teljes gyártási folyamaton át az értékesítésig. A magas színvonalú követelményeknek megfelelően szintén gondosan választjuk ki a beszállítóinkat. Így biztos lehet abban, hogy különösen hosszú ideig fogja tudni az újonnan megvásárolt bútordarabjait használni.
Jó minőségű hálószoba szekrény: Pillantás egy olyan hálószobába, amelynek bal oldalán az ágy, jobb oldalán pedig egy szürke, lakkozott fából készült nyitott hálószobaszekrény áll.