Férfi hosszú ujjú ingek: kiváló anyag, igényes dizájn

A férfi hosszú ujjú ingek rendkívül fontos darabjai egy férfi ruhatárának. Sokoldalúságuknak köszönhetően az üzleti élethez és a szabadidős programokhoz is kiválóak, és manapság már számtalan különböző szabású, színű és anyagú modell közül választhat. Bármilyen alkalomról és dizájnról legyen szó, a Tchibonál kiváló minőségű és stílusos férfi hosszú ujjú ingek közül válogathat.

Hosszú ujjú férfi ingek

Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 10 995 Ft Quickshop

Tudnivalók az ingek anyagáról

Egy hosszú ujjú ing sokféle anyagból készülhet. A különféle pamutfajták, mint például a batiszt, poplin és twill örökzöldnek számítanak, mivel ezek az anyagok kiváló minőségűek és strapabírók is egyben. A szabadidős programokhoz pedig jó választás lehet egy kényelmes és meleg flaneling, de ugyanez igaz a vászoningekre is. Bár a szövet meglehetősen könnyen gyűrődik, a légáteresztő képessége miatt a nyári melegben kellemesen hűvös hatást kelt. A különleges alkalmak esetén pedig egy elegáns selyemből vagy puha kasmírből készült inggel nem nyúlhat mellé. A szabást tekintve megkülönböztetünk testhez simuló slim fit, egyenes szabású regular fit és bővebb comfort fit ingeket.
Hosszú ujjú ingek az irodai élethez: Egy napszemüveget és egy fehér hosszú ujjú inget viselő férfi egy hídnak támaszkodva a telefonját nyomkodja.

Alkalmi ingek: elegáns és klasszikus

Legyen szó banki ügyintézésről vagy az irodáról: A munka világában gyakran elvárt a férfi ingek hosszú ujjú változata – függetlenül a hőmérséklettől. A legjobb, ha egy visszafogottabb, egyszínű modellt választ. A legnagyobb klasszikus természetesen a fehér változat, de egy kék ing is remekül mutat az irodában. Ezzel szemben a merész színeket és mintákat jobb ha kerüljük a mindennapi munka során. A gallér tekintetében a klasszikus kent- vagy a cápagallért ajánljuk, az állógallér pedig inkább a szabadidős programokhoz illik. Hasznos tipp: A vasalásmentes alkalmi ingekkel sok időt nyerhet a reggeli készülődések során.
Egy fiatal férfi egy őszi napon egy hosszú ujjú kockás ingben üldögél a mezőn és egy fa raklapnak dől.

Színes ingek a szabadidős programokhoz

Egy kerékpártúrán, bevásárló körúton vagy barátokkal tartott grillpartin is nagyszerű megjelenést kölcsönözhet egy hosszú ujjú ing. Ebben az esetben a szürke hétköznapokkal ellentétben bátran kísérletezhet élénkebb színekkel. A férfi hosszú ujjú szabadidő ingek számos különböző színben és kialakításban kaphatók. A klasszikus csíkos vagy kockás ingek között is léteznek nagyobb mintával ellátott és színesebb modellek. A kísérletező kedvűek választhatnak akár egy retro stílusú, színes, fantáziadús mintákkal ellátott pamutinget is. Nézzen szét a Tchibo online shopban és szerezzen be férfi ruhadarabokat kedvezményes áron!

Az ingek helyes viselése

Betűrjük-e az inget a nadrágba vagy sem? – ez itt a kérdés! Általánosságban véve elmondható, hogy azzal sosem nyúl mellé, ha betűri az ingét, sőt mi több, az üzleti életben ez szinte alapkövetelmény, mivel komolyságot és megbízhatóságot sugároz. Ezzel szemben a szabadidejében nyugodtan választhatja a lazább megoldást és viselheti az ingeket a nadrágon kívül, nem betűrve is. Fontos azonban, hogy erre a célra egy slim fit fazonú férfi hosszú ujjú inget válasszon, ami követi a test vonalát, így elkerülheti azt, hogy túl lezsernek tűnjön. A túlsúlyos férfiaknak érdemes inkább biztosra menniük és betűrve viselniük az inget.

A vasalás is lehet egyszerű

Ahhoz, hogy ne gyűrött ingben kelljen megjlennie mások előtt, a vasalást bizony nem lehet kihagyni. A megfelelő mosási hőmérsékletet a mosási útmutató címkéjén találja. Ha ezt pedig épp nem találja, akkor érdemes inkább egy alacsony hőmérsékletetű programot választania. Az elszíneződések elkerülése érdekében semmiképp ne tartsa sokáig egy helyen a vasalót. Érdemes a vasalást a gallérnal és a kézelőnél kezdenie, majd folytassa az ing ujjaival és a gombsorral, mielőtt az elülső és hátulsó részhez érne. Sok gyártó azonban vasalásmentes és vasaláskönnyített ingeket is kínál. Ezeket a mosás után csak egy kevés, vagy akár semennyi vasalás után rögtön a vállfára is akaszthatja.
Egy férfi a hosszú ujjú ingét vasalja.

Tchibo férfi hosszú ujjú ingek: kiváló minőség, tartósság, könnyű kezelhetőség

Függetlenül attól, hogy rövid- vagy hosszú ujjú ingről van szó – ingjeink mindig kiváló választást jelentenek a férfiak számára. A Tchibo ezt a TCM minőség-tanúsítvánnyal garantálja, amely a páratlan minőséget, a gondos kivitelezést és az innovatív dizájnt jelenti. Ha kiemelten fontos Önnek a fenntarthatóság, válasszon olyan inget, amin megtalálható az „organikus pamutból készült” jelölés. Aki pedig a könnyű kezelhetőség híve, keresse az „Easy Care” megjegyzést, hiszen erről ismerheti fel a különösen könnyen kezelhető, vasalásmentes anyagokat.
Közeli kép egy műanyagkeretes szemüveget és egy kockás szabadidő inget viselő fiatal férfiről, aki egy városban guggol.