Férfi hosszú ujjú pólók – társ a hétköznapokban

A férfi hosszú ujjú pólók a ruhatár alapelemei és sokszor hosszú ujjú felsőnek is nevezik őket. Ugyanolyan sokoldalúak, mint a pólók és tökéletes kiegészítői a szabadidős szetteknek. Legyen visszafogottabb és egyszínű, tengerészcsíkos vagy feltűnő mintákkal ellátott – a hosszú ujjú felsők tökéletesek a hétköznapokra, egyszerűek, nagyszerűek és minden férfinak jól állnak. A Tchibo online shopban most pénztárcabarát áron juthat férfi hosszú ujjú pólókhoz.

Hosszú ujjú férfi pólók

-27 %
Férfi hosszú ujjú henley felső, khaki
10 995Ft
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
Férfi hosszú ujjú henley felső, fekete
8 495Ft
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Férfi hosszú ujjú felső, »Mustang«
14 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
2 férfi hosszú ujjú felső szettben, barna/sötétkék
10 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi hosszú ujjú felső szettben, csíkos, sötétkék/fehér
13 995Ft
 
Elérhető:
 
2 hosszú ujjú felső
9 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi hosszú ujjú felső szettben, szürke/sötétkék
13 995Ft
 
Elérhető:
 
2 hosszú ujjú felső
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi hosszú ujjú henley felső, »Mustang«
20 995Ft
 
Elérhető:
 

Hosszú ujjú pólók férfiaknak: Kényelmes és sokféleképpen hordható

A férfi hosszú ujjú pólók „őse” az egyszínű, egyenes szabású és kereknyakú típus. Korábban a hideg napokon férfi aláöltözetként használt hosszú ujjú felső, a 20. század végén reneszánszát élte és azóta is a hétköznapi ruházat szerves részét képezi. A hosszú ujjú pólók általában pamutból vagy könnyű jersey anyagból készülnek. Általában nem olyan vastagok, mint egy melegítőfelső, mivel nincsenek belül kibélelve. Ezzel válnak tökéletes választássá az átmeneti időszakban akár egy pub teraszán ücsörögve vagy a tóparton töltött nyári estékre is. A hosszú ujjú felsők továbbá aláöltözetként is nagyon népszerűek, például egy favágó ing alatt is jól mutatnak.
Egy kék-fehér csíkos hosszú ujjú pólót viselő fiatal férfi, mosolyogva sétálgat a városban egy okostelefonnal a kezében.

A teljes skála: egyszínű, csíkos vagy mintás

A hosszú ujjú felsők sokféle színben kaphatók. A fekete továbbra is nagy klasszikus, mivel rendkívül sokoldalú és karcsúsít, de az antracít és kék színű férfi hosszú ujjú pólók is legalább ennyire népszerűek. Mind kiválóan mutatnak egy sportos zakó alatt. Egy csíkos hosszú ujjú felső is vagány hatást kelthet, melyek közül a sötétkék-fehér a legnépszerűbb kombináció. A mintás felsők fiatalos hatást kölcsönöznek, márkanevekkel vagy frappáns idézetekkel könnyedén magára vonhatja a figyelmet. Az egyszerű hosszú ujjú pólókon kívül a Tchibo egyszerű vagy nyomott mintás pulóverekből is nagy választékot kínál.
Egy szürke hosszú ujjú pólót viselő fiatal férfi lazán álldogál egy világosszürke fal előtt.

Férfi hosszú ujjú pólók – karcsúsító nyakkivágások és fazonok

A férfi hosszú ujjú felsők általában környakúak, de sok más változatban is kaphatók. A V- vagy U-nyakú kivágás optikailag nyújtja a felsőtestet, amely karcsúsító hatást kelt. Habár a klasszikus hosszú ujjú felső általában a csípő fölé ér, jelenleg egy másik trend figyelhető meg: a hosszított póló. Ezek a hosszú felsők leginkább a nagyon karcsú, fiatal férfiak körében népszerűek. Egy hosszított póló nagyon jól mutat például egy szűk farmernadrággal és egy vagány bakanccsal vagy sportos szabadidőcipővel. Akkor is tökéletes választás, ha rétegesen szeretne öltözni, mivel a hosszú felsőhöz egy rövidebb dzseki kiváló kombináció.

Henley pólók: rövid gombsor a határozott megjelenésért

Az úgynevezett henley pólók szintén nagyonon kelendőek manapság. Ezeken a felsőkön általában Y-nyakkivágás található, amit 2-5 gomb kísér. A 19. században ilyen felsőket viseltek az angol evezősök egyenruhaként – manapság azonban ez a férfi hosszú ujjú póló a divatot kedvelő férfiak körében a világ minden táján népszerű. A henley póló egy farmerhez illik a legjobban, egy vagány dzsekivel vagy kigombolt kockás inggel pedig egyenesen lehengerlő. A V-nyakkivágáshoz hasonlóan a rövid gombsor ezeknél a daraboknál is optikailag nyújtja a felsőtestet. Böngésszen a divatos Tchibo férfi ingek széles kínálatában és rendeljen kedvező áron, online!

Funkcionális felsők a sportoláshoz és szabadtéri tevékenységekhez

A férfi hosszú ujjú póló sokoldalú társ a hétköznapokban. Sportoláskor is fontos szerepet játszanak – különösen a szabadtéri mozgások alkalmával. Aki rendszeresen jár kocogni, focizik vagy más szabadtéri sportot űz, annak nem hiányozhatnak a ruhatárából a hosszú ujjú funkcionális felsők. Rugalmasságuknak köszönhetően ezek a sportos felsők tökéletesen igazodnak a test vonalához, anélkül, hogy szorítanának. A légáteresztő anyag meleg, ugyanakkor ha izzad, akkor kellemesen hűsítő hatást fejt ki. A felső anyaga elvezeti a nedvességet, így száraz marad és nem engedi kihűlni a testet.
Egy sportos narancssárga funkcionális hosszú ujjú pólót viselő fiatal férfi egy parkban kocog.

TCM és a többi fontos megjelölés Tartsa szem előtt a különböző jelöléseket!

Nem kell, hogy válasszon a minőség és a kedvező ár között. Ezt a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantáljuk, amelyet minden egyes termékünkön megtalál. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése és a minőséggel kapcsolatos ígéretünket foglalja magában. Ha online rendeli meg a hosszú ujjú pólóját, a különböző jelölések még több információt nyújtanak az anyagokról és az előállítás folyamatáról. A fenntartható gyártást a „GUT GEMACHT” felirat jelöli, az „organikus pamutból” megjegyzés pedig az ökológiai gazdálkodással készült termékeket jelzi. Böngésszen a Tchibo férfi ruhák között és vásároljon kedvező áron!
Egy apuka egy szürke hosszú ujjú pólóban a fiával játszik a kanapén.