Férfi ing

Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 10 995 Ft Quickshop

A megfelelő gallértípus az üzleti élethez

A férfi ingeket elsősorban a különféle gallértípusok jellemzik, melyek nagyban meghatározzák a ruhadarab összhatását. Az inggallér kialakítása határozza meg, hogy az ing inkább az irodába, hivatalos alkalmakra vagy hétköznapi eseményekre alkalmas. A klasszikus kent- vagy cápa gallérral ellátott ingek ideálisak az irodai élethez. A különösen fontos eseményekhez vegyen fel hozzájuk nyakkendőt is. Ezzel szemben az állógalléros ingek tökéletes választást jelentenek a munkán kívüli eseményekhez.
Egy fiatal férfi egy kék férfi inget visel, az íróasztalánál ül és telefonál, mögötte pedig egy íróasztal látható.

Egyszínű ingek az irodai élethez

Habár az irodában nem viselhet bármilyen színű alkalmi inget, nem kell minden nap monoton fehér ingben járnia. A legdivatosabb darabok például a világos- és a sötétkék ingek. A finom kockás- vagy csíkos világoskék férfi alkalmi ing tökéletes a munkához. A halvány rózsaszínű ingek is jól mutatnak az irodában, de nem állnak egyformán jól mindenkinek, így talán jobb, ha kerüli az élénk színeket, mivel ezek komolytalannak hatnak. A bézs színű férfi ingek szintén kevésbé jelentenek jó választást, mivel a tárgyaló partnerünk azt is hiheti, hogy az ingünk ápolatlan. A Tchibonál divatos üzleti ingeket és alkalmi ingeket, valamint stílusos férfi ruházatot talál!
Egy szakállas, tetovált férfi egy világoskék férfi ingben egy kávézóban ül a laptopja előtt és nevet.

A vasalásmentes férfi ingeknek köszönhetően a vasalás a múlté

A megfelelő szín és gallér mellett, az üzleti életben az is nagyon fontos szempont hogy az alkalmi inge ne legyen gyűrődött. A vasalás azonban a legtöbb ember számára a szükséges rosszat jelenti, ezért a Tchibo könnyen kezelhető anyagból készült, vasalásmentes ingeket kínál, melyek a mosás után szárítógépben vagy a friss levegőn egy vállfán egyaránt száríthatók. A száradás után pedig a vasalásmentes ingek egyből a szekrénybe kerülnek és gyűrődésmentesen várják a következő bevetést, anélkül, hogy egy percet is töltött volna az időrabló vasalással. Látogasson el webshopunkba és rendeljen vasalásmentes férfi ingeket, amikkel reggelente időt és energiát takaríthat meg!

Igényes megjelenés a szabadidejében is - favágó ingek

Az egy két- vagy többszínű favágó ingek lezser és kényelmes ruhadarabok a szabadidős programokhoz. A klasszikus fekete és piros kockás kockás inget a legjobb kigombolva viselni. Az ilyen ingek alá válasszon egy feszes fekete pólót, amelyhez olívazöld vagy fekete cargo nadrág és fekete edzőcipő remekül megy. A favágó ingekhez egy farmer is nagyon jó választás lehet. A laza, kockás, szabadidői ingekhez egy bakancs is kiválóan passzol.

Rövid ujjú ing – trendi vagy inkább merénylet a divat ellen?

A hőmérséklet emelkedésével sokan a szekrény legtávolabbi sarkába dobják a hosszú ujjú szabadidő ingjeiket és előveszik a rövid ujjú párjaikat. Különösen a szigorú dress code-dal rendelkező irodák esetében az egyszínű rövid ujjú ingek abszolút nem ajánlatosak, de a szabadidős alkalmak esetén is ritkán kapnak jó visszajelzést. Az egyedi rövid ujjú ingek viszont kiválóan mennek az egyszínű chino- vagy textil nadrágokhoz. A Tchibo különböző típusú rövid ujjú és hosszú ujjú ingek óriási választékát kínálja, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön szettjéhez és ízléséhez megfelelőt.
Egy fiatal férfi egy virágos mintával ellátott rövid ujjú ingben és egy rövid chino nadrágban ül a metrómegállóban, egy padon.

A Tchibo a fenntarthatóságot és a minőséget képviseli

Ha Tchibo férfi inget rendel, akkor egy fenntartható gyártási módszerekkel előállított és kiváló minőségű ruhadarabot választ. Ezt a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantáljuk, amely jelölését minden egyes termékünkön megtalálja. A TCM rövidítés a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában. Férfi ingjeink a GUT GEMACHT jelöléssel vannak ellátva, amely a tisztességes munkakörülményeket és az organikus pamut ruhadarab fenntartható előállítását jelöli. Ökológiai és társadalmi elkötelezettségünkért sikeresen elnyertük a „Grüner Knopf” (Zöld Gomb) állami tanúsítványt. Ha szeretne többet megtudni a minőséggel kapcsolatos ígéreteinkkel kapcsolatban, látogasson el a Tchibo weboldalára!
Minőség a Tchibonál az egész család számára Egy apa egy kigombolt farmeringben ül a kanapén és átöleli a fiát.