Schließen

Instant kávé

Ha kevés az idő, akkor az instant kávé a megfelelő választás. Itt online megrendelheti.
 
  • Tchibo Family
Élénkítő íz& markáns aroma
899Ft
Ft/100g 899
Gyorsnézet
 
  • TCHIBO FOR BLACK´N WHITE
100g instant kávé
899Ft
Ft/100g 899
Gyorsnézet
 
  • Tchibo Gold Selection
100g instant kávé
899Ft
Ft/100g 899
Gyorsnézet

Idővel az instant kávé is elveszti aromáját.

A hosszantartó ízélmény érdekében itt olvashat néhány tippet az instant kávé helyes tárolásához.

Tárolóüveg instant kávéhoz

A kávéaroma legnagyobb ellenségei az oxigén, a fény és a hő. Instant kávéja számára a legjobb tárolóhely az erre a célra szolgáló tárolóüveg, melyben a kávé lég- és nedvességmentesen tárolható.

Tárolás

Az aroma lehető leghosszabb ideig való megőrzése érdekében fontos, hogy a kávét hűvös, sötét, száraz és szagmentes helyen tárolja. Ez különösen az őrölt kávéra érvényes. Erre kiválóan alkalmas egy sötét spájz vagy szekrény. A kávé a hűtőben gyorsan magába szív más szagokat; a mélyhűtő hosszú távú tárolásra alkalmas.

Eltarthatóság

Az instant kávé aromája a tárolóüvegben marad meg a leghosszabb ideig, ezért a csomagolást csak közvetlenül a felhasználás előtt ajánlott felbontani. Tippünk: Felbontás után az üveget szorosan zárja vissza, a kávét pedig négy héten belül használja fel!

Az instant kávé elkészítése ilyen egyszerű

Az oldódó kávé elkészítése nagyon egyszerű: Tegyen a csészébe – ízlés szerint – egy vagy két teáskanálnyi instant kávét, majd öntsön rá forró, de már nem forrásban lévő vizet. Ehhez hagyja a vizet pár percig hűlni a vízforralóban. Keverje össze, és már kész is!