Instant kávé','Enter picture alt'}

Instant kávé

Minden instant kávé

 
Sajnos már elfogyott
  • Tchibo FOR BLACK´N WHITE 100g
Tchibo
Testes íz
Intenzitás:56
100 g
1 645Ft
Ft/100g 1 645
 
 
néhány darab kapható
Tchibo
Gazdag & intenzív
3 x 100 g
5 985Ft
4 995Ft
Ft/100g 1 665
Gyorsnézet
 
néhány darab kapható
Tchibo
Gazdag & intenzív
Intenzitás:56
100 g
1 995Ft
Ft/100g 1 995
Gyorsnézet

20% kedvezmény* TchiboCard hűségkártyával

Szemes, instant vagy őrölt kávéinkat 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg.
Az ajánlat kapszulákra nem érvényes.

Tárolóüveg instant kávéhoz

A kávéaroma legnagyobb ellenségei az oxigén, a fény és a hő. Instant kávéja számára a legjobb tárolóhely az erre a célra szolgáló tárolóüveg, melyben a kávé lég- és nedvességmentesen tárolható.

Tárolás

Az aroma lehető leghosszabb ideig való megőrzése érdekében fontos, hogy a kávét hűvös, sötét, száraz és szagmentes helyen tárolja. Ez különösen az őrölt kávéra érvényes. Erre kiválóan alkalmas egy sötét spájz vagy szekrény. A kávé a hűtőben gyorsan magába szív más szagokat; a mélyhűtő hosszú távú tárolásra alkalmas.

Eltarthatóság

Az instant kávé aromája a tárolóüvegben marad meg a leghosszabb ideig, ezért a csomagolást csak közvetlenül a felhasználás előtt ajánlott felbontani. Tippünk: felbontás után az üveget szorosan zárja vissza, a kávét pedig négy héten belül használja fel!

Az instant kávé elkészítése ilyen egyszerű

Az oldódó kávé elkészítése nagyon egyszerű: tegyen a csészébe – ízlés szerint – egy vagy két teáskanálnyi instant kávét, majd öntsön rá forró, de már nem forrásban lévő vizet. Ehhez hagyja a vizet pár percig hűlni a vízforralóban. Keverje össze, és már kész is!