Irodai berendezések a tökéletes munkahelyhez

Az iroda kialakítása fontos szerepet játszik, hogy a munkahelyi légkör kényelmes és produktív legyen. Egy nagy, rendezett íróasztalnál és egy kényelmes irodai széken sokkal könnyebb és kényelmesebb dolgozni. A szép és rendezett szekrények és a megfelelő világítás is szintén sokat segít. A Tchibonál megtudhatja, hogy mire figyeljen az iroda berendezésénél és kényelmesen, online megrendelheti a munkahelyéhez a kiváló minőségű irodai berendezéseket.
2 multifunkciós LED-es lámpa szettben, mozgásérzékelővel
4 795Ft
LED-es állólámpa, 3 lábú, fa
32 995Ft
Multifunkcionális LED-es lámpa, 2 akasztó, mozgásérzékelős
3 495Ft
LED-es fali és mennyezeti lámpa, rattan
27 995Ft
-33 %
Függőlámpa, fehér
17 995Ft
11 995Ft
-8 %
Powerbank, kőhatású
5 995Ft
5 495Ft
-20 %
Konferencia mappa
4 995Ft
3 995Ft
Powerbank, zseblámpa funkcióval, vízálló
12 995Ft
LED-es olvasólámpa
4 495Ft
-15 %
LED-es lámpa konnektorral
9 995Ft
8 495Ft
Gömb formájú hálózati elosztó
6 995Ft
Teleszkópos kempinglámpa, akkus
6 495Ft
-25 %
Univerzális mágneses kempinglámpa
3 995Ft
2 995Ft
Vezeték nélküli egér, fa hatású
4 995Ft
néhány darab kapható
Powerbank kulcstartó
4 995Ft
néhány darab kapható
Okostelefon- és táblagéptartó
3 995Ft
néhány darab kapható
-26 %
Összehajtható irodaszertároló doboz
2 995Ft
2 195Ft
néhány darab kapható
Kárpitozott szék, szürke
62 995Ft
Ergonomikus vezeték nélküli egér
6 995Ft
Okostelefon-kártyatartó, 3 az 1-ben
2 995Ft
-17 %
Tolltartó 6 ceruzával
3 995Ft
3 295Ft
LED-es állólámpa, fém
32 995Ft
-45 %
Mennyezeti lámpa, virágos
32 995Ft
17 995Ft
Kárpitozott szék, fém lábakkal, zöld
Kárpitozott szék, fém lábakkal, szürke
52 995Ft
52 995Ft
Műbőr forgószék, fém lábakkal, antracit
64 995Ft
Kárpitozott szék, fém lábakkal, zöld
Kárpitozott szék, fém lábakkal, szürke
52 995Ft
52 995Ft
3 az 1-ben töltőkábel, tárolódobozzal
5 995Ft
-11 %
2 az 1-ben éjszakai LED-es lámpa, körte
5 995Ft
5 295Ft
Asztali vezeték nélküli töltőállomás és tároló
8 995Ft
Eszköztartó tároló, kicsi
Eszköztartó tároló, nagy
2 995Ft
3 495Ft
1

Irodai berendezések prioritása: az íróasztal

A tökéletes irodatervezés az íróasztallal kezdődik, hiszen ez áll az irodai berendezések középpontjában és fontos, hogy az Ön igényeihez igazodjon. A kellően nagy munkafelület fontos kritérium, mivel a számítógép mellett helyre van szüksége az egérpad, két vagy három papírköteg és egy kávéscsésze számára. Az asztal magassága is döntő fontosságú, hogy a válla és a nyaka ne feszüljön meg. Az állítható magasságú modellek különösen praktikusak, máskülönben az asztalnak és a széknek passzolnia kell egymáshoz vagy alternatív megoldásként beszerezhet egy állítható széket a Tchibotól.

A megfelelő irodai szék az irodai berendezések részeként

Az irodai berendezések esetében a kényelmes szék kell szerepeljen a lista második helyén, hisz munkanapjai nagy részét ezen tölti. A hátbarát munkavégzés érdekében az ülésnek párnázottnak és állítható magasságúnak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a combja és a térde enyhén lefelé irányuló szögben legyen. Jó, ha a háttámla állítható, így nem kell sokáig ugyanabban a helyzetben maradnia. Két praktikus tipp: Győzödjön meg arról, hogy az irodai szék állító karjai könnyen hozzáférhetőek és könnyen kezelhetők. Válasszon a padlóburkolathoz megfelelő görgőket vagy szerezzen be egy védőszőnyeget.

Irodai berendezések irattároláshoz és rendszerezéshez

Egyszerű eszközökkel megakadályozhatja, hogy dokumentumait vagy más irodai kellékeit túlzsúfolja vagy akár elveszítse. Praktikus, ha az íróasztalnak is hasonló rendszerezési lehetőségei vannak. Egy alsószekrényben vagy a fiókokban például sok minden elfér. A dokumentumok vagy mappák tárolásához azonban egy különálló, több rekeszes polc ajánlott. Az ilyen tárolókban, dobozokban vagy mappákban mindent alaposan rendszerezhet, így a fontos iratait bármikor megtalálja. A tolltartók és tárolódobozok nagyban megkönnyítik az irodai tárgyak dekoratív rendszerezését, és biztosítják, hogy később is mindent könnyen megtaláljon. A Tchibonál mindent megtalál az irodai berendezésekhez!

Irodai berendezések finomhangolása: a munkahelyi fényviszonyok

A koncentrációhoz és az optimális produktivitási szint eléréséhez az irodai berendezések tekintetében rendkívül fontosak a megfelelő fényviszonyok. A megfelelő fényviszonyok eléréséhez a közvetlen és közvetett fényt adó lámpák kombinálása a legjobb megoldás. Egy meleg fényű mennyezeti lámpa megvilágítja a szobát és egy asztali lámpa pedig biztosítja a világos és megfelelő fényviszonyokat. Alakítsa ki a munkahelyi fényviszonyokat úgy, hogy az jól megvilágítsa a munkahelyét, anélkül, hogy vakító lenne, visszatükröződne a monitoron vagy árnyékokat vetne. Helyezze például az asztali lámpát a monitor mögé vagy mellé és fordítsa egy kicsit oldalra, hogy kellemes, közvetett fényt kapjon.

Kellemes környezetben a munka is jobban megy

Egy olyan helységben, ahol jól érzi magát az ember, sokkal jobban és szívesebben is dolgozik: egy jól berendezett irodát néhány növénnyel még barátságosabbá tehet. A dolgozószobáját nem szabad dzsungellé változtatni, de néhány díszes cserépben elhelyezett könnyen gondozható virág vagy zöld növény remekül mutat. A fehér falakat dekoratív képekkel is feldobhatjuk. Ne válasszon túl élénk színeket és motívumokat, amelyek elvonják a figyelmét, hanem maradjon inkább táj- vagy városképeknél. Színes kávécsészékkel vagy konyharuhákkal színessé tehetjük a teakonyhát: nem kell, hogy az irodai berendezések unalmasak legyenek!

A legmagasabb minőségi előírások: Biztosítva a TCM minőség-tanúsítvány által

Aki a Tchibonál vásárol, kiváló minőségű termékekhez jut. Ez vonatkozik az íróasztalainkra, irodai székeinkre és egyéb irodaberendezésünkre is. A minőséget a „Tchibo Certified Merchandise” röviden a TCM minőség-tanúsítvánnyal garantáljuk. Ez az anyagok és a beszállítóink kiválasztásában, valamint a feldolgozás során is a legnagyobb odafigyelést garantálja. Az előállítás minden egyes lépését rendszeres minőségellenőrzés alá vetjük. Látogasson el most az online üzletünkbe és válogasson kifogástalan minőségű irodabútoraink és tartozékai közül.