Irodaszekrény az összes fontos dologhoz

Dokumentumok, levelek, számlák: Még manapság is sok dokumentum kerül egy irodába beiktatásra, amelyek egy részét hosszú ideig meg is kell őrizni. Ha van irodaszekrény, akkor ez nem jelenthet problémát! Az irodaszekrényeket fájlokhoz, és mappákhoz tervezték, és úgy kerültek összeállításra, hogy mindenféle probléma nélkül elbírják a súlyt. Akkor ha nem mindenki férhet hozzá az összes dokumentumhoz, akkor a szekrénynek zárhatónak kell lennie. Nézzen körül a Tchibo online boltjába, hogy megtalálja a megfelelő modellt!
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 109 995 Ft Quickshop
1

Mire kell feltétlenül figyelni az irodaszekrény megvásárlása során

Az irodaszekrényre vonatkozó követelmények a használat típusától, és az irodában elfoglalt helyétől függően változnak. A méret, és a megőrzésre kerülő dokumentumok mennyisége határozza meg azt, hogy egyéb más irodai kellék is tárolásra kerül-e a szekrényben vagy nem. A kartotékokhoz vannak külön felfüggesztő rendszerek. Ha éppen ügyfelei vannak, vagy ha esetleg más személyek is használják a helyiséget, akkor titok tartási és adatvédelmi okokból tanácsos zárható irodaszekrényt választani. Az anyag, és a kivitel az ízlés szerint, az irodabútornak megfelelően kerül megválasztásra.
Munkahely világos színű fából készült irtóasztallal, és különféle irodaszekrényekkel.

A méret, és a teherbírás különösen fontos

A vásárlás előtt feltétlenül gondolja át, hogy milyen dolgokra szeretné az irodaszekrényt használni. Az írószereket, egy pár könyvet, vagy pedig a kötelezőnek számító sütitartót egyszerűen a szekrényekben, vagy az irodai polcon tárolhatja. Ha nem szeretné azt, hogy minden látható legyen, akkor vannak zárt rekeszekkel is rendelkező polcok. Ha az aktákhoz, és az érzékeny dokumentumokhoz tényleg megfelelő iratszekrényre van szüksége, akkor azt a célnak megfelelő méretű rekeszekkel kell ellátni. Ellenőrizze azt is, hogy a polcok teherbírása megfelelő-e: A maximális teherbírást általában a termékleírás megadja.
Egy női kéz az irodaszekrény fiókjába válogatja a felfüggesztett kartoték fájlokat.

A következő változatokban választhatja ki az irodaszekrényét

A Tchibo irodaszekrényeinek különféle változatai vannak. Az egyszerű szekrényajtók, és fiókos szekrények kinyitásához helyre van szükségünk, amely az íróasztal mögött, vagy a folyosón nem mindig áll rendelkezésre. Ebben az esetben lehet ideális választás a tolóajtós irodaszekrény, vagy pedig a redőnyös-szekrény. A redőnyt, azaz az „ajtót” egyszerűen felfelé tolják. A felfüggesztett kartotékrendszerek az ideálisak ilyen esetben. Ebben az esetben az akták egy nagy fiókban lógnak, amelyekbe felülről is bele fog tudni nyúlni.

Az irodaszekrényének megfelelő anyaga

Mind minden más bútor, az irodaszekrény is különféle anyagokból állhat. A legtöbb esetben a legegyszerűbb úgy kiválasztania az irodaszekrényét, hogy az illeszkedjen a többi berendezéshez. Fa, fém valamint bevonatolt illetve furnérozott forgácslap egyaránt alkalmas szekrények készítésére. Bizonyos esetekben a tömör fa a legjobb irodabútornak - ez kiváltképp akkor a legjobb, ha rendszeres Kunde fogadás történik az irodában. Ha ténylegesen bizalmas dokumentumokat akar tárolni, akkor célszerű acélszekrényt használni, amelyet nem csak hogy nehéz feltörni, hanem az bizonyos szintig tűzálló is.

Az irodaszekrény alternatívája

Ha nincs hely egy rendes irodaszekrénynek, viszont mégis szeretne bizonyos dokumentumokat, és mappákat biztonságosan tárolni, akkor számos alternatív megoldás létezik. Használhat például zárható fiókokkal ellátott íróasztalt, vagy egyszerűen lezárható, mozgatható görgős konténert, A zárható redőnyökkel ellátott, rögzített konténerek irodafelszerelésként is használhatóak. A nyitott polc csak részben alkalmas kiegészítőként, viszont szekrényelemmel, vagy egy kis széffel kiegészítve nyugodtan használható.
Az irodaszekrény helytakarékos alternatívája: Fiókos íróasztal, ahol az egyik fiók le is zárható.

Stabil, kiváló minőségű, fenntartható: Tchibo minőség

Az aktái, és az irodai kellékek megfelelő tárolásához funkcionális és stabil irodaszekrényeket talál a Tchibonál, amelyek szintén jól fognak mutatni. A „Tchibo Tanúsított Áruk”-minőségi pecsét, azaz röviden a „TCM” garantálja az anyagokkal és a gyártással szembeni legmagasabb követelményeket. A fenntartható módon előállított termékek külön el vannak látva a „GUT GEMACHT” (”JÓL KÉSZÍTETT”) jelzéssel. Az FSC-pecsét alapján egyértelműen azonosíthatja azon fa bútorokat, amelyek felelős erdőgazdálkodásból származnak.
Egy női kéz kihúzza a fehér irodaszekrény fiókját.