Irodaberendezések a tökéletes munkahelyhez

Az iroda kialakítása fontos szerepet játszik, hogy a munkahelyi légkör kényelmes és produktív legyen. Egy nagy, rendezett íróasztalnál és egy kényelmes irodai széken sokkal könnyebb és kényelmesebb dolgozni. A szép és rendezett szekrények és a megfelelő világítás is szintén sokat segít. A Tchibonál megtudhatja, hogy mire figyeljen az iroda berendezésénél és kényelmesen, online megrendelheti a munkahelyéhez a kiváló minőségű irodaberendezéseket.

Irodaberendezések prioritása: az íróasztal

A tökéletes irodatervezés az íróasztallal kezdődik. Ez áll az irodaberendezések középpontjában és fontos, hogy az Ön igényeihez igazodjon. A kellően nagy munkafelület fontos kritérium, mivel a számítógéptől jobbra és balra helyre van szüksége az egérpad, két vagy három papírköteg és egy kávéscsésze számára. Az asztal magassága is döntő fontosságú, hogy a válla és a nyaka ne feszüljön meg. Az állítható magasságú modellek különösen praktikusak, máskülönben az asztalnak és a széknek passzolnia kell egymáshoz vagy alternatív megoldásként beszerezhet egy állítható széket a Tchibotól.
Fontos irodaberendezések: egy karfa nélküli fekete irodai szék egy faasztal előtt áll, rajta egy monitorral.

A megfelelő irodai szék az irodaberendezések részeként

Az irodaberendezések esetében a kényelmes szék szerepeljen a lista második helyén. Hisz munkanapjai nagy részét ezen tölti. A hátbarát munkavégzés érdekében az ülésnek párnázottnak és állítható magasságúnak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a combja és a térde enyhén lefelé irányuló szögben legyen. Jó, ha a háttámla állítható, így nem kell sokáig ugyanabban a helyzetben maradnia. Két praktikus tipp: győződjön meg arról, hogy az irodai szék állító karjai könnyen hozzáférhetőek és könnyen kezelhetők. Válasszon a padlóburkolathoz megfelelő görgőket vagy szerezzen be egy védőszőnyeget.
Rend a megfelelő irodaberendezésekkel: Egy világos fából készült asztallappal rendelkező íroasztalon egy asztali lámpa, egy monitor és különféle tárolók vannak.

Irodaberendezések az irattároláshoz és a rendszerezéshez

Egyszerű eszközökkel megakadályozhatja, hogy dokumentumait vagy más irodai kellékeit túlzsúfolja vagy elveszítse. Praktikus, ha az íróasztalnak is hasonló rendszerezési lehetőségei vannak. Egy alsószekrényben vagy a fiókokban sok minden elfér. A dokumentumok vagy mappák tárolásához azonban egy különálló, több rekeszes polc ajánlott. Ezután mindent rendszerezhet a megfelelő tárolókba, dobozokba vagy mappákba így bármikor megtalálja fontos papírjait. A tolltartók és tárolódobozok megkönnyítik az irodai tárgyak dekoratív módon való rendszerezését, és biztosítják, hogy később is könnyen megtalálja őket. A Tchibonál mindent megtalál az irodaberendezésekhez!

Irodaberendezések finomhangolása: munkahelyi fényviszonyok

A koncentrációhoz és az optimális produktivitási szint eléréséhez az irodaberendezések tekintetében rendkívül fontosak a megfelelő fényviszonyok. A megfelelő fényviszonyok eléréséhez a közvetlen és közvetett fényt adó lámpák kombinálása a legjobb megoldás. Egy meleg fényű mennyezeti lámpa megvilágítja a szobát, egy asztali lámpa pedig biztosítja a világos és megfelelő fényviszonyokat. Alakítsa ki a munkahelyi fényviszonyokat úgy, hogy az jól megvilágítsa a munkahelyét, anélkül, hogy vakító lenne, visszatükröződne a monitoron vagy árnyékokat vetne. Helyezze például az asztali lámpát a monitor mögé vagy mellé, és fordítsa egy kicsit oldalra, hogy kellemes, közvetett fényt kapjon.

Kellemes környezetben a munka is jobban megy

Egy olyan helységben, ahol jól érzi magát az ember, sokkal jobban és szívesebben is dolgozik: egy jól berendezett irodát néhány növénnyel még barátságosabbá tehet. A dolgozószobáját nem szabad dzsungellé változtatni, de néhány díszes cserépben elhelyezett könnyen gondozható virág vagy zöld növény remekül mutat. A fehér falakat dekoratív képekkel is feldobhatjuk. Ne válasszon túl élénk színeket és motívumokat, amelyek elvonják a figyelmét, hanem maradjon inkább táj- vagy városképeknél. Színes kávécsészékkel vagy konyharuhákkal színessé tehetjük a teakonyhát: nem kell, hogy az irodai berendezések unalmasak legyenek!
Dekorálja megfelelően a munkahelyet: Egy vízszintes szürke és fehér színű fal előtt egy fehér asztal áll, amelyen egy lámpa és egy monitor van, a falon pedig két színes dekor kép látható.

A legmagasabb minőségi előírások: a TCM minőség-tanúsítvány garantálja

Aki a Tchibonál vásárol, kíváló minőségű termékekhez jut. Ez vonatkozik az íróasztalainkra, irodai székeinkre és Sonstiges irodaberendezésünkre is. A minőséget a „Tchibo Certified Merchandise” röviden a TCM minőség-tanúsítvánnyal garantáljuk. Ez az anyagok és a beszállítóink kiválasztásában, valamint a feldolgozás során is a legnagyobb odafigyelést garantálja. Az előállítás minden egyes lépését rendszeres minőségellenőrzés alá vetjük. Látogasson el most az online üzletünkbe, és válogasson kifogástalan minőségű irodabútoraink és a tartozékok közül.
Kiváló minőségű irodaberendezések: egy dolgozószoba fehér, magas nyitott polccal és egy irodai székkel.