Schließen
Powerbank kulcstartó
4 995Ft
-44 %
Rendszerező táska babakocsihoz, sötétkék
4 995Ft
2 795Ft
Powerbank, kőhatású
5 995Ft
Vezeték nélküli töltőállomás
5 995Ft
-16 %
3 az 1-ben töltőkábel, tárolódobozzal
5 995Ft
4 995Ft
-25 %
Mágneses falitábla, fehér
7 995Ft
5 995Ft
néhány darab kapható
Gömb formájú hálózati elosztó
6 995Ft
néhány darab kapható
Tolltartó 6 ceruzával
3 995Ft

Irodaszerek az áttekinthető munkahelyért

Egy rendezett irodában a munka is mindjárt könnyebb. Az íróasztalon és a falon elhelyezett üzenőtáblák és rendszerezők vonzó látványelemek lehetnek. Fedezze fel a Tchibo kínálatában szereplő tetszetős és praktikus irodai segédeszközöket, melyek megkönnyítik a rendszerezést. Eláruljuk Önnek, hogyan.

Irodaszerek, melyek megkönnyítik Önnek a munkát

Az irodai eszközök helyes rendszerezése

A rendezett munkahely nemcsak hatékonyabb folyamatokat, de kellemesebb légkört is teremt. Irodája berendezésekor előnyös, ha az irodai cikkeket kategóriák szerint csoportosítja. Egy többrekeszes asztali rendszerező például rengeteg írószernek ad helyet. A tájékozódás megkönnyítése érdekében a rekeszeket felcímkézheti. A különböző színű mappák és iratrendezők segítségével iratai áttekinthetőbbek lesznek.

Az irodaszerek ergonomikus elhelyezése

A hatékony munkavégzéshez az Ön igényeire és folyamataira szabott munkakörnyezet szükséges. Ha sokat dolgozik számítógépen, akkor a billentyűzetet a testhez a lehető legközelebb kell elhelyezni. Az egérnek pedig ott a helye mellette. Ahhoz, hogy a munkát ne akadályozza zavaró kábelrengeteg, célszerű kábelklipszeket használni. A fontos iratok azonban jó, ha mindig kéznél vannak. A tennivalókat tartalmazó listákat és a heti terveket elhelyezheti az íróasztal fölé függesztett üzenőtáblára.

Fontos döntési szempontok irodaszerek vásárlásakor

Csúcsminőségű anyag

A minőségi anyagból készült irodaszerek stabilabbak és tartósabbak. A papírból készült irodaszerek esetében a megfelelő vastagság a lényeg. Ez befolyásolja, például, hogy tollal íráskor a tinta átüt-e a papíron – és így többé-kevésbé a hátoldalon is látszik. A gyakran használt irodaszerekhez, mint határidőnaplók vagy zsebnaptárak, a kiváló minőségű bőr a legalkalmasabb anyag, mivel strapabíró, és így gondoskodik róla, hogy a könyvecske egész évben szép maradjon.

Funkcionalitás

Az olyan irodaszerek, melyek nem csupán szép dekorációként szolgálnak az íróasztalon, növelik a komfortérzetet. Ha egy olló elég éles a vastagabb papírok tiszta vágásához is, akkor jó választás lesz az irodai munkához. Ahhoz viszont, hogy egy levélnyitónak jó fogása legyen, csúszásbiztos gumiból készült nyél szükséges. A vonalzó beosztása pedig jobban felismerhető, ha színe eltér a háttér színétől.

Minőségi garanciánk irodaszerekre

Irodai munkáinak gyors és eredményes elvégzéséhez funkcionális irodaszereket kínálunk, melyek nagy gondossággal, minőségi anyagokból készültek. A „Tchibo Certified Merchandise“, röviden: „TCM“, termékeink kiváló minőségét igazolja. A „2 az 1-ben” jelölés olyan speciális eszközökön található meg, melyek több funkciót is kínálnak.