Gyerekjátékokra mindig szükség van, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Ami egyértelmű: a gyerekjátékok szórakoztatók, és egyszerűen hozzátartoznak a gondtalan gyermekkorhoz. Továbbá elengedhetetlen a gyermek szellemi és testi fejlődése szempontjából is. Az életkornak megfelelő játékokkal támogatja a gyereke motorikus, észlelési, kreativitással és reakciókészséggel kapcsolatos készségeit. Azért, hogy a kis felfedezőknek a legjobbat válassza, adunk néhány tippet, hogy mire érdemes figyelni a játékok vásárlásakor.
Barátságkarkötő készítő készlet, 9 szín
2 495Ft
-10 %
Zöldségszeletelő játék, fa, tépőzár, 8 rész
4 995Ft
4 495Ft
néhány darab kapható
Karikadobálós játék, hordozótasakkal
6 995Ft
néhány darab kapható
Kompakt sárkány, színes
2 995Ft
-9 %
Álomfogó készítő készlet
3 295Ft
2 995Ft
2 IQ-kocka szettben
3 995Ft
5 pattogó gumilabda szettben, tárolótasakkal
1 995Ft
2 gimnasztikai szalag szettben
2 795Ft
Gyerek íjászkészlet
4 995Ft
2 bumeráng szettben, fa
4 795Ft
Kubb játék, hordozótáskával
8 995Ft
-30 %
6 színes játékpohár szettben, kacsás
3 995Ft
2 795Ft
Amőba játék, fa díszdobozban
4 995Ft
néhány darab kapható
Plüss méhecske
4 995Ft
néhány darab kapható
Kendama ügyességi játék
3 495Ft
Kompakt sárkány, Yakari
3 495Ft
24 akvarell színesceruza szettben
3 495Ft
XL-es francia kártya, 1 pakli
2 995Ft
2 húsvéti kosár szettben, nyuszis
2 795Ft
néhány darab kapható
6 zsírkréta szettben, fenyőfa/csillag
2 795Ft
néhány darab kapható
Fapörgettyű, cserélhető mintával
4 995Ft
Angyalka rongybaba
5 495Ft
Memóriajáték, 72 db
2 795Ft
2 az 1-ben tarkópárna, elefánt
5 995Ft
Húsvéti kreatív készlet, 5 figura
1 995Ft
-5 %
3 horgolt footbag labda szettben, tárolótasakkal
3 995Ft
3 795Ft
Ostábla, feltekerhető
9 995Ft
1

Szórakozás a legkisebbek számára: a megfelelő babajátékok

A csecsemők a stimuláló ingereket élvezik – ilyenek például a zajok: a csörgő, csengő vagy zörgő babajátékok gyorsan felkeltik a kisbaba érdeklődését, és edzik a hallást. A színek forgók pedig alkalmasak a vizuális érzékek edzésére. Korán adnia kell gyermekének valamilyen fogható játékot is. Ezzel már az élete első néhány hetében fejleszti a reflexeit és a tapintás érzékét. Egyéves kortól tudatosan tudnak nyúlni a játékért.

Az együtt töltött órákhoz: játékok az egész család számára

A legszebb, ha együtt játszunk a cseperedő gyermekkel: erősíti a kötődést és egy jó lehetőség arra, hogy a gyermeke játékos módon hozzászokjon a szabályokhoz és időközben hasznos értékekre tanítsa őt. A társasjátékok során a gyermeke megtanul türelmesen várni a sorára – és megtanulja kezelni a győzelmet és a vereséget. Minél fiatalabb, annál kevesebb játékosnak és szabálynak kell legyen a játékban. Vegye figyelembe a gyártó életkor ajánlását.

Gyerekjátékok útközben

Akár utazik, vagy csak vásárol: a jól ismert és imádott gyerekjátékok nemcsak nagyszerű időtöltést jelentenek, hanem kiváló eszközök a figyelemelterelésre is az új helyzetekben. A megszokott illat vagy a hozzábújás biztonságérzést teremt. A klasszikusok a plüss állatok és a babák, amelyeket könnyű magával vinni. De a képeskönyvek vagy a kültéri játékok is alkalmasak az útra, mivel a kicsik elfoglalhatják magukat velük.

Amire érdemes figyelni a gyerekjátékok vásárlásakor

Amint a gyermeke már képes fogni, a játék hamar a szájában köt ki. Ezért válasszon fából készült gyerekjátékokat, amelyen nincsenek lefestve – vagy a könnyebb tisztítás érdekében – nyálbiztos, vízalapú lakkal vannak bevonva. A „PVC mentes” vagy TÜV, például CE vagy GS tanúsítvánnyal ellátott műanyag gyerekjátékok biztonságosak. Ezek megerősítik, hogy a terméket szigorú előírások szerint tesztelték. Tipp: a játékok tárolásához is válasszon káros anyagoktól mentes anyagokat.

Gyerekjátékok jó minőségben, a Tchibotól

A gyerekjátékoknak mindenekelőtt szórakoztatónak kell lenniük. Annak érdekében, hogy gyermeke boldog legyen, egyszerűen bízza magát a TCM minőség-tanúsítványunkra: ez garantálja a gyerekbarát kialakítást, a kiváló kivitelezést, valamint káros anyagoktól mentes anyagokat. Ezenkívül a JÓT TETTÉL kezdeményezésünkkel a fenntartható gyártás mellett állunk és olyan projekteket támogatunk, mint például a fenntartható erdőgazdálkodás és a gyapottermesztés.