-5 %
Férfi kasmír sál, szövött, kockás, bézs
17 995Ft
16 995Ft
néhány darab kapható
Férfi szövetsál, khaki
3 495Ft
néhány darab kapható
-20 %
Férfi kötött sál, szürke
3 995Ft
3 195Ft
Férfi kötött csősál, gyapjúval, antracit
6 995Ft
Férfi flanel sál, bézs
2 995Ft
-14 %
Férfi szövött sál, kék, kockás
3 495Ft
2 995Ft
Férfi kötött sál, gyapjúval, szürke
5 495Ft
-5 %
Férfi kötött sál, szürke
3 995Ft
3 795Ft
Férfi kötött sál, sötétkék
3 995Ft
-25 %
Férfi szövetsál, sötétkék, kockás
3 995Ft
2 995Ft

Kendők és sálak férfiaknak – stílusos és praktikus kiegészítők

A férfiaknak készült különféle kendők és sálak nemcsak mint meleget biztosító ruhadarabok mutatnak jól. Divatos kiegészítőként öltözéke fókuszpontjául is szolgálhatnak, melynek köszönhetően megjelenése stílusosan elegáns vagy lezser hatású lehet. Fedezze fel a Tchibo stílusos férfisáljait és –kendőit – a meleg kötött sáltól a könnyű, pamut kendőig. Tippjeink segítségével találja meg új kedvencét!

Férfisálak és -kendők az egyedi stílusért

Finom, meleg téli sálak

Amikor odakint hidegre fordul az idő, a finom, meleg téli sál a férfiak ruhatárának elengedhetetlen kellékévé lép elő. A bőr számára kellemes érzetet biztosító anyag a kasmírgyapjú, ami ráadásul kiválóan melegít is. Ennek a természetes anyagnak további előnye, hogy hőkiegyenlítő hatással bír. Ennek köszönhetően egy férfi kasmírsál sok nedvességet tud felvenni anélkül, hogy nedves érzetet keltene. A téli sálak szintén nagyon kedvelt anyaga a puha polár. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és nedvesség-kiegyenlítő hatása van.

Hogyan viselje a kendőt divatosan?

Attól függően, hogyan köti meg a kendőt, megjelenése lehet elegáns vagy lezser. Különleges, divatos hatású például, ha a kendőt nyakkendő módjára megkötve viseli. Gyorsan és egyszerűen kész a lezser megjelenés, ha a kendőt többször, lazán a nyaka köré tekeri, a végeket pedig betűri a kendő alá. De, ha még divatosabb hatást szeretne elérni, akkor csak az egyik végét tűrje be.

Mire ügyeljen kendő vagy sál vásárlásakor?

Design

Férfisálak és kendők rengetegféle mintával kaphatók. A kockás kendők és sálak pl. divatos klasszikusok, csakúgy, mint az egyszínű kendők visszafogott kék vagy szürke árnyalatokban. Míg az egyszínű kiegészítők rendkívül sokoldalúan és elegánsan kombinálhatók, addig a mintás kendők különösen az egyszerű, egyszínű összeállításokat dobják fel. Egy finom, visszafogott férfikendő általában elegáns kiegészítő ingekhez, míg egy színes gyapjúsál lezserséget csempész a megjelenésbe.

Könnyű kezelhetőség

Egy könnyen kezelhető kendő vagy sál nagyobb örömet jelent a hétköznapokban. A biopamutból készült kendőket nemcsak kellemes viselni, de gond nélkül moshatók mosógépben 30-40 fokon. A polár anyagból készült sálak ellenben alacsony hőfokon, legfeljebb 30 fokon moshatók, kímélő programon. Ez az anyag azonban nem szereti az öblítőt. Többnyire elegendő, ha kiszellőzteti a friss levegőn.

Minőségi garanciánk férfisálakra és -kendőkre

A Tchibo online áruházában vásárolt férfikendők és -sálak esetében garantált a minőségi anyag és a divatos design. A TCM („Tchibo Certified Merchandise“) jelölés ezt a különleges minőségi elvárást jelzi. A „Cashmere” jelölés is egy kiváló minőségű, természetes terméket fémjelez.