Kerti asztal a kültéri nappalihoz

Ha van kertje, akkor a terasz nyáron a második nappalijává válik: reggelente reggelizhet kint, délután ihat kávét, este pedig grillezhet. Ehhez szüksége lesz egy kerti asztalra, ahol jól, és kényelmesen ülhet - és ami mindenekelőtt elegendő helyet fog biztosítani. A Tchibo széles választékban kínál különböző méretű, formájú és stílusú kerti asztalokat - a kis erkélyasztaltól az egész kerti bútorszettig.
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 84 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Akciós ár 59 995 Ft 54 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 69 995 Ft 67 995 Ft Quickshop
Akciós ár 79 995 Ft 59 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
1

A kerti asztalok az összes teraszt szebbé varázsolják

A kerti asztal a terasz középpontja. Tehát annak nem csak megfelelő funkcionalitással kell rendelkeznie, hanem szép megjelenésűnek is kell lennie. Sokan választanak fából készült kerti asztalt, amely beleolvad a kert zöld környezetébe. Ha azt szeretné, hogy a dolgok könnyen karbantarthatóak legyenek, akkor a vasból készült asztalok igazán jó választásnak tűnnek, mivel mindenféle időjárási körülménynek ellenállnak. Egy kőlappal társítva sziklaszilárdan fognak állni. A műanyag kerti asztalok könnyen tisztíthatóak, emellett elég kicsi a súlyuk - ezért gyorsan áthelyezhetők egyik helyről a másikra, viszont, ha az idő szeles, akkor hátrányos a használatuk. Az, hogy mekkora méretű asztalt választ, és hogy az adott asztal kerek, vagy négyszögletes legyen-e a teraszának kialakításától függ.
Csodahely: Egy kis erkély ülő zsákkal, és zöld növényekkel, emellett még egy kis kerek kerti asztal is található ott.

Ezekkel az asztalokkal egy kis kert is könnyen naggyá válik

Ha kicsi a kertje akkor sem kell nélkülöznie a kerti asztal nyújtotta kényelmet. A legjobb, ha olyan kerek modellt választ, amely legalább két ember számára biztosítja a megfelelő helyet. Erre jó lehetőség egy kis erkély. Ha flexibilis módon szeretné használni a kis kertjét, akkor ez esetben a kinyitható kerti asztal a jó választás. Ezt igény szerint beállíthatja, valamint az asztalfelület méretét is változtathatja. Ha a kertbe egy összecsukható asztalt helyez el, akkor akár az is gyorsan szétnyitható és összecsukható. Használat után néhány egyszerű lépéssel visszateheti azt a fészerbe, vagy a kerti házba.
A legjobb összeállítás a kertbe: Egy nagy terasz, nagy téglalap alakú fa kerti asztallal, öt fa székkel.

A kerti bútorszetteknek nagyobb helyre van szükségük

Ha a teraszon lévő hely azt lehetővé teszi, akkor mindenképpen jó ötlet a kerti bútorszett. Előny: Ebben az esetben a legnagyobb előny az, hogy mindent „egy helyről” fog megvásárolni, így az egyes bútorok megvásárlásakor nem kell külön a stílusra, és a formára figyelnie. A kerti bútorszettek igazán különbözőek lehetnek. Némely szettben több a szék, míg valamelyik tartalmaz kerti padot is - vagy akár egy asztalt. A fából készült kerti szett különös hangulatot áraszthat. A rusztikus ülő párnákkal ellátott bútorokon igazán sok csodálatos órát tölthet el. Például egy tikfából készült kerti pad szintén különleges hangulatot fog az Ön zöld oázisában biztosítani.

Erkélyhez illeszkedő megfelelő kerti asztalok

Ha nincs kertes háza, hanem városi erkélyes lakásban él, a Tchibonál akkor is meg fogja találni az Önnek való kerti asztalt. Egy vasból készült, mozaik asztallappal ellátott kerek asztal nagyon szépen mutathat az erkélyen. A hozzá illő székekkel kombinálva igazi déli ünnepi hangulatot biztosít. Emellett a nappali stílusát idéző kerti bútorok igazán figyelemfelkeltőek lehetnek a nagy erkélyeken és teraszokon. A kültéri kanapék, és fotelek a kényelmet az időjárásállósággal ötvözik. Az ehhez illeszkedő társalgóasztalok általában laposak - ideálisak egy pohár bor, koktél, vagy ropogtatni valóval megtöltött tál elhelyezésére.

Hogyan kell télen tárolni a kerti asztalt

A kerti asztalok időjárás és UV-állók, így a nyár folyamán könnyen kint hagyhatóak. Ahogy viszont elérkeznek az első fagyos napok, a lehető leggyorsabban el kell tenni őket melegebb, szárazabb helyre. Ezt megelőzően a bútorokat minden esetben tisztítsa meg nedves ruhával. A fa anyagú bútorokat tárolás előtt érdemes védőmázzal bevonni, majd pedig letakarni őket. Ez jelentősen megnöveli az élettartamukat. A műanyag, és vas anyagú asztalokat is jobb a fészerben tárolni. Ezek viszont nem igényelnek különleges kezelést, mivel kevésbé érzékenyek, mint a fából készült asztalok. A kerti bútorokra vonatkozó anyagismertetőnk további ápolási tippeket is biztosít.
A kerti asztalok megfelelő átteleltetése: Egy kis, hóval borított kerti házikó a kertben.

Minőség és környezettudatosság

Ha Ön a Tchibotól vásárol kerti asztalt, akkor minőséget kap. Ezen rajta lesz a TCM-pecsétünk, amely egyébként az összes más termékünkön is megtalálható. A TCM jelentése „Tchibo Tanúsított Áruk". Ez garantálja a folyamatos minőség-ellenőrzést - a beszállítóink kiválasztásától a teljes gyártáson át egészen az értékesítési folyamatig. Az FSC®-pecséttel ellátott kerti bútorok fenntartható módon kezelt erdőgazdálkodásból származó fából készülnek.
Jó minőségű kerti asztal: Két fiatal, nevető hölgy ül a zöld-fehér csíkos nyugágyban a kerti asztal mellett, és éppen koccintanak a melletük álló fiatal férfival.