Kerti tárolás: tároljon szerszámokat, készülékeket és párnákat védett helyen

Egy vonzó és rendezett kert ideális hely a kikapcsolódásra. A kerti eszközöket praktikus kerti segédeszközökben, például szekrényekben vagy dobozokban biztonságosan és rendezetten tárolhatja. Így gyorsabban megtalálhatja a megfelelő eszközöket és élvezheti zöld oázisát. A Tchibonál a fészerektől egészen a tárolódobozokig sokféle rendezési segédeszközt találhat a kerti eszközök praktikus tárolására. A tippjeink segítségével könnyen elkerülheti a káoszt!
-12 %
Kerti párnatároló láda, XXL
79 995Ft
69 995Ft
néhány darab kapható
Prémium takaró, kerti asztalhoz
13 995Ft
néhány darab kapható
Prémium takaró, kerti asztalhoz
12 995Ft
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, L
11 995Ft
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, XL
14 995Ft
néhány darab kapható
-15 %
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, L
12 995Ft
10 995Ft
néhány darab kapható

Kerti tárolás– így hozhat létre rendet

Egy kerti szerszámos szekrényben minden fontos kerti eszköznek, szerszámnak és tartozéknak találhat helyet. Vásárlás előtt gondolja át, milyen tárgyakat szeretne itt tárolni. A fészer méretétől és kivitelétől függően különböző tárolási lehetőségeket kínál, például pakolási felületet, akasztókat, polcokat vagy magát a fedett helyet. Azokat a kisebb eszközöket, amelyekre gyakran szüksége van, helyezze egyszerűen egy rekeszbe, könnyen elérhető magasságba. A szerszámfalra könnyedén felakaszthat szerszámokat vagy kisebb alkatrészeket. A növénytartók és a magok számára készült átlátszó dobozok is segítenek abban, hogy a fészer rendezett maradjon.

Kerti szekrények: praktikusak és megnyerőek kerti tároláshoz

Legyen szó modern rattan műanyagszekrényekről vagy vintage kinézetű fa szekrényekről a kerti tároláshoz: A kerti szekrények nemcsak praktikus tárolási megoldást nyújtanak a kertben vagy az erkélyen, hanem egyben dekoratív elemként is szolgálnak. Akárcsak a szerszámos szekrényben, kerti szerszámokat és kültéri játékokat is tárolhat benne, védve ezeket az időjárás viszontagságaitól. Ha a kiválasztásnál legalább egy négyzetméternyi mozgásteret hagy, akkor könnyen hozzáférhet az összes tárgyhoz. Ha dupla ajtós kerti szekrénye van, akkor a nagyobb kerti eszközöket, például a talicskát könnyen be tudja ide rakni.

Tárolódobozok a kerti tároláshoz, párnák számára

Ha éppen nincs szüksége a párnáira és a kerti székek ülőpárnáira, találjon nekik jó helyet egy praktikus kerti tárolódobozban. Ezek általában kiváló minőségű műanyagből készülnek, UV- és időjárásállók és védelmet nyújt a párnáinak a szennyeződések és a nedvesség ellen. Különösen praktikus, hogy sok kerti tárolódoboz ülőhelyként is használható vagy a tetejükre akár pakolhat is. Egy kis erkélyen így egyszerre tárolóhelyként és ülőhelyként is szolgálnak. A gázrugokkal ellátott dobozok könnyedén kinyithatók és nyitvatarhatók.

Tippek a megfelelő segédeszközök kiválasztásához, hogy a kerti tárolás könnyebb legyen

Ha időjárásálló anyagból készült segédeszközöket választ a kerti tároláshoz, a szennyeződés és a víz nem károsíthatja őket. Különösen masszív és időjárásálló anyag például az ötvözött fém, amely esélyt sem ad a penésznek vagy a rozsdának. A műanyag polipropilén ezzel szemben UV-álló és intenzív napsütésben is megtartja a színét. Ha az igényes megjelenés miatt a fából készült verziót választja, vegye fontolóra a bevonatolást, ilyen például az időjárásálló festék.

Stabilitás: Viharban és heves esőzés során is biztonságos

Annak érdekében, hogy a kerti tárolói még a viharos téli időjárásnak is ellenálljanak, szükséges a megfelelő önsüly. Vegye fontolóra az ellenálló és nehéz anyagokat. Minél több tömör fát vagy fémet tartalmaz egy termék, annál ellenállóbb. A stabilitáshoz szintén hozzájárul, ha a kerti szekrény vagy tárolódoboz egyes alkotóelemei gondosan vannak egymáshoz hegesztve vagy összecsavarozva. A csavarokkal való lerögzítés vagy a bebetonozás biztosítja a maximális stabilitást.

Kerti bútor védőtakaró strapabíró minőségben

Amikor beköszönt az első fagy, itt az ideje felkészíteni a kerti tároláshoz használt kerti bútorokat a téli időszakra. Míg a kiváló minőségű fém kerti bútorok védelem nélkül is jól bírják, a hőmérsékletre érzékeny fából vagy műanyagból készült bútorokat megfelelő takaróval kell lefedni. Ezek általában strapabíró poliészterből készülnek és egy húzózsinór segítségével erősen rögzíthetők a bútoron. A cipzárak megkönnyítik a kinyitást vagy a felhúzást. Magas- és a külsőleg tesztelt termékminőségünket a „Tchibo Certified Merchandise” minőség-tanúsítvány, röviden a TCM igazolja. Ha a kerti tároló segédeszközeit online vásárolja, a „600D poliészter” jelzés szintén információt nyújt a kültéri időjárásálló anyagokról.