Kerti tárolás: tároljon szerszámokat, készülékeket és párnákat védett helyen

Egy vonzó és rendezett kert ideális hely a kikapcsolódásra. A kerti eszközöket praktikus kerti segédeszközökben, például szekrényekben vagy dobozokban biztonságosan és rendezetten tárolhatja. Így gyorsabban megtalálhatja a megfelelő eszközöket és élvezheti zöld oázisát. A Tchibonál a fészerektől egészen a tárolódobozokig sokféle rendezési segédeszközt találhat a kerti eszközök praktikus tárolására. A tippjeink segítségével könnyen elkerülheti a káoszt!
XXL-es kerti párnatároló zsák
12 995Ft
-6 %
Prémium takaró, kerti fotelhez
15 995Ft
14 995Ft
-10 %
-5 %
Prémium takaró, kerti kanapéhoz, nagy
Prémium takaró, kerti kanapéhoz, kicsi
19 995Ft
17 995Ft
16 995Ft
15 995Ft
Prémium védőhuzat nagy asztalokhoz, kb. 240 x 140 cm
26 995Ft
-10 %
-5 %
Prémium takaró, kerti kanapéhoz, nagy
Prémium takaró, kerti kanapéhoz, kicsi
19 995Ft
17 995Ft
16 995Ft
15 995Ft
-10 %
-5 %
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, XL
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, XXL
18 995Ft
16 995Ft
19 995Ft
18 995Ft
Prémium takaró, kerti bútor szetthez
27 995Ft
-10 %
-5 %
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, XL
Prémium takaró, kerti pihenőbútorhoz, XXL
18 995Ft
16 995Ft
19 995Ft
18 995Ft
Prémium takaró, kerti asztalhoz, kicsi
16 995Ft
„Jonte” kicsi kerti tárolószekrény horganyzott munkalappal
84 995Ft
Kerti tárolószekrény tűzifa tárolóval
199 995Ft
Eszköztároló állvány
59 995Ft
-16 %
Növénytartó állvány, Elin
119 995Ft
99 995Ft
-37 %
Kerti párnatároló láda, polyrattan
119 995Ft
74 995Ft
-29 %
Kerti polc, akác, "Frieso"
119 995Ft
84 995Ft

Kerti tárolás– így hozhat létre rendet

Egy kerti szerszámos szekrényben minden fontos kerti eszköznek, szerszámnak és tartozéknak találhat helyet. Vásárlás előtt gondolja át, milyen tárgyakat szeretne itt tárolni. A fészer méretétől és kivitelétől függően különböző tárolási lehetőségeket kínál, például pakolási felületet, akasztókat, polcokat vagy magát a fedett helyet. Azokat a kisebb eszközöket, amelyekre gyakran szüksége van, helyezze egyszerűen egy rekeszbe, könnyen elérhető magasságba. A szerszámfalra könnyedén felakaszthat szerszámokat vagy kisebb alkatrészeket. A növénytartók és a magok számára készült átlátszó dobozok is segítenek abban, hogy a fészer rendezett maradjon.

Kerti szekrények: praktikusak és megnyerőek kerti tároláshoz

Legyen szó modern rattan műanyagszekrényekről vagy vintage kinézetű fa szekrényekről a kerti tároláshoz: A kerti szekrények nemcsak praktikus tárolási megoldást nyújtanak a kertben vagy az erkélyen, hanem egyben dekoratív elemként is szolgálnak. Akárcsak a szerszámos szekrényben, kerti szerszámokat és kültéri játékokat is tárolhat benne, védve ezeket az időjárás viszontagságaitól. Ha a kiválasztásnál legalább egy négyzetméternyi mozgásteret hagy, akkor könnyen hozzáférhet az összes tárgyhoz. Ha dupla ajtós kerti szekrénye van, akkor a nagyobb kerti eszközöket, például a talicskát könnyen be tudja ide rakni.

Tárolódobozok a kerti tároláshoz, párnák számára

Ha éppen nincs szüksége a párnáira és a kerti székek ülőpárnáira, találjon nekik jó helyet egy praktikus kerti tárolódobozban. Ezek általában kiváló minőségű műanyagből készülnek, UV- és időjárásállók és védelmet nyújt a párnáinak a szennyeződések és a nedvesség ellen. Különösen praktikus, hogy sok kerti tárolódoboz ülőhelyként is használható vagy a tetejükre akár pakolhat is. Egy kis erkélyen így egyszerre tárolóhelyként és ülőhelyként is szolgálnak. A gázrugokkal ellátott dobozok könnyedén kinyithatók és nyitvatarhatók.

Tippek a megfelelő segédeszközök kiválasztásához, hogy a kerti tárolás könnyebb legyen

Ha időjárásálló anyagból készült segédeszközöket választ a kerti tároláshoz, a szennyeződés és a víz nem károsíthatja őket. Különösen masszív és időjárásálló anyag például az ötvözött fém, amely esélyt sem ad a penésznek vagy a rozsdának. A műanyag polipropilén ezzel szemben UV-álló és intenzív napsütésben is megtartja a színét. Ha az igényes megjelenés miatt a fából készült verziót választja, vegye fontolóra a bevonatolást, ilyen például az időjárásálló festék.

Stabilitás: Viharban és heves esőzés során is biztonságos

Annak érdekében, hogy a kerti tárolói még a viharos téli időjárásnak is ellenálljanak, szükséges a megfelelő önsüly. Vegye fontolóra az ellenálló és nehéz anyagokat. Minél több tömör fát vagy fémet tartalmaz egy termék, annál ellenállóbb. A stabilitáshoz szintén hozzájárul, ha a kerti szekrény vagy tárolódoboz egyes alkotóelemei gondosan vannak egymáshoz hegesztve vagy összecsavarozva. A csavarokkal való lerögzítés vagy a bebetonozás biztosítja a maximális stabilitást.

Kerti bútor védőtakaró strapabíró minőségben

Amikor beköszönt az első fagy, itt az ideje felkészíteni a kerti tároláshoz használt kerti bútorokat a téli időszakra. Míg a kiváló minőségű fém kerti bútorok védelem nélkül is jól bírják, a hőmérsékletre érzékeny fából vagy műanyagból készült bútorokat megfelelő takaróval kell lefedni. Ezek általában strapabíró poliészterből készülnek és egy húzózsinór segítségével erősen rögzíthetők a bútoron. A cipzárak megkönnyítik a kinyitást vagy a felhúzást. Magas- és a külsőleg tesztelt termékminőségünket a „Tchibo Certified Merchandise” minőség-tanúsítvány, röviden a TCM igazolja. Ha a kerti tároló segédeszközeit online vásárolja, a „600D poliészter” jelzés szintén információt nyújt a kültéri időjárásálló anyagokról.