néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft 27 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft 24 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft 29 995 Ft Quickshop
Akciós ár 29 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Akciós ár 29 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 29 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
1

Úgy világítsd meg a kertedben a területeket és az utakat a kerti világítással

A kerti világítás kiválasztásakor elsősorban gondolj arra, hogy milyen célt szolgál. A terasz ülőrészének közepén függő lámpák és a kültéri asztali lámpák segítségével éjszaka is kellemesen ülhettek együtt és fogyaszthattok finom sültkolbászt vagy hűs sört. A külső falra szerelt lámpák és az outdoor állólámpák nagyobb területeket árasztanak el finom fényben, hogy biztonságosan tudj lépni éjszaka is, a mozgatható dugólámpák, amiket rugalmasan a földbe verve használhatóak ideálisak az utak világítására a kertben.

Kiemelje ki a figyelmet a kertben

Ha van egy különleges növénye, lenyűgöző fa vagy látványos szobra a kertjében, érdemes ezt a különleges kiemelőt a kerti világítással is kiemelni. Tökéletesen alkalmasak erre a talajon elhelyezett sugárzók, amelyeket egyszerűen egy kövek mögé vagy az aljnövényzetbe rejthet el, valamint a csipeszsugárzók, amelyeket észrevétlenül rögzíthet a fákban és a bokrokban. A medencéjét is bemutathatja, és az éjszaka is ugorhat egyet a hideg vízbe. A medence alján elhelyezhető alámerülő sugárzók is kellemes hangulatot teremtenek.

Esztétikus kerti lámpák remek tervezésekkel

Míg régen sok lámpa funkcionalitása volt a fő szempont, ma sok modell megnyerő optikai megjelenéssel is rendelkezik, és ezért kiválóan alkalmas a dekorációra. A harmónia érdekében a legjobb, ha egy hasonló stílusú vagy ugyanolyan színcsaládhoz tartozó lámpákból választ. Játékos lámpások, lampionok és fénykötegek kerti világításaként romantikus hangulatot teremtenek a csendes estéken. Időtlen gömbvilágítókkal is varázslatos légkörben lehet része. Csak nézzen körül a Tchibo termékválasztékában, és inspirálódhat.

Udvari és kerti világítás - intelligens és funkcionális

A lámpák és a világítótestek helyének megtalálásához jobb, ha sötétben jársz át a kertedben. Így látod, mely helyeknek szükségük van különösen sok fényre. Válaszd a mozgásérzékelővel felszerelt kertvilágítást, ez akkor kapcsol be, amikor szükséges. Ez a megoldás tökéletes, ha biztonságosabbá szeretnéd tenni a udvarodat, a garázsodat, a kerti házakat vagy az otthonod külső lépcsőjét. Így elkerülheted a baleseteket, és elriaszthatod a nemkívánatos vendégeket. Ha a kültéri világítást a kertben és a udvarban egy adott időpontban szeretnéd automatikusan be- és kikapcsolni, egyszerűen helyezd el rajta az időzítőt.

Magas színvonalú szállítás, gyártás és minőség

Ha Tchibo lámpáit és világítótesteit választja, hosszú ideig élvezheti az új kertvilágítását. Ennél a terméknél is elsődleges fontosságú számunkra a magas minőség és a tartósság. Ennek biztosítása érdekében kizárólag kiválasztott szállítókkal dolgozunk, és termékeinket rendszeresen külső ellenőrző intézetek által vizsgáljuk. Ezen magas színvonalú elvek betartását a TCM-pecsettel (rövidítve "Tchibo Certified Merchandise") garantáljuk Önnek.