Kerti világítás a hangulatos környezetért

Szinte nincs is annál jobb hely, mint ha a saját kertjében pihen. Azért, hogy a személyes boldogság oázisa este is a megfelelő hangulatot sugározza, elengedhetetlen a megfelelő kerti világítás, amely sötétedés után is elegendő biztonságot fog nyújtani. Legyen szó akár romantikus lampionokról, hangulatos gömblámpákról, vagy szabadban lévő asztali és állólámpákról - a Tchibonál minden igényt kielégítő remek kerti lámpákat fog találni, emellett a Tchibo megfelelő tippeket is kínál a világítás megfelelő megtervezéséhez!
Akciós ár 32 995 Ft 24 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 29 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft 29 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft 27 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 29 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Hogyan világítsuk meg a kert egyes részeit és ösvényeit

A kerti világítás megválasztások első körben mindig át kell gondolni, hogy pontosan milyen célból is fog világítani az adott lámpa. A terasz ülő helyei felett, középen elhelyezett, függő lámpák, és a kinti asztali lámpák biztosítják azt, hogy kényelmesen üldögélhessünk kint a sötétben, és hogy ott élvezhessék a finom grill kolbászt, vagy akár egy hideg sört. A kültéri fali, és állólámpák egészen nagy területeket világítanak meg. Azért, hogy éjszaka is biztonságosan tudjon sétálgatni, a földbe ideiglenesen leszúrható lámpák ideálisan megvilágítják a kerti utat.
A kerti világítás megfelelő elhelyezése: A kerítésnél kerek kerti lámpák vannak, amelyek megvilágítják a kis díszfákat.

Gondosan elhelyezett figyelemfelhívók

Ha a kertjében, egy különleges növény, lenyűgözően szép fa, vagy figyelemfelkeltő szobor van, akkor azt külön érdemes egy fényponttal kiemelni, az egyébként sötét kertben. Erre a célra tökéletesek a talaj közelében elhelyezett spotlámpák, amelyeket egyszerűen egy kő mögé, vagy az aljnövényzetbe helyeznek el, emellett nem látható rögzítéssel persze a fákhoz és a bokrokhoz is rögzíthetőek spotlámpák. A medencéjét is kiemelheti fénnyel - így akár a sötétben is meg fog tudni mártózni a hűvös vízben. A kerti tó aljára rögzített víz alatti lámpák is megfelelő hangulatot fognak tudni teremteni.
A kerti világítás, mint dekoráció: Egy fa alatt fából készült kerti asztal van, amelyen bor, sajtok, és gyümölcsök vannak. Felette kerek lampionokból álló fényfüzér lóg.

Formás lámpák nagyszerű kivitelben

Régebben egyértelműen a funkcionalitás volt az előtérben sok lámpa esetén, manapság viszont sok lámpa látványos kialakítással rendelkezik, ezért ideális dekorációs elem is egyben. Annak érdekében, hogy minden jól harmonizáljon a legjobb, ha olyan stílusú lámpákat választunk, amelyek hasonló stílusban kerültek megtervezésre, vagy pedig ugyanahhoz a színcsaládhoz tartoznak. A kerti világításként használatos játékos lámpások, lampionok, és fényfüzérek romantikus hangulatot teremtenek a hangulatos estéken. Az időtálló gömblámpák remek hangulatot varázsolnak. Böngéssze végig a Tchibo kínálatát, és hagyja magát inspirálni.

Világítás a kertben, és az udvaron - okos és funkcionális

Ahhoz, hogy a lámpák, és a világító egységek megfelelő helyeit megtalálja, a legjobb ha sötétben keresztül megy a kertjén. Így már látni fogja, hogy melyik helyre kell sok fény. Ha mozgásérzékelővel ellátott kerti világítást választ, akkor azt szükség esetén automatikusan be fog kapcsolni. Egy ilyen megoldás akkor is tökéletes, ha biztonságosabbá akarja tenni az udvarát, a garázsát, és a kerti házát, vagy pedig a házának alagsori lépcsőit. Ezzel nem csak a baleseteket fogja tudni elkerülni, hanem a hívatlan vendégeket is el fogja rettenteni. Ha az a cél, hogy a kertben, és az udvaron lévő kültéri világítás egy adott időpontban kigyulladjon, akkor egyszerűen szereljen fle mellé egy időzítőt.

Kerti világítás szolár és LED-technológiával

Amennyiben ingyen, és környezetbarát módon szeretné a kertjét megvilágítani, akkor a napenergiával működő kültéri világítás lehet az okos megoldás. Az a nap folyamán a napfénynek köszönhetően energiával tölti fel magát (a legjobb, ha dél felé van elhelyezve!) - nem igényel fáradságos kábellevezetéseket. Ha viszont van áramellátás, akkor használjon energiatakarékos LED-eket a kerti megvilágításhoz, amelyek lehetőleg meleg fehér fényt bocsátanak ki. A Tchibonál nagyszerű szolár, és LED-technológiával működő fényforrásokat talál. Alapvetően a következő van érvényben: Első a biztonság! Minden esetben kövesse figyelemmel a kerti lámpájának IP-védelmi számát - minnél nagyobb a szám, annál jobban ellenáll a termék az időjárás viszontagságainak és a szennyeződésnek.
Szolár technológiával ellátott kerti világítás: Egy zöld réten álló szolár lámpa, amely körül virágok vannak.

Magas színvonalú kivitel, gyártás és minőség

Ha a Tchibo lámpákat, és világítótesteket választja, akkor sokáig fogja tudni élvezni az új kerti világítást. Nagyon fontosnak tartjuk ezen termékek kiváló minőségét és tartósságát. Ennek biztosításához csak a kiválasztott beszállítókkal dolgozunk, valamint a gyártás alatt a külső ellenőrző szervezetek rendszeres időközönként ellenőrzik a termékeinket. A magas követelményeknek való megfelelést a TCM-pecséttel (röviden „Tchibo Tanúsított Áruk”) garantáljuk.
Jó minőségű kerti világítás: Egy nyári ruhás kislány áll a kertben, és egy könyvet olvas amely lampionfüzérrel van megvilágítva.