Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Kézi kávéfőzők

A kézi forrázás élvezetes és most nagyon trendi. Rendeljen a kávékészítéshez szükséges eszközöket a kannától a szűrőig online!

Tökéletes kézi forrázás négy lépésben

1. Kimérés
2. Őrlés
3. Melegítés
4. Forrázás
A mennyiség a lényeg

A helyes adagolás

A profi kávékészítők kávémérleget használnak a megfelelő kávémennyiség grammra pontos kiméréséhez. Ennek alternatívája: a jó öreg mérőkanál.

Így még finomabb

Kávéőrlés saját kezűleg

Tudta, hogy az őrölt kávé a levegővel érintkezve már néhány perc elteltével veszít aromájából? Ezért azt ajánljuk, hogy kedvenc kávéját szemes kávé formájában vásárolja meg, és csak frissen, az elkészítés előtt őrölje meg.
 
  • Kávédaráló, elektromos
Ezzel a sokoldalú, beépített mérleggel rendelkező kávédarálóval mindig tökéletes őrölt kávét készíthet
26 995Ft
Gyorsnézet
Barista tippünk

Sokoldalú tehetség a helyes őrlési finomság eléréséhez

A Tchibo elektromos kávédarálója nemcsak kávét tud őrölni: az időzítő segítségével meghatározhatja az őrlési folyamat időtartamát és ezzel az adagolást. A beépített mérleg pedig gondoskodik róla, hogy egy grammal se több kávét őröljön meg, mint amennyi szükséges.
 
  • Kávédaráló
A masszív kerámia őrlőmű különböző őrlési finomságokat tesz lehetővé, így garantált az egyéni ízlés szerinti, intenzív kávéélmény
8 495Ft
Gyorsnézet

Fontosabb, mint gondolná!

A megfelelő vízhőmérséklet a kézi forrázás során

A jó kávét nem szabad forrásban levő vízzel felönteni. Az optimális vízhőmérséklet 92°C és 96°C közötti.
 
Sajnos már elfogyott
  • Elektromos hattyúnyakú vízforraló
Az ideális hőmérséklet tetszés szerint, de gyárilag beállított érték alapján is kiválasztható, és az elkészítés teljes időtartama alatt állandó szinten tartható.
19 495Ft
Barista tippünk

A tökéletes hőmérséklet

Tudta: Kb. 94°C-os vízhőmérsékleten a kávéból kevesebb keserű anyag oldódik ki – a kávé lágyabb ízű és aromásabb lesz. Az elektromos lapon hatféle vízhőmérséklet állítható be, így a kávé- vagy teavíz mindig tökéletes hőmérsékletű lesz. A lap ráadásul akár 60 percig is a kívánt hőmérsékleten tartja a vizet a hattyúnyakú kannában.
 
  • Hattyúnyakú vízforraló
Vízforraló beépített hőmérővel és hattyúnyakú kiöntővel a víz precíz adagolásához kávékészítéskor.
9 995Ft
Gyorsnézet

A kávé forrázása

Egyedülálló élmény a kézi forrázás által

A kávé forrázása már önmagában is művészet. Bemutatjuk a legkülönfélébb elkészítési módokat.

Kávé készítése kézi filterrel

A kézi filter a régi idők báját idézi

A klasszikus filteres elkészítési mód kihangsúlyozza a gyümölcsös aromákat és tiszta kávét eredményez. Tökéletes választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének frissen forrázott kávéhoz jutni.
  
  • 80 papír kávéfilter – 4-es méret
Extra finom – a telt ízért
395Ft
Gyorsnézet
Sajnos már elfogyott
  • 80 papír kávéfilter – 101-es méret
Extra finom – a telt ízért
395Ft
  
Sajnos már elfogyott
  • Kávéfilter 1x4 (nagy)
„Pour Over“: egyszerű kézi forrázás friss, aromás kávé készítéséhez
2 999Ft
Sajnos már elfogyott
  • 101-es kávéfilter (kicsi)
„Pour Over“: egyszerű kézi forrázás friss, aromás kávé készítéséhez
2 499Ft

Kávékészítés kézi filterrel

  • Helyezze a filterpapírt a kerámia filterbe és nedvesítse meg vízzel.
  • Most helyezze a kerámia filtert a kannára vagy csészéjére, és töltse meg közepes finomságúra őrölt kávéval.
  • Körkörös mozdulatokkal nedvesítse meg a kávét, és hagyja kicsit ázni.
  • Ezután öntse a vizet a szűrőbe és hagyja átfolyni rajta.
Kávékészítés pour overrel

Ízélmény „pour over” módra

Finom aromák, melyeknek a karakteres testességről sem kell lemondaniuk: a „pour over” egyesíti magában a kézi filter és a dugattyús kávéfőző előnyeit: gyors kávékészítés, akár a kézi filterrel, de filterpapír nélkül. Közepes őrlési finomságot javaslunk.
 
  • BODUM® Pour Over 0,5 l
Kávéfőző 8 csészéhez, tartós kávéfilterrel
6 495Ft
Gyorsnézet

Kávékészítés „pour over” filterrel

  • Helyezze a tartós szűrőt az üvegedénybe. A könnyebb tisztítás érdekében vízzel megnedvesített filterpapírt is tehet bele.
  • Töltse meg közepes finomságúra őrölt kávéval.
  • A kávéőrleményt körkörös mozdulatokkal nedvesítse meg forró (nem forrásban levő) vízzel, és hagyja állni.
  • Várja meg, amíg az összes víz átfolyik a szűrőn.
Kávékészítés dugattyús kávéfőzővel

Markáns ízélmény a dugattyús kávéfőzőből

Dugattyús kávéfőzővel különösen könnyű testes, erős kávét készíteni: Tegyen bele őrölt kávét, töltsön rá forró vizet, majd 4-5 perc elteltével lassan nyomja le a fémszűrőt – és már kész is.
 
  • BODUM® Caffetiera French Press 0,35 l
Kávéfőző 3 csészéhez
3 295Ft
Gyorsnézet

Kávékészítés dugattyús kávéfőzővel

  • Helyezze a kávétartót a kannába, majd töltse meg durvára őrölt kávéval.
  • Öntse fel forró vízzel.
  • Keverje meg a kávét, és helyezze a dugattyúval ellátott fedelet a kannára. A kávét ne nyomja le, hanem hagyja 4-5 percig állni.
  • Ezután lassan nyomja le a dugattyút, amíg be nem akad.