A férfi kiegészítők minden ruhát feldobnak

Legyen szó táskákról, karórákról vagy pénztárcákról, ezekkel az elegáns kiegészítőkkel igazán egyedivé teheti a férfi ruházatát. A legjobb pedig, hogy a kiegészítők nem csak stílusosak, hanem rendkívül praktikusak is. Ha olyan kellékeket keres, amelyek színesebbé tehetik a megjelenését, akkor érdemes szétnéznie a Tchibo kínálatában. A webshopunkban különösen kedvező áron talál férfi kiegészítőket. Nézzen szét a kínálatunkban!

Férfi kiegészítők

Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 2 695 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 1 595 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Táskák és pénztárcák: hasznos társak a mindennapi élethez

Kulcsok, mobilok és a többi holmi – a táskák nem csak a nők, hanem a férfiak életét is nagyban megkönnyítik, mivel mindent belerakhat, amire csak szüksége lehet a hétköznapokban. Az üzleti világban mozgó férfiak számára egy visszafogott, de kiváló minőségű, például bőrből készült válltáskát ajánlunk. Ebben mindennek megvan a maga helye. A szabadidős programokhoz pedig egy hátizsák jó választás lehet. Egy másik nélkülözhetetlen kiegészítő a férfiak számára: a pénztárca. Ebben az esetben is a bőrből készült modellek biztosítják a legkifinomultabb megjelenést. Tipp: Győződjön meg arról, hogy a pénztárca rendelkezik egy nagy rekesszel az aprónak és több kártya rekesszel, ahová - többek között - a hitelkártyát és a jogosítványát tudja rakni.
Figyelemfelkető férfi kiegészítők: Közeli kép egy farmerben lévő barna bőrövről

Praktikus és stílusos: elegáns övek, mint kiegészítők

Függetlenül attól, hogy a nadrág a helyén marad-e vagy sem – a ruháihoz illő férfi övvel a szettje igazán vonzani fogja a tekinteteket. A Tchibo webshopban stílusos modellek nagy választékát találja. A férfi övek között a legnagyobb klasszikus a fekete bőröv, ezüst csattal. Ha egy kék farmernadrágot visel, egy barna öv nagyon jó kontrasztot teremt – és vagányul is néz ki. Még jobban feldobhatja a szettjét, ha még egy barna férfi sálat is felvesz hozzá. A bátrabb férfiak választhatnak egy cowboy stílusú, feltűnő csattal rendelkező, extravagáns övet.
A megfelelő kiegészítő télre: Egy sálat, sapkát és kesztyűt viselő fiatal férfi guggolva simogatja a fehér labradorját a havas téli tájban.

Sapka, kesztyű, sál – kényelem egész télre

Annak érdekében, hogy ne fázzon a hideg évszak során sem, a sapka, sál és kesztyű kombináció elengedhetlen a férfiak számára. Ezek a kiegészítők nemcsak praktikusak, hanem jól is mutatnak. Ha fontos Önnek az összhang, akkor a legjobb, ha egy komplett szettet választ, de természetesen minden elemet egyenként is beszerezhet. A puha kötött anyagból készült sapkák és sálak a legajánlatosabbak. Ha gyakran biciklizik télen, a bőrkeszytű nagyony előnyös választás, mivel ezek nem csak melegen tartják a kezét, hanem arról is gondoskodnak, hogy hóban vagy esőben se legyen vizes.

Stílusos időmérés: A karórák, mint férfi kiegészítők

Mennyi az idő? Ez egy olyan kérdés, amit naponta többször is feltesz magának az ember. A különösen divatos férfiak ekkor nem a mobiljukhoz nyúlnak, hanem rápillantanak a karórájukra. Akár analóg, akár digitális: a Tchibonál kiváló férfi karórákat talál, kedvező áron. Az üzleti élethez egy elegáns bőrszíjas modell ajánlott, míg a textil- vagy fémszíjas sportos órák ideális kiegészítők a szabadidős elfoglaltságokhoz. A víz- és porálló óraház gondoskodik arról, hogy a karórája minden gond nélkül átvészeljen egy kisebb záport és védve legyen a szennyeződésektől.

A kiegészítők tudatos kombinálása: Így lásson neki!

Több férfi kiegészítőt szeretne kombinálni? Csak nyugodtan – de érdemes néhány szabályt szem előtt tartania. Annak érdekében, hogy az outfitje ne legyen a véletlenszerű minták és anyagok vad egyvelege, a kiegészítők választásakor tanácsos ragaszkodni egy színcsaládhoz. Egy fekete övet például tökéletesen kiegészít egy hasonlóan sötét színű táska. Általánosságban véve érvényes, hogy a legjobb, ha visszafogottabb tónusú kiegészítőket választ. Ezek harmonikusan mutatnak és rengetegféleképpen kombinálhatók.
A kiegészítők helyes kombinálása: Közeli kép egy férfiről, aki egy barna bőrszíjas karórát, egy színben hozzáillő övet és zakót visel.

Tchibo: kiváló minőség, tartós anyagok

Apropó: A Tchibotól nem csak kiváló minőségű férfi kiegészítőket szerezhet be, hanem elegáns férfi ruhákat is. Akármit is választ, ha Tchibo terméket rendel, mindig kiemelkedő minőségű terméket kap. Ezt mutatja a TCM minőség-tanúsítványunk is, mely a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. Ha a kiváló minőségű, természetes anyagokat részesíti előnyben, keresse például a kesztyűk és a karórák esetében a „Valódi bőr” megjegyzést.
Kiváló minőségű férfi kiegészítők a Tchibotól: Közeli kép egy férfi bőrkesztyűről.