Kültéri játékok – nagyszerű kinti szórakozás

Amint kisüt a nap, sokan kivágynak a szabadba. Akár a kertben, a parkban, a játszótéren vagy a parton: a Tchibo kültéri játékainak széles választékával, a friss levegőn töltött órák szórakozást nyújtanak minden korosztály számára. A homokozó formáktól kezdve a kerti pingpongasztalon át, egészen a nagyon nagy gyerekeknek szánt távirányítós drónokig, nálunk mindenféle kültéri játékot megtalál.
Beachball szett, neoprén
6 995Ft
-21 %
Zsebmikroszkóp
6 995Ft
5 495Ft
Petanque készlet, tárolótasakkal
7 995Ft
Strandfrizbi, csíkos, kék/fehér
3 495Ft
LED-es frizbi, türkiz
4 295Ft
Dobozos célbadobó játék
8 995Ft
-14 %
Ugrókötél, 210 cm
3 495Ft
2 995Ft
1 pár LED-es poi zsonglőrlabda, színes
6 495Ft
-18 %
Mini kubb játék, hordozótasakkal
5 495Ft
4 495Ft
néhány darab kapható
Távcső gyerekeknek
6 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
2 walkie-talkie gyerekeknek szettben, zöld
13 995Ft
néhány darab kapható
XL-es ludo játék
9 995Ft
XL-es sakkjáték
26 995Ft
Repülő karika játék
11 995Ft
néhány darab kapható
Gyerek túraöv, kék, 50-85 cm
4 995Ft
néhány darab kapható

A klasszikusak darabok a kertbe és a parkba

Óriási a kínálat kültéri játékokból. A kertbe való gyerekjátékok között továbbra is a legnagyobb klasszikusok közé tartoznak a pancsoló medencék, a focikapuk célzófallal és a a trambulinok. Ezek azonban túl nagyok ahhoz, hogy ki lehessen vinni őket a parkba. A különféle sportjátékok tartozékai tökéletes arra, hogy magunkkal vigyük őket: erre tökéletes mindenféle labda, egy tollaslabda szett, boule golyók, frizbi vagy két fa közé kifeszített slackline kötél. Most már csak a piknikkosár hiányzik, utána lehet indulni a rétre!
Egy réten álló fahomokozóban és mellette színes kültéri játékok vannak – többek között homokozó formák, lapátok és vödrök.

Semmi nem olyan jó, mint a homok – kültéri játékok

A legnépszerűbb kültéri gyerekjátékok, a homokozó játékok, leginkább kisebb gyerekek számára alkalmasak: a lapátok, a vödrök és homokozó formák ugyanolyan nélkülözhetetlenek a kertben található kis homokozóhoz, mint a játszótérhez vagy a strandhoz. Különösen jó, ha még víz is van a közelben: Egy kis öntözőkannával vagy egy kis vízimalommal teljesen új lehetőségek nyílnak! A „sárkonyha” egy igazi fénypont a kis szakácsok számára. Egy ilyen gyerekkonyha a kertben is felállítható és egy mosógatóval és polcokkal, minden lehetőséget megad a legfinomabb homoktorták vagy egy leveles egytálétel elkészítéséhez.
Jó szórakozást a kültéri játékokhoz: egy homokvár áll a parton, mellette két műanyag lapáttal, ami a homokba van szúrva.

Kültéri játékok a strandra

A nyár a fürdőzések ideje. Labdák, homokozó- és Sonstiges kültéri játékok könnyen elvihetők a partra egy szórakoztató napra. A dobójátékokhoz a nagy homokfelületre egy plédet is le tud teríteni, és le tudja fixálni azt. Népszerűen a különféle strandjátékok, ahol minden megtalálható, ami a homokhoz és vízhez szükséges. Apropó víz: vessen egy pillantást a Tchibo felfújható vízi játékaira – többségüknek nincs sok köze a régi kör alakú úszógumihoz!

Kültéri játékok ősszel és télen is

Csak nyári kültéri játékok vannak? Messze nem igaz! Amikor ősszel szelesebb lesz, akkor itt az idő elővenni a papírsárkányt. Ha sárkányokat ereget a gyerekekkel, akkor válasszon egy kicsi, könnyű modellt, amely még kis szélben is repül. Az irányítható sákányok ezzel szemben a nagy, vagy még nagyobb gyerekek számára készültek. Amikor leesik az első hó, eljön a szánkók és hócsúszkák ideje és a nagy kotrógép havat lapátol a homok helyett. A korcsolyázás télen is népszerű sport – gondoljon a térdvédőkre és a sisakra sporteszközként, főleg a kezdőknek!

Vegye figyelembe a kültéri játékok korbesorolását

Ha megfelelő kültéri játékot keres a gyerekek számára, akkor érdemes az ajánlott életkor szerint megkülönböztetni azokat. Némely játékon az áll, hogy „1 éves kortól”, némelyiken pedig az, hogy „5 éves kortól”. Ha a játékon nincs korbesorolás, mérlegelnünk kell: néhány kétéves már magabiztosan tud menni a futóbiciklivel, mások csak később kezdik el. A gumikötélhez bizonyos motorikus készségek szükségesek, és a felfújható matracok pedig csak olyan gyerekek számára alkalmasak, akik már tudnak úszni. Népszerű, minden korosztály számára közkedvelt kültéri fajáték a viking sakk. A kicsik csak viszik ide-oda a bábukat, a nagyok pedig már komolyan veszik a játékot!
Kültéri játékok a megfelelő korhoz: egy rövidnadrágot és rózsaszín és kék csíkos inget viselő kisfiú a triciklijével egy kövezett ösvényen halad a kertben.

Kiváló minőségű kültéri játékok

A kültéri játékokat általában nagyobb igénybevétel éri. Dobálják, belerúgnak, beleütnek, megtöltik homokkal és sok minden más. Ezért annál is fontosabb, hogy a minőség megfelelő legyen. Erre kiemelten figyelünk a Tchibonál! A gondosan kiválasztott anyagok és a körültekintő kivitelezés stabillá és tartóssá teszi a játékainkat: erről tanúskodik a „Tchibo Certified Merchandise” TCM minőség-tanúsítvány, A fenntartható kitermelésből származó fát az FSC tanúsítvány segítségével ismeri fel és a a „JÓT TETTÉL” címke is a fenntarhatóságot képviseli.
Jó minőségű kültéri játékok: két kisgyermek közelről nézegeti a homokozó szélén lévő, homokkal töltött és koszos homokozó formákat.