Lounge bútorok– a kinti nappali

A lounge bútorok egy kényelmes ülősarkot teremtenek a teraszon vagy az erkélyen. A nappalikban található kanapékhoz vagy fotelekhez hasonlíthatók, kárpitozottak és kényelmes karfákkal rendelkeznek. A nagy párnák kellemes hangulatot teremtenek – és a bútorokhoz tartozó asztalokra tökéletesen elhelyezhetők a borospoharak és a rágcsálnivalók. Az időjárásálló anyagnak köszönhetően a lounge bútorok télen is kint hagyhatók. A Tchibo vonzó választékot kínál.

Mik is valójában a lounge bútorok?

A lounge bútorok valójában bentről származnak. Hotelek vagy vendégházak előterében vagy előcsarnokában gyakran megtalálhatók. A kényelmes ülősarkak általában azonos magasságú kanapékból, fotelekből és asztalokból állnak. Elidőzésre, olvasásra és csevegésre invitálnak. A rendkívül nagy ülésfelületeken és a méretes párnák között kikapcsolódhat családjával és barátaival. Egy lounge kellemes hangulata könnyedén átruházható az otthoni kertre is – olyan elegáns megjelenésű bútorokkal, amelyek a teraszának nappali hangulatot kölcsönöznek.
Lounge bútorok a kertbe: A fából készült teraszon egy szürke kanapé, egy asztal és két fotel található, amelyeket fehér párnák díszítenek.

Csalogatóan terebélyes – bőséges ülőterület

Az, hogy melyik lounge bútort választja elsősorban a rendelkezésre álló helytől függ, mivel sok modell meglehetősen nagy méretű. Ha a hely nem kérdés, nyugodhat gondolkodhat egy nagy ülősarok kialakításában, melyet kombinálhat lounge fotelekkel vagy kisszékekkel. A lounge szigetek is népszerűek, amelyek egy úgy néznek ki, mint a nagy és kerek strandkosarak Pihenésre hívogatnak a napsütésben. Akik inkább az árnyékot szeretik, visszahúzódhatnak a felhajtható tető alá. Itt is puha párnákra teheti a fejét és egy falat vakációban lehet része, a saját teraszán. A Tchibo kényelmes kerti bútorok széles választékát kínálja.
A nyitott teraszajtó előtt szőtt polirattanból készült lounge bútorok láthatók, melyeken két ülőpárna van. Az asztal meg van terítve és a kanapén több díszpárna található.

Ellenálló anyag, előkelő megjelenéssel

A legtöbb lounge bútornak elegáns, egyenes váza van, szőtt polirattanból. A természetes megjelenésű műanyag meleg faárnyalatokban kapható, mely egy könnyű, elegáns hatást kelt. Nem érzékeny a nedvességre és az alacsony hőmérsékletre sem. Az UV stabilizátorok megvédik a bútorokat attól, hogy kifakuljanak a napon, így minden időjárási körülmény között gond nélkül kint hagyhatók. A kárpitozás tekintetében választhat műszálas textíliák és kültéri műbőr között. Ha beltéri lounge bútorokat keres, például télikertbe, választhat természetes rattant vagy fát. Kerti bútor kisokosunk további részleteket tartalmaz az anyagokról.

Lounge bútorok az erkélyre – a padtól a garnitúráig

Ha nincs kertje, de van egy erkélye, akkor sem kell lemondani a kényelmes lounge bútorokról. Keskeny lounge padok vagy sarokkanapék és egy négyszögletű asztal is elfér a kis erkélyen. Ha több helye vagy akár egy tetőterasza van, akkor könnyedén választhat nagyobb lounge bútorokat az erkélyre. Napernyővel és igényes dekorációval egy gyönyörű ülősarkat alakíthat ki a nyárra. A Tchibo megfelelő erkélybútorokat és kellékeket kínál.

Mit kezdjünk a lounge bútorokkal télen?

Egy nagy lounge szett sok helyet foglal, és ennek megfelelően egy nagy kertet igényel. Amikor vége a nyárnak és már nem tudunk többet kint ücsörögni, felmerül a kérdés: hová rakjuk el a lounge bútorokat? A jó hír: a polirattanból készült ülőalkalmatosságot nyugodtan kint hagyhatja télen is, mivel az anyaga mínusz 50 fokig ellenáll a hidegnek. Jobb azonban a bútorokat egy ponyvával letakarni. Természetesen a tél beállta után le kell vennie róla a párnákat, és azt száraz helyen tárolnia. Erre biztosan talál helyet a pincében vagy a fészerben.
Lounge bútorok tárolása a fészerben: egy magas sövényekkel körülvett kertben áll egy szürke fészer, előtte egy kerek faasztal négy fa székkel.

Tartós lounge bútorok – a TCM minőség-tanúsítvány

A Tchibo lounge bútorait elsőosztályú kivitelezés és tartósság jellemzi. Ezt jelenti a TCM minőség-tanúsítvány, amely pontosan ezeket az előnyöket garantálja Önnek. A rövidítés mögött a „Tchibo Certified Merchandise” áll, amely megkülönbözteti termékeinket. Ez a beszállító gondos kiválasztásával kezdődik, amelyet szigorú kritériumok alapján hajtunk végre. A teljes gyártási folyamatot alapos minőségellenőrzésnek vetjük alá – és az értékesítés során is odafigyelünk a szigorú előírások betartására.
Kiválóan kidolgozott kerti bútorok: fából készült terasz lounge bútorokkal és egy szabadon állítható relax fotellel.