Tchibo minőség garancia

Tchibo minőség garancia

TCM márkajelzés

A Tchibo minőség életminőség - mindezt a TCM márkajelzésről ismerheti fel. A TCM márkajelzés a kitűnő termékminőség, a gondos kiválasztás és az exkluzív előállítás garanciája. Csak azok a termékek viselhetik magukon a Tchibo minőségpecsétjét, melyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

További márkajelzések, jelölések és szimbólumok.

Összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb, a Tchibo által alkalmazott pecséteket, jelöléseket és szimbólumokat, melyekhez rövid magyarázatot is fűztünk. (Az oldalak kizárólag angol és német nyelven érhetők el.)

Tchibo minőségfolyamat

A jó minőség nem magától jön létre. A Tchibo minőségi szakértelme nem csak a termékminőségre vonatkozik, hanem szolgáltatásainkra és a gyártási körülményekre is.

A Tchibo minőségellenőrző partnerei

A Tchibo saját, minőséggel szemben támasztott szigorú ellenőrzési követelményei mellett egy sor független intézet véleményét is kikéri, mielőtt termékeit értékesítené.

Miért fordulnak elő mégis hibák?

A legmodernebb minőségbiztosítási módszerekkel dolgozunk és tüzetesen átvizsgáljuk termékeinket. Ennek ellenére az ipari gyártás során nem zárható ki teljesen a gyártási hiba. Minden odafigyelés ellenére hiba keletkezhet a gyártó gépek meghibásodása, kezelési hiba vagy szállítás közben keletkező sérülések miatt. Mivel lehetetlen minden egyes sorozatgyártásban készülő terméket külön-külön ellenőrizni, még a legnagyobb odafigyelés esetén sem zárható ki, hogy egyes esetekben hiba lép fel. Ha ez megtörténne, akkor természetesen tartjuk magunkat minőséggel kapcsolatos ígéretünkhöz és egyszerűen igénybe vehető szolgáltatást nyújtunk vásárlóinknak. Ezzel kapcsolatosan további információkat a szavatosság és garancia oldalainkon talál.

Tchibo Barista Caffe Créma

A Tchibo Barista Caffe Créma lágy, gyümölcsös jellegű, elegáns aromájú, kissé bogyós gyümölcsökre emlékeztető ízjegyekkel rendelkezik. Hagyományos dob pörköléssel pörkölt prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve, így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni. Szemes 500g, 1000g kiszerelésben kapható.

Tchibo Barista Espresso

A Tchibo Barista Espresso erős, kiegyensúlyozott, kissé kesernyés jellegű, enyhén dióra emlékeztető, lágy ízű kávé. Hagyományos dob pörkölésű prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve - így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni. Szemes 500g , 1000g kiszerelésben kapható.
Az így nyert aromát és ízeket egyedi visszazárható aromavédő zárral láttuk el az 1000g-os csomagoláson.

Tchibo Espresso Milano Style

Gondosan válogatott arabica kávészemek ideális keveréke, amelyet a Tchibo különleges pörkölési eljárása nemesít. Ennek köszönheti tipikus észak-olasz karakterét és enyhe, csokoládéra és citrusra emlékeztető zamatát. Ezt az igazán kifinomult eszpresszó kávét a bársonyos créma koronázza meg. 1000g-os és 500g-os szemes, valamint 250g-os őrölt kiszerelésben kapható.

Tchibo Espresso Sicilia Style

Klasszikusan intenzív kávé. Jellegzetes szicíliai karakter, erős, textúrája testes, enyhén fűszeres aromával. A kávé a legnemesebb arabica és robusta kávészemek keveréke. Az intenzív, egyedi pörkölés biztosítja a harmonikus aromát, a Tchibo minőséget, a kávé különleges élvezeti értékét. 1000g-os és 500g-os szemes, valamint 250g-os őrölt kiszerelésben kapható.