Férfi nadrágok minden alkalomra

A nadrág egy olyan ruhadarab, amelyből az a legjobb, ha van jó néhány a szekrényünkben. Természetesen nem mindegyik nadrág egyforma, hiszen az irodában lévő öltözködési normák nagyban eltérnek a szabadidős alkalmaktól. Míg az üzleti életben inkább öltönynadrág ajánlott, munka után nyugodtan átvehet egy farmert vagy sportnadrágot. Nyáron természetesen kiváló választás lehet egy rövid nadrág. A Tchibonál kedvező áron beszerezheti az új nadrágját, legyen szó bármilyen alkalomról.

Férfi nadrágok

néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A farmereknek párja nincs

A farmernadrág nélkülözhetetlen darab a férfi nadrágok között. Sokan még munkában is ezt hordják, ebben az esetben viszont jobb egy klasszikus, regular fit modellnél maradni. A fekete vagy sötétkék fari komoly hatást kelt és jó párost alkot egy inggel és zakóval. Szabadidejükben a nyugodtan hordhat lezserebb farmereket. Az úgynevezett baggy stílusú nadrágok bővebb szabásúak és tökéletesen mennek a pólókhoz vagy kapucnis pulcsikhoz. A nagyon karcsú, divatra adó férfiak pedig leginkább a slim fit farmereket részesítik előnyben, melyek feltűrt nadrágszárral különösen jól mutatnak az utcai sportcipőkkel.
Férfi nadrágok az irodai élethez: Egy férfi egy fehér ingben és egy antracit színű szövetnadrágban egy kölépcsőn ül, a kezében pedig a szettjéhez illő zakót tartja.

Szövetnadrágok Elegancia az irodában

Bizonyos hivatások megkövetelik az öltöny vagy szövetnadrág viselését. A finom anyagok, például a pamut, a műszál keverékek vagy a vászon gondoskodnak a kényelemről. Az egyenes szabású vagy a szűk, test alakját követő darabok nagyon jól mutatnak, a legjobb pedig, ha klasszikus fekete, szürke vagy bézs színű szövetnadrágot választ. Ne feledje, a csíkos férfi nadrágok is nagyon feldobják a szettet. A szövetnadrágjához jó választás egy színben harmonizáló öltönyzakó vagy sima zakó. Az üzleti életben előforduló szövetnadrágokhoz egy igényes ing és elegáns cipő elengedhetetlen.
Férfi nadrágok szabadidős célokra: Egy visszatükröződő napszemüveget viselő fiatal férfi egy krémszínű vászoningben és egy okkerszínű chino nadrágban egy korlátnak támaszkodik.

Férfi chino nadrágok:

A chino olyan férfi nadrágtípus, amely az utóbbi időben jött be a divatba. A színes szövetnadrág szűk, kényelmes szabású és a farzsebeken található gombokkal egyszerre kelt sportos és elegáns hatást. A férfi chino nadrágok leggyakrabban földszínekben fordulnak elő, de sötétkék vagy élénk színekben egyaránt kaphatók. A chino nadrág egyik legnagyobb előnye a rugalmasság. Ezt a nadrágtípust edzőcipővel és pólóval vagy akár zakóval és elegáns cipővel is nyugodtan hordhatja. Ezeket a divatos nadrágokat kedvező áron beszerezheti a Tchibo online shopban.

Cargo nadrágok: nagy zsebekkel ellátott praktikus ruhadarab

A cargo nadrágok a férfiak körében multifunkcionális szabadidőnadrágnak számítanak. Leginkább pamutból készülnek, rendkívül kényelmes szabásúak és nagy oldalzsebekkel rendelkeznek a comb és térd magasságában. Ezek a tulajdonságok teszik praktikussá a cargo nadrágot, mivel a zsebek rengeteg tárhelyet kínálnak a telefonnak, kulcsoknak, vagy szerszámoknak. Forró nyári napokon is jó viseletnek számítanak. Ezek a nadrágok háromnegyedes vagy térdig érő változatban is kaphatóak, sok mindent kibírnak és tökéletesen megfelelőek akár a nyaralás során is.

Maradjon mindig mozgásban – klassz sportnadrágokban

Legyen szó focizásról, kocogásról vagy más sporttevékenységről: a megfelelő sportnadrággal a még nagyobb örömét lelheti a testmozgásban. A klasszikus futónadrágtól egészen a funkcionális nadrágokig, biztos lehet benne, hogy a Tchibo óriási választékában megtalálja a kedvenc sportjához megfelelő ruházatot. Legyen szó egy feszes nadrágról a futáshoz vagy kényelmes jersey nadrágról – nézzen szét a sportos férfi nadrágok között és szerezzen ihletet.
A megfelelő nadrág sportoláshoz: Egy hosszú ujjú felsőt és egy sportnadrágot viselő borostás férfi egy városban fut.

Kiváló minőség – az alapanyagtól a kész nadrágig

A Tchibo webshopban könnyedén rendelhet férfi nadrágokat, különböző méretekben. A vásárlás során biztosan fel fog tűnni Önnek a TCM tanúsító védjegy, amely minden termékünkön megtalálható. A TCM rövidítés mögött a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezés áll, amely a cégünk által előírt magas követelményeket jelzik. A gondosan kiválasztott alapanyagok és a folyamatos minőség-ellenőrzés biztosítja afelől, hogy az összes áru kiváló kivitelezésű és egyben tartós is. Ha Ön számára a ruhák tekintetében is fontos a fenntarthatóság, válasszon „GUT GEMACHT” jelöléssel ellátott férfi nadrágot. Az organikus pamutot az „OCS 100” és az „OCS Blended” jelölések alapján ismerheti fel.
Férfi nadrágok Tchibo minőségben: Egy farmert és egy kék pólót viselő apuka kinyújtott karokkal egyensúlyozza a hátán a kisfiát, miközben nevet.