Fehérneműk nőknek

2 női sportmelltartó szettben, pink/lila
11 995Ft
 
Elérhető:
 
5 női alsó szettben, mintás, rózsaszín/zöld/krém
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Női puha kosaras melltartó, csipkés, olívazöld
Női puha kosaras melltartó, csipkés, fehér
7 995Ft
7 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
4 női magas derekú alsó szettben, színes
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Női puha kosaras melltartó, csipkés, olívazöld
Női puha kosaras melltartó, csipkés, fehér
7 995Ft
7 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
2 női brazil alsó, csipkés, fekete
7 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női trikó szettben, fehér/zöld
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női seamless puha melltartó, világoskék
Női seamless puha melltartó, testszínű
5 995Ft
5 995Ft
Női magas derekú alsó, microtouch, világoskék
Női magas derekú alsó, microtouch, testszínű
5 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Sajnos már elfogyott
2 női brazil alsó szettben, csipkés, olívazöld
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női seamless bustier melltartó, olívazöld
Női seamless bustier melltartó, fehér
5 495Ft
5 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Női alsóruha, microtouch, testszínű
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-33 %
Női kicsinyítő melltartó, csipkés, fekete
8 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női magas derekú alsó szettben, microtouch, csipkés, olívazöld
2 női magas derekú alsó szettben, microtouch, csipkés, fehér
5 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Női seamless sportmelltartó, melírozott lila
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Női trikó, csipkés, olívazöld
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Női bustier sportmelltartó, sötétkék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-18 %
-18 %
-18 %
Női sport crop-top, csíkos, barack
Női bustier sportmelltartó, csíkos, világoskék
Női sport crop-top,csíkos, sötétkék
7 995Ft
6 495Ft
7 995Ft
6 495Ft
7 995Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
néhány darab kaphatónéhány darab kaphatónéhány darab kapható
Női bustier sportmelltartó, rózsaszín
5 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kicsinyítő melltartó, testszínű
Női kicsinyítő melltartó, világoskék
11 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
2 női brazil tanga, csipkés, fehér
5 995Ft
 
Elérhető:
 
-7 %
5 női brazil alsó szettben, csipkés, sötétzöld/mandula
12 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női alsóruha, csipkés, testszínű
6 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női trikó szettben, fehér
2 női trikó szettben, fekete
2 női trikó szettben, szürke/fehér
6 495Ft
6 495Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Női puha kosaras melltartó, csipkés, sötétzöld
7 995Ft
 
Elérhető:
 
Női seamless puha melltartó, csipkés, sötétkék
Seamless-Soft melltartó, csipkés, fehér
6 995Ft
6 995Ft
2 női brazil alsó szettben, csipkés, fehér
5 995Ft
 
Elérhető:
 
5 női magas derekú alsó microtouch szettben, fehér
11 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női brazil alsó, csipkés, világoskék
2 női brazil alsó, csipkés, testszínű
6 995Ft
6 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
2 női magic cut alsó szettben
3 995Ft
 
Elérhető:
 
1 ...

Női fehérnemű: A nő sokoldalú igényeihez

Ön folyamatosan mozgásban van, vagy netalán túl sokat ül? A melltartóknak, a bugyiknak stb. a mindennapok során elég sok mindent ki kell bírniuk. A minőségi női fehérneműk számára ez nem is nagy probléma, melyek a kényelem és a divatos fazonok tökéletes kombinációjával egész nap elkísérik Önt. Fedezze fel az elbűvölő fehérnemű-szetteket, valamint fogadja meg tippjeinket, melyeket a megfelelő fehérnemű kiválasztásához adunk Önnek.

A női fehérnemű kombinálása és ápolása

Láthatatlan fehérnemű?

Minél világosabb és finomabb a ruha anyaga, annál valószínűbb az is, hogy fehérnemű színe is áttetszik rajta. Aki ezt szeretné elkerülni, gyakran fehér színű fehérneműt választ. Csakhogy a fehérnemű nem akkor marad láthatatlan, ha színe a ruha színéhez hasonlít, hanem akkor, ha a bőr tónusához. Ebben az esetben a testszínű, esetleg vöröses árnyalatú fehérnemű jelenti a megoldást. A testhez simuló ruházat esetén emellett a fehérnemű alakja is döntő jelentőségű: szűk nadrágok esetén tanga, ruha esetén pedig varrás nélküli alsó viselése ajánlott. A varrás nélküli darabok szinte egyáltalán nem rajzolódnak ki.

A finom női fehérnemű helyes ápolása

A mindennapokban használt fehérneműkkel ellentétben a finom fehérnemű ápolása több odafigyelést igényel. Ez azonban nem ok arra, hogy lemondjon a szép fehérneműkről. A melltartókat a legjobb kézzel mosni, de a gépi mosásnál is sokszor lehetséges segítségképpen fehérneműhálót alkalmazni. Ez általában megóvja a nagyon finom anyagot, és megakadályozza, hogy a melltartó merevítői elvesszenek. A finom fehérneműt a szárítógép helyett a szabad levegőn szárítsa. A túl magas hőmérsékletek ugyanis tönkretehetik az anyagot és a csipkét. Emellett általánosan érvényes: Olvassa el az ápolási útmutatót, és a finom fehérneműket mossa inkább túl hideg, mint túl meleg vízben.

Mire kell a leginkább ügyelni női fehérneműk vásárlásakor?

Könnyen kezelhető anyag

Minden napra egy friss, higiénikusan tiszta bugyi: ebben segít, ha fehérneműje könnyen kezelhető. A legegyszerűbb megoldás a pamut. Ezt a tartós, természetes anyagot ugyanis általában gond nélkül lehet 40 Celsius fokon mosni és szárítógépben szárítani. A fehér vagy világos, tiszta pamutból készült szövetek bizonyos esetekben akár 60 Celsius fokon és intenzív hatású mosószerrel is moshatók. Azonban a műszállal, például elasztánnal kevert szöveteknek is megvan az előnyük: elaszticitásuknak köszönhetően formatartók és a mosás során kevésbé gyűrődnek.

Bőrkímélő anyagok

Mivel a fehérneműt közvetlenül bőrünkön viseljük, rendkívül fontos, hogy bőrkímélő anyagokból készüljenek. A természetes anyagokból, például pamutból vagy selyemből készült szövetek például légáteresztők, bőrsemlegesek és puha textúrájuknak köszönhetően nem szúrnak. A tiszta poliészterből készült fehérneműk ezzel szemben nem annyira megfelelők. Nem szívják be a nedvességet, és a rosszabb minőségű darabok olyan káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek bőrirritációt okoznak. Ha azonban a poliészter csak alacsony százalékban van jelen vagy minőségi mikroszálat használnak, az anyag általában semmilyen gondot nem okoz, és a fehérneműt tartósabbá teszi. Ügyeljen arra, hogy a káros anyagokra tesztelt termékeket vásároljon.

Légáteresztő textíliák

A légáteresztés elvileg egyfajta nedvesség-menedzsment: ennek során a vízgőz, amely minden természetes mozgás során keletkezik, az anyagon keresztül kivezetődik. Így a ruházat és a bőr közötti tartományban folyamatosan kellemes, száraz klíma uralkodik. A kiváló minőségű pamut alsónemű képes kivezetni a folyadékot, emellett akár saját tömege húsz százalékának megfelelő nedvességet is fel tud szívni, anélkül, hogy a fehérnemű viselője nedvesnek érezné. Alternatívaként szóba jöhet a mikroszálas szövetből készült, speciális klímamembrános fehérnemű is. A nedvességszállítás ezzel talán még jobban szabályozható.

Érzéki fazonok

A mindennapokból való kiszakadás során vannak azok a pillanatok, amikor az érzéki fazon fontosabb, mint a kényelmi szempontok. Ilyenkor jönnek képbe a finom fehérneműk: csipkével vagy pliszével, fekete vagy pasztellszín – szép női fehérneműinket a legkülönfélébb változatokban kínáljuk. Ezek viselésekor sem kell azonban a kellemes viselet érzéséről lemondania: a kiváló minőségű selyem például nemcsak optikailag vonzó, hanem általában bőrbarát is, és csodálatosan simogató érzést nyújt. A megfelelő finom fehérnemű szettel rendkívül harmonikus kép jön létre.

Fedezze fel a Tchibo női fehérneműit!

Melltartók

A sportfűzőktől a softshell modellekig a Tchibo melltartói minden igényt kielégítenek. A mellének optimális támaszt nyújtanak, és mindenféle fazonban elérhetők.

Női alsók

Kényelmes bugyi vagy finom, csipkével díszített tanga: A Tchibo szortimentjében megtalálja azokat a női alsókat, amelyekben Ön egész nap jól érzi magát.

Női trikók

Fedezze fel divatos és funkcionális, elérhető árakon megvásárolható női trikóinkat – többek között a selyem fehérneműket vagy a spegettipántos, sportos Basics alapdarabokat.

Minőségi garancia a női fehérneműkre

Ha Ön a fehérneműjében egész nap jól akarja magát érezni, az anyagminőség, a kidolgozás, valamint a biztonság és a funkcionalitás különösen fontos. Ezért termékeinket házon belül és külső intézetek által rendszeresen szigorú ellenőrzéseknek vetjük alá. Ezt a „Tchibo Certified Merchandise“, röviden: TCM minőségpecsét jelzi.

Emellett, ha Ön a női sportruházatot online vásárolja meg, azonnal meg fogja ismerni a megvásárolni kívánt termék legfőbb jellemzőit A „LYCRA” pecsét például azt mutatja meg, hogy az adott fehérnemű magas elasztántartalmú anyagból készült. A „JÓT TETTÉL” kiegészítő pecsét pedig a fenntartható gyártási körülményekre utal.