Fehérneműk nőknek

-9 %
5 női alsó szettben, virágos, krém/bordó/sötétkék
5 495Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
5 női alsó szettben, pisztácia/világoskék/csíkos/fehér
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
Női vesemelegítő, bézs
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-31 %
Női alakformáló trikó, testszínű
7 995Ft
5 495Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
2 női brazil alsó szettben, microtouch, szürke
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Női variálható melltartó, testszínű
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-27 %
Női bustier melltartó, csipkés, testszínű
5 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
Női bustier melltartó, csipkés, fehér
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-21 %
Női puha kosaras melltartó, csipkés, szürke
5 495Ft
4 295Ft
 
Elérhető:
 
-21 %
Női puha melltartó, csipkés, szürke
5 495Ft
4 295Ft
 
Elérhető:
 
-20 %
2 női brazil alsó szettben, microtouch, pink
4 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-28 %
Női bustier sportmelltartó, szürke
5 995Ft
4 295Ft
 
Elérhető:
 
-21 %
Női puha kosaras melltartó, pink
5 495Ft
4 295Ft
 
Elérhető:
 
-5 %
2 női magic cut alsó szettben, csipkés
3 495Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
-9 %
Női puha kosaras melltartó, mályva
5 495Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-43 %
Női kosaras melltartó
7 995Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
-12 %
2 női alsó szettben, microtouch
3 995Ft
3 495Ft
 
Elérhető:
 
-39 %
Női body, microtouch, csipkés, szürke
8 995Ft
5 400Ft
 
Elérhető:
 
-50 %
Női tehermentesítő melltartó, sötétkék
11 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Női puha melltartó, csipkés, sötétkék
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-24 %
Női spacer melltartó, testszínű
6 995Ft
5 295Ft
 
Elérhető:
 
-21 %
Női alakformáló rövidnadrág, testszínű
6 995Ft
5 495Ft
 
Elérhető:
 
-28 %
Női merevítős melltartó, csipkés, mályva
6 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-33 %
Női merevítős melltartó, fekete
4 495Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
-22 %
Női merevítős melltartó, csipkés
4 495Ft
3 495Ft
 
Elérhető:
 
-30 %
Női magas derekú alsó, microtouch, csipkés
3 995Ft
2 795Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
2 női magas derekú alsó szettben, pink
3 995Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
-37 %
5 női alsó szettben, mintás, zöld/fehér/bordó/fekete
7 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-25 %
Női push-up melltartó, csipkés, szürke
5 995Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
-25 %
Női body, microtouch, csipkés, sötétkék
7 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
1 ...

Női fehérnemű: A nő sokoldalú igényeihez

Ön folyamatosan mozgásban van, vagy netalán túl sokat ül? A melltartóknak, a bugyiknak stb. a mindennapok során elég sok mindent ki kell bírniuk. A minőségi női fehérneműk számára ez nem is nagy probléma, melyek a kényelem és a divatos fazonok tökéletes kombinációjával egész nap elkísérik Önt. Fedezze fel az elbűvölő fehérnemű-szetteket, valamint fogadja meg tippjeinket, melyeket a megfelelő fehérnemű kiválasztásához adunk Önnek.

A női fehérnemű kombinálása és ápolása

Láthatatlan fehérnemű?

Minél világosabb és finomabb a ruha anyaga, annál valószínűbb az is, hogy fehérnemű színe is áttetszik rajta. Aki ezt szeretné elkerülni, gyakran fehér színű fehérneműt választ. Csakhogy a fehérnemű nem akkor marad láthatatlan, ha színe a ruha színéhez hasonlít, hanem akkor, ha a bőr tónusához. Ebben az esetben a testszínű, esetleg vöröses árnyalatú fehérnemű jelenti a megoldást. A testhez simuló ruházat esetén emellett a fehérnemű alakja is döntő jelentőségű: szűk nadrágok esetén tanga, ruha esetén pedig varrás nélküli alsó viselése ajánlott. A varrás nélküli darabok szinte egyáltalán nem rajzolódnak ki.

A finom női fehérnemű helyes ápolása

A mindennapokban használt fehérneműkkel ellentétben a finom fehérnemű ápolása több odafigyelést igényel. Ez azonban nem ok arra, hogy lemondjon a szép fehérneműkről. A melltartókat a legjobb kézzel mosni, de a gépi mosásnál is sokszor lehetséges segítségképpen fehérneműhálót alkalmazni. Ez általában megóvja a nagyon finom anyagot, és megakadályozza, hogy a melltartó merevítői elvesszenek. A finom fehérneműt a szárítógép helyett a szabad levegőn szárítsa. A túl magas hőmérsékletek ugyanis tönkretehetik az anyagot és a csipkét. Emellett általánosan érvényes: Olvassa el az ápolási útmutatót, és a finom fehérneműket mossa inkább túl hideg, mint túl meleg vízben.

Mire kell a leginkább ügyelni női fehérneműk vásárlásakor?

Könnyen kezelhető anyag

Minden napra egy friss, higiénikusan tiszta bugyi: ebben segít, ha fehérneműje könnyen kezelhető. A legegyszerűbb megoldás a pamut. Ezt a tartós természetes anyagot ugyanis általában gond nélkül lehet 40 Celsius fokban mosni és szárítógépben szárítani. A fehér vagy világos, tiszta pamutból készült szövetek bizonyos esetekben akár 60 Celsius fokban és intenzív hatású mosószerrel is moshatók. Azonban a műszállal, például elasztánnal kevert szöveteknek is megvan az előnyük: elaszticitásuknak köszönhetően formatartók és a mosás során kevésbé gyűrődnek.

Bőrkímélő anyagok

Mivel a fehérneműt közvetlenül bőrünkön viseljük, rendkívül fontos, hogy bőrkímélő anyagokból készüljenek. A természetes anyagokból, például pamutból vagy selyemből készült szövetek például légáteresztők, bőrsemlegesek és puha textúrájuknak köszönhetően nem szúrnak. A tiszta poliészterből készült fehérneműk ezzel szemben nem annyira megfelelők. Nem szívják be a nedvességet, és a rosszabb minőségű darabok olyan káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek bőrirritációt okoznak. Ha azonban a poliészter csak alacsony százalékban van jelen vagy minőségi mikroszálat használnak, az anyag általában semmilyen gondot nem okoz, és a fehérneműt tartósabbá teszi. Ügyeljen arra, hogy a káros anyagokra tesztelt termékeket vásároljon.

Légáteresztő textíliák

A légáteresztés elvileg egyfajta nedvesség-menedzsment: ennek során a vízgőz, amely minden természetes mozgás során keletkezik, az anyagon keresztül kivezetődik. Így a ruházat és a bőr közötti tartományban folyamatosan kellemes, száraz klíma uralkodik. A kiváló minőségű pamut alsónemű képes kivezetni a folyadékot, emellett akár saját tömege húsz százalékának megfelelő nedvességet is fel tud szívni, anélkül, hogy a fehérnemű viselője nedvesnek érezné. Alternatívaként szóba jöhet a mikroszálas szövetből készült, speciális klímamembrános fehérnemű is. A nedvességszállítás ezzel talán még jobban szabályozható.

Érzéki fazonok

A mindennapokból való kiszakadás során vannak azok a pillanatok, amikor az érzéki fazon fontosabb, mint a kényelmi szempontok. Ilyenkor jönnek képbe a finom fehérneműk: csipkével vagy pliszével, fekete vagy pasztellszín – szép női fehérneműinket a legkülönfélébb változatokban kínáljuk. Ezek viselésekor sem kell azonban a kellemes viselet érzéséről lemondania: a kiváló minőségű selyem például nemcsak optikailag vonzó, hanem általában bőrbarát is, és csodálatosan simogató érzést nyújt. A megfelelő finom fehérnemű szettel rendkívül harmonikus kép jön létre.

Fedezze fel a Tchibo női fehérneműit!

Melltartók

A sportfűzőktől a softshell modellekig a Tchibo melltartói között minden igényt kielégítenek. A mellének optimális támaszt nyújtanak, és mindenféle fazonban elérhetők.

Női alsók

Kényelmes bugyi vagy finom, csipkével díszített tanga: A Tchibo szortimentjében megtalálja azokat a női alsókat, amelyekben Ön egész nap jól érzi magát.

Női trikók

Fedezze fel divatos és funkcionális, elérhető árakon megvásárolható női trikóinkat – többek között a selyem fehérneműket vagy a spegettipántos, sportos Basics alapdarabokat.

Minőségi garancia a női fehérneműkre

Ha Ön a fehérneműjében egész nap jól akarja magát érezni, az anyagminőség, a kidolgozás, valamint a biztonság és a funkcionalitás különösen fontos. Ezért termékeinket házon belül és külső intézetek által rendszeresen szigorú ellenőrzéseknek vetjük alá. Ezt a „Tchibo Certified Merchandise“, röviden: TCM minőségpecsét jelzi.

Emellett, ha Ön a női sportruházatot online vásárolja meg, azonnal ismerni fogja a megvásárolni kívánt termék legfőbb jellemzőit. A „LYCRA” pecsét például azt mutatja meg, hogy az adott fehérnemű magas elasztántartalmú anyagból készült. A „JÓT TETTÉL” kiegészítő pecsét pedig a fenntartható gyártási körülményekre utal.