Férfi fehérneműk

-17 %
3 férfi alsónadrág szettben, csíkos, kék
3 995Ft
3 295Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
2 férfi trikó szettben, fehér
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi funkcionális rövid ujjú trikó szettben, fehér
7 995Ft
-11 %
2 férfi boxer alsónadrág szettben, sötétkék/világoskék
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi jerseytrikó szettben, fehér
4 495Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi sport alsónadrág szettben, türkiz/sötétkék
5 495Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi funkcionális póló ing alá szettben, fehér
7 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi boxer alsónadrág szettben, kék/fehér
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
3 férfi alsónadrág szettben
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi funkcionális jégeralsó, merinó, szürke
12 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi jégeralsó szettben, fehér/szürke
5 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
3 férfi alsónadrág szettben
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi kerékpáros alsónadrág
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi funkcionális termo aláöltözet, sötétkék
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
2 férfi szövött boxeralsó szettben, bordó/fekete
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
3 férfi alsónadrág szettben, csíkos/mintás/fekete
4 495Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-12 %
Férfi funkcionális termo aláöltözet, fekete
7 995Ft
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
5 férfi alsónadrág szettben
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 férfi boxer alsónadrág szettben
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi V-nyakú póló szettben, fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 férfi jersey boxeralsó szettben, piros/antracit
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 férfi boxer alsónadrág szettben, fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi hosszú ujjú felső szettben, fehér/szürke
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 férfi szövött boxeralsó szettben, flanel, szürke
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi funkcionális termo jégeralsó, sötétkék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
2 férfi alsónadrág szettben, fehér
4 495Ft
 
Elérhető:
 
Férfi funkcionális termo aláöltözet, szürke
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
2 férfi funkcionális póló, sötétkék/fehér
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi funkcionális felső, gyapjú, szürke
13 995Ft
 
Elérhető:
 
5 férfi alsónadrág szettben
6 995Ft
 
Elérhető:
 
1

Férfi fehérneműk: Kényelmes, praktikus és divatos

A ruhatárnak ez a része akkor látja el legjobban feladatát, ha teljesen észrevehetetlen: a funkcionális és szép férfi fehérnemű akkor áll jól, ha a ruházat alatt láthatatlan. Fedezze fel a fecske-, laza boxer- és szűk boxeralsókat, valamint klasszikus trikókat és a pólókat is. Emellett itt azt is megtudhatja, hogy hogyan lehet megtalálni azokat a fehérneműket, melyek jól állnak, és tisztításuk is könnyű – és persze jól is néznek ki.

Hogy találom meg a megfelelő férfi fehérneműt?

Fecske, laza boxer vagy szűk boxer?

Ami biztos: A különféle férfi alsónadrágok mindegyikének megvannak a maga előnyei. A bő szabású boxerek általában maximális kényelmet nyújtanak. Mivel lazán simulnak a testre és általában légáteresztő pamut anyagúak, a bőrnek kellemes klímát biztosítanak. A magas combkivágású, klasszikus fecske inkább konzervatív benyomást kelt. Az elasztikus anyagból készült modelleknek azonban megvan az a nagy előnyük, hogy szorosan simulnak a testhez és a test formájához ideálisan hozzáidomulnak. Ezáltal nagy mozgásszabadságot biztosítanak, és a szűk vagy finom anyagból készült nadrágok alól is alig rajzolódnak ki. Különösen kedvelt az úgynevezett szűk boxeralsó, amely a fecske és a laza boxer tulajdonságait egyesíti magában, elasztikus és testhez álló azonban a combkivágás egészen a combig leér.

A megfelelő méret megtalálása

A férfi fehérneműk konfekcióméretei egy speciális méretrendszer szerint vannak megadva. Ez „4” és „8” között mozog. Ebben a „4” az amerikai „S”-es ruhaméretnek felel meg, a „8” az „XXL”-nek. Ha szeretné a fehérnemű konfekcióméretét pontosan meghatározni a termékek hátoldalán lévő mérettáblázatok segítenek ebben. A következők megméréséhez használjon mérőszalagot: az alsónadrághoz csak a derékkerület szükséges, melyet az öv magasságában kell megmérni. A trikóknál és a pólóknál a mellkerületre is szükség van, melyet a mellkas legerőteljesebb részénél kell megmérni. Ezt követően a kapott adatokat hasonlítsa össze a „Fehérnemű táblázatunkban” szereplő adatokkal.

Funkcionális trikók

A nagy klasszikus az ujjatlan pamuttrikó. Testhez álló és ezáltal szinte majdnem láthatatlan a ruházat alatt - ami különösen egy ing alatt nagyon fontos. A modern pólóformának a trikóknál éppen nyáron az a nagy előnye, hogy az izzadságot jobban felveszi, ezáltal az ing száraz marad. V-nyakú és kerek kivágású változatban kapható. Ha Ön inget visel fölötte a férfi trikó mindenképpen V-nyakú legyen. Így akkor is láthatatlan marad, ha Ön egy vagy két gombot kigombol.

Teletűs, bordás stb. anyagok

A klasszikus teletűs anyag korábban „szerelemgyilkosnak” számított – mára már azonban a teletűs trikók újra visszataláltak a divat világába. Ezek az anyagok amiatt különlegesek, hogy elasztikus szálakból, speciális körkötőgéppel készítik őket. Így jön létre a szemsoros, bordázott struktúra, amely fokozott rugalmasságot biztosít. Ezért a teletűs anyag a fehérneműk és más testhez simuló ruházat ideális anyaga. Attól függően, hogy Ön a finom vagy durvább változatot részesíti előnyben, a kis szembőségű teletűs vagy a nagyobb szembőségű bordás anyagok között választhat.

A hosszú élettartamú, kényelmes fehérnemű kritériumai

Bőrbarát anyagok

Ön a fehérneműt egész nap közvetlenül a bőrén viseli. Ezért azok az anyagok fontosak, amelyek kellemes tapintásúak és a bőrt nem irritálják. Általában a természetes szálak, például a pamut vagy a merinói gyapjú ilyen. Puhán simulnak a bőrre és az izzadságot megbízhatóan felszívják. A merinói gyapjú akár az erőteljes, funkcionális alsónemű anyagaként is kiválóan alkalmas, mivel különösen sok nedvességet tud felszívni anélkül, hogy nedves érzetet keltenének. A szükséges elaszticitás eléréséhez a fehérnemű anyaga gyakran - egy bizonyos arányban - elasztánt is tartalmaz amely a bőrnek még puhább érzetet biztosít. A minél kevesebb varrás is pluszt jelent ezért vannak teljesen „seamless”, azaz varrásmentes férfi fehérneműk is.

Könnyű ápolás

Mivel az alsóneműt gyakran és magas hőmérsékleten kell mosni, fontos, hogy ápolása különösen könnyű legyen. A pamutból készült férfi alsónemű ebből a szempontból tökéletes mivel ezek általában 40 - 60 Celsius fokon moshatók így a normál gépi programok használhatók. Az esetek többségében nincs jelentősége annak, hogy tiszta pamutról vagy valamilyen elasztántartalmú, kevert szövetről van-e szó. A magas hőmérséklet megbízhatóan szabadítja meg a fehérneműt a mikroorganizmusoktól. A normál mosási programoknál a mosógép dobját teljesen meg lehet tölteni, így víz takarítható meg, azonban centrifugálás közben a ruhák összedörzsölődnek. A minőségi műszálból készült fehérnemű, amelyet sportoláshoz is lehet használni, általában 40 Celsius fokban, normál mosási programmal mosható.

Minőségi garanciánk a férfi fehérneműkre

Annak érdekében, hogy folyamatosan olyan fehérneműt kínálhassunk Önnek amelyben teljesnek és elégedettnek érzi magát, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi anyagok, a modern gyártási technológiák alkalmazására és a funkcionalitásra. Termékeinket független intézetek közreműködésével rendszeresen teszteljük, hogy azok folyamatosan megfeleljenek követelményeinknek. Erről a TCM („Tchibo Certified Merchandise“) minőségpecsét tanúskodik.

Mi azt szeretnénk, ha Ön akkor is az első pillanatban tudná, hogy egy adott ruhadarab miből készült, ha Ön a férfi fehérneműket online vásárolja. Ezt az átláthatóságot több minőségpecsét is támogatja Az „OCS 100” pecsét például azt garantálja, hogy a férfi fehérnemű legalább 95 százalékban fenntartható módon előállított bio-pamutból áll. A „VARRÁSMENTES” pecsét pedig a varrásmentes kidolgozást jelöli, ami azt jelenti, hogy a fehérnemű különlegesen kényelmes, és a felsőruházat alatt nem rajzolódik ki.