Férfi alsóneműk: Ugorjon bele és érezze jól magát

Még akkor is, ha látszólag nincs nagy szerepük, a férfi alsóneműk a kényelemérzetének szó szerinti alapját képezik. Ha az alsónadrág vagy az atléta elcsúszik vagy szorít, akkor a teljes ruházatát kényelmetlennek fogja érezni. Ennek megakadályozása érdekében az alsóneműinek jól kell illeszkednie Önhöz és a többi ruhájához is. A kisokosunkban olvashat arról, hogy miként válassza ki a megfelelő alsót, a hagyományos boxeralsót vagy brief boxeralsót.

Férfi fehérneműk

néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 2 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A nadrághoz megfelelő férfi alsóneműk

A „boxer vagy férfi alsó” kérdésben megoszlanak a vélemények. Alapvetően mindkét férfi alsóneműnek megvan a maga előnye és hátránya. A boxer sokkal tágasabb ezért nagyon kényelmes is, azonban szűk farmer és rövid férfi nadrágok alól könnyen kilátszódhatnak. Ezekben az esetekben a klasszikus alsónadrág a legjobb választás, mivel ez követi leginkább a test vonalát és intenzív testmozgásnál sem csúszik el. Ha nem tud dönteni, válasszon egyszerűen egy hosszú- vagy egy rövidebb, szűkszárú boxeralsót.
Egy fiatal férfi elégedetten és nyugodtan fekszik az ágyán egy fehér alsóneműben - egy pólóban és boxeralsóban.

A megfelelő férfi atléta kiválasztása

Ugyanaz igaz az alsónadrágokra, mint a felsőkre. A klasszikus ujjatlan, bordázott atléták szorosan illeszkednek a testéhez, így könnyen rávehet egy pólót, pulcsit, szabadidőfelsőt vagy inget. A fehér, rövid ujjú pólók önmagukban véve is jól mutatnak, aláöltözetként pedig jól felszívják a nedvességet, különösen hónalj tájékán, így az inge a melegebb napokon is száraz marad. Ennél az aláöltözetnél a gallértípusnak meg kell egyeznie az inggel – ha pedig tovább ki szeretné gombolni az inget, egy V-nyakú aláöltözet ajánlott.
Egy férfi, akinek csak a felsőtestét látni, egy hosszú ujjú funkcionális aláöltözetet visel.

Mikor hasznos a funkcionális aláöltözet a férfiak számára?

Aki a munkája során fizikai erőfeszítéseket tesz és könnyen megizzad, az gyakran jobban jár egy légáteresztő férfi aláöltözettel, mint egy pamutból készült ruhadarabbal. A szintetikus szálak elvezetik a nedvességet a bőrről, míg a természetes szálak felszívják, ami a ruha testhez ragadását okozhatja. A merinó gyapjú kivétel ez alól, hiszen ez az anyag légáteresztő és egyben gyorsan is szárad. Egy meleg, munkához való férfi aláöltözet elsősorban télen segít a legtöbbet. A merinó alsónemű továbbá sokáig jó illatú marad és így hozzájárul ahhoz is, hogy jól érezze magát a bőrében.

Kényelem a megfelelő anyagoknak köszönhetően

A férfi alsóneműk különböző kivitelben és különböző minőségben kaphatók. Ha nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy a ruhái bőrbarát anyagból készüljenek, válasszon organikus pamutot. Amennyiben műszál lett hozzáadva az anyaghoz, figyeljen a „káros anyagokra tesztelt” megjegyzésre. Hogyha a férfi alsóneműk esetében Önnek az alaktartósság az elsődleges szempont, válasszon elasztánt tartalmazó boxeralsót vagy alsónadrágot. A rugalmas szövet a test minden mozdulatát követi – anélkül, hogy kinyúlna. A szabadban töltött hideg téli napokon egy puha, bolyhos béléssel rendelkező hosszú aláöltözet nadrág a legjobb választás. Ha egy igazán egyedi férfi alsóneműt szeretne, válasszon egy pamut-selyem keveréket.

További fontos részletek

Ha gyakran visel farmert vagy ellenálló munkásnadrágot, egy elől kétrétegű férfi alsónemű megakadályozza, hogy az erős anyag kellemetlenül dörzsölje. A plusz párnázottság a test érzékeny területét is védi, ha hétköznapi ruhában kerékpározik. A sportos kiruccanásokra a speciális funkcionális aláöltözeteket ajánljuk. Az már csak ízlés kérdése, hogy egy sliccel ellátott alsónadrágot választ-e vagy sem. A férfi boxeralsókon általában egy gombos slicc van. A slicc típusának is meg kell felelnie a személyes igényeinek. Léteznek keskenyebb, kicsit kidomborodóbb és szélesebb, laposabb változatok.
Férfi alsónemű az Ön igényei szerint: Két bő boxer látható. Az egyik világoskék, a másik kék-fehér kockás.

A TCM minőség-tanúsítvány: Az Ön garanciája a legjobb minőségre

A legjobb férfi alsónemű az, amelyik alig érezhető. A Tchibo kínálatában olyan boxeralsók, alsónadrágok, atléták és hosszú alsóneműk találhatók, amelyek rendkívül jó minőségű anyagokból készültek és kényelmesek. Ezt rejti a TCM minőség-tanúsítványunk: Ez a három betű a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában és csak olyan termékek kapják meg, amelyek szigorú ellenőrzéseken mentek át. Ha tőlünk rendeli a férfi alsóneműket, hosszúéletű ruhadarabokra számíthat.
Egy magabiztos fiatal férfi, fehér pólóban és fehér alsónadrágban mosolyog a kamerába.