Női alsók nagy méretekben

A telt idomú hölgyeket női alsók vonzó választéka várja nagy méretekben a Tchibo-nál. Élvezze a kényelmes viseletet, a bőrbarát szöveteket és szabásokat, amelyek szorítás nélkül simulnak az alakjára. Az időtlen pamut francia fazonú alsótól a kifinomult csipkés és selymes alsóig – minden nő megtalálja nálunk új fehérneműjét. Böngésszen a Tchibo újdonságai között, és rendeljen kényelmesen online!

Női alsók nagy méretekben

Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Alsók az egyszerűtől a díszítettig

Az alsó az egyik leggyakrabban viselt ruhadarab. Különböző fazonban kaphatók – az alakot kiemelő alsótól a praktikus magasderekú slip és francia fazonú alsókon át a csipke alsóig. A Tchibo webáruháza a formák széles választékát és változatos színpalettát kínál a nagyméretű női alsókból. Egyszínű vagy mintás, pöttyös, virágos vagy vicces nyomatokkal – engedje, hogy meglepjük!
Legyen francia fazonú, száras vagy slip – a nagyméretű alsóknak kényelmesen kell illeszkedniük.

Nagyméretű francia fazonú alsók a tökéletes hátsóért

A francia fazonú alsó egy kényelmes alsó, amellyel kiemelheti a fenekét. A slip alsóval ellentétben nagyobb kivágással rendelkezik, ezért kisebb a szára. A francia fazonú alsó általában rugalmas, varrás nélküli anyagból készül. A puha szegély biztosítja a kényelmes illeszkedést, ezért a sportos hölgyek is nagyra értékelik ezt a fajta nagyméretű alsót. Speciális szabásuk révén nem csúsznak el, és gyakorlatilag észrevehetetlenek az edzés során.
Az alakformáló fehérnemű biztosítja, hogy semmi ne látszódjon a szűk farmer és szoknya alatt.

A magasderekú alsó – a szép lapos hasért

Különösen népszerű nagyméretű alsó a hölgyek körében a magasderekú alsó – hasat eltüntető alsónak is nevezik. Magas szegéllyel rendelkezik, amely részben fedi a hasat. Ezáltal elrejti a kis zsírpárnákat, és a formázó hatás révén a derék szép és keskeny lesz. Alakot kiemelve illeszkedik, ugyanakkor szabad mozgást biztosít. Ezeket a túlnyomórészt varrás nélküli alsókat így gond nélkül viselheti szűk nadrágok és szoknyák alatt, anélkül, hogy bármi látszódna.

Csábító és elegáns – csipkés női alsók

Nemcsak a „láthatatlan” alakformálók iránt nagy a kereslet; a női fehérnemű is szép alakot kölcsönöz a nőknek. Az egyszerű pamut vagy mikroszálas modellek mellett nagy népszerűségnek örvendenek a csipkés és a félig átlátszó szövetből készült női alsók is nagy méretekben. Ezek annyi betekintést engednek, amennyit szeretne. A selyemből vagy szaténból készült alsók csábítóan fénylenek. Emelje ki mesterien idomait egy neglizsé alatt, vagy kombinálja csipkés alsóját egy hozzáillő melltartóval vagy felsővel.

Hasznos tippek az alsója ápolásához

A színes vagy kímélő mosószerrel 40 fokon mosható és szárítóba helyezhető pamut nagyméretű női alsókat könnyű tisztítani. A mikroszálas alsót nem szabad öblítővel mosni, és lehetőleg levegőn kell szárítani. A legkényesebb a csipke fehérnemű. Ezt tegye mosóhálóba, kímélő programon mossa és levegőn szárítsa. Tippünk: Az első mosás előtt mindig olvassa el a terméken található kezelési útmutatót.
Megfelelő ápolással hosszú ideig élvezheti nagyméretű alsóját.

A TCM pecsét – minőségi ígéretünk

Nagyméretű női alsó vásárlásával biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket vásárolt. Ezt TCM ("Tchibo Certified Merchandise") megjelölésünkkel garantáljuk. Gondosan kiválasztott beszállítóink kizárólag nekünk dolgoznak, és alkalmazottainkhoz hasonlóan betartják magas minőségi előírásainkat. Külső vizsgálati laboratóriumokkal együtt biztosítjuk a teljes gyártási folyamat ellenőrzését.
A kiváló anyagminőség különösen fontos a nagyméretű fehérneműk esetében.