Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 27 995 Ft 22 995 Ft Quickshop
Akciós ár 22 995 Ft 19 995 Ft Quickshop

Mit kell figyelnie a női félcipő vásárlásakor?

Nem kell mindig valódi bőrcipőt vásárolnia: a műbőr vagy más anyagokból készült női félcipők is rendelkeznek előnyökkel. Például nyáron a textilcipők nagyon népszerűek, mert légáteresztő könnyedséget kínálnak. A cipő anyagán kívül a talp is jelentős hatással van a viselési tulajdonságokra: az ideális talp minél könnyebb legyen és magas viselési kényelmet nyújtson. A magasság ugyanolyan fontos, mint a sarokforma. Amíg valakik szívesen viselnek platótalpú cipőt, addig mások minél laposabb talpat kedvelnek. Válasszon egy sarokmagasságot, ami számára kényelmes érzetet nyújt.

Kényelmes női félcipők a szabadidőhöz

Legyen az egy kávézás a legjobb barátnővel, vásárlás a heti piacokon vagy este sétálás a környéken: a szabadidős cipőknek elsősorban kényelmesnek kell lenniük, hogy a lábak kövessék az összes szabadidős tevékenységet. Különösen ajánlottak a rugalmas, csúszásmentes gumitalpú női félcipők. Például sportos cipők vagy puha mokaszinok egyszerű belehelyezésre. A viselési kényelmen kívül természetesen az megjelenés is fontos. Legyen az, hogy a szabadidőben mindig a legújabb női divatot vagy inkább lazább farmeroutfitot visel: hogy jól érezze magát, a szabadidős cipőinek optikailag is illenie kell Önhöz.

Elegáns női félcipők az üzleti életben

Bármely szakmában dolgozik is: a tökéletes üzleti cipők kényelmet és reprezentatív megjelenést kínálnak. Ha nem kötelezően magas sarkú cipőt vásárol, elegáns bokacipőket vagy klasszikus bőrcipőket ajánlunk. Különösen ajánlottak a nőies ballerinák, mert ezek jól illenek a női szoknyához és a farmerhoz is. Az üzleti ruha színének és formájának kiválasztásakor az a divat, hogy "kevesebb több". A női félcipők fekete színe - például a semleges cipők - jól illenek az összes ruhához és szuverenitást sugároznak. Tehát a mai önbizalmas üzleti nők tökéletes társai.

Úgy határozza meg a megfelelő méretet az új női cipőihez

Hogy a lábnak jó tartást és egyidejűleg maximális mozgásszabadságot biztosítson, a tökéletesen illeszkedő méret elengedhetetlen. Ha nem teljesen biztos abban, hogy melyik cipőméretben rendelje meg az új női félcipőit, egyszerűen nézze meg a Tchibo méretrácsot: itt megtudja, hogyan méri meg a lábait és mire kell figyelnie a mérésnél. A méret táblázat megmutatja, melyik lábméretet melyik cipőméret felel meg.

Minőségi cipő jó áron: a Tchibo minőségi ígérete

A Tchibo jó minőségű termékekkel rendelkezik jó áron. Ezt a TCM-pecsét (Tchibo Certified Merchandise) is garantálja: a TCM termékeket kizárólag a Tchibo számára gyártják és alaposan ellenőrzik - az anyagválasztástól a feldolgozáson át a végleges minőségellenőrzésig. A női félcipőket is bizalommal vásárolhatja meg a Tchibo: a krómmentes bőr, amely emberi és környezeti szempontokat figyelembe véve készül, jó érzést ad. Minden szempontból!