Női fürdőköpeny – kellemes wellness otthon

Egy forró zuhany vagy a fürdőkádban élvezett pihentető fürdés után tökéletes a bolyhos és puha női fürdőköpenybe burkolózás. A Tchibo-nál első osztályú minőségű és gyönyörű színű fürdőköpenyeket vásárolhat. Nézzen körül most online, és rendelje meg a legmegfelelő fürdőköpenyt!
Akciós ár 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop

A tökéletes női fürdőköpeny

A kiváló minőségű fürdőköpenyt simogatóan kellemes viselet jellemzi valamint az, hogy a megfelelő anyagoknak köszönhetően tökéletesen képes felszívni a nedvességet. Ez különbözteti meg a köntöstől, amely általában könnyebb szövetből készül és gyakran klasszikus otthoni ruházatként használják. A kínálatunkbanban különböző fazonú női fürdőköpenyek kaphatók, akár hosszabb akár térdig érő modelleket és bővebb szabású vagy karcsúsított változatokat is talál.
Velúr vagy frottír? Fehér vagy rózsaszín? A fürdőköpeny kiválasztásakor az egyéni preferencia is számít.

Egyszínű, színes, frottír vagy velúr? Öné a választás

A lágyan bőrhöz simuló készült fürdőköpenyek nagyon népszerűek. A frottírból készült, kapucnis női fürdőköpeny is nagyon népszerű amely érdesített felülete kellemesen finom masszázshatást fejt ki és remekül szívja a nedvességet. Ezeknek a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően fürdőköpenyeink általában gond nélkül tisztíthatók mosógépben. A színeket illetően is nagy a választék - a feketétől és a fehértől kezdve a rózsaszínig és a pirosig minden változat megtalálható.
Az optimálisan illeszkedő női fürdőköpeny legyen kissé lazább.

Megfelelő illeszekésű női fürdőköpeny

A wellnesshangulatot az teremti meg ha a női fürdőköpeny lazán rásimulva öleli át testét. Mivel a fürdőköpenyeket mindig szélesebbre szabják, a saját ruhaméretét vegye alapul. Kétség esetén azonban tanácsos inkább eggyel nagyobb méretű fürdőköpenyt rendelni. Javaslatunk: az ideális méretet az ujjhossz alapján állapíthatja meg. A fürdőköpeny akkor illeszkedik tökéletesen, ha az ujjak a csuklóig érnek.

Mikor használja a női fürdőköpenyt?

A női fürdőköpenyt jellemzően fürdés vagy a zuhanyozás után öltjük magunkra. Természetesen annak sincs akadálya, hogy a hűvösebb reggeleken felkelés után vegye fel a zavartalanul eltöltött reggelhez. Szépségnapot tervez a barátnőivel? A fürdőköpeny akkor is jó szolgálatot tehet majd Önnek, miközben egymás haját formázzák vagy a körmeiket lakkozzák.

Megfelelő fürdőköpeny szaunázáshoz

Aki uszodába vagy szaunába szeretne menni annak egy megfelelő fürdőköpeny és szükség esetén egy szép fürdőruha lehet tökéletes társa. A legjobb, ha egy lélegző és nedvszívó pamutfürdőköpenyt választ ami kapucnis, hogy megvédhesse nedves haját a széltől és a hidegtől. Ezen kívül rendkívül praktikus ha vannak oldalzsebei is, amibe a szekrénykulcsot és hasonlókat teheti.
A szaunához választott fürdőköpeny megvételekor tanácsos a lélegző anyagokra ügyelni.

Kiváló anyagok, fenntartható gyártás

Termékeink meggyőző ereje a Tchibo szokásos minőségében rejlik, ez alól a fürdőköpenyek sem kivételek. Terméktől függően élvezheti például a fenntartható termelés és az ökológiai termesztésből származó biopamut előnyeit. Egy másik minőségi kritérium a TCM minőségjelzés, amely azt igazolja, hogy az adott termék, a gyártását és anyagát illetően, megfelel szigorú ellenőrzési kritériumainknak.
A biopamutból készült fürdőköpeny különösen puha.