Női fürdőköpeny – kellemes wellness otthon

Egy forró zuhany vagy a fürdőkádban élvezett pihentető fürdés után tökéletes a bolyhos és puha női fürdőköpenybe burkolózás. A Tchibo-nál első osztályú minőségű és gyönyörű színű fürdőköpenyeket vásárolhat. Nézzen körül most online, és rendelje meg a legmegfelelő fürdőköpenyt!
-35 %
Női köntös, szatén szegély, világosszürke
9 995Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-15 %
Női köntös, kék/fehér, csíkos
9 995Ft
8 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-31 %
Női köntös, csíkos
7 995Ft
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Női kimonó, plüssbéléssel, mintás
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Női muszlin köntös, sötétkék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kimonó, virágos, krém/rózsaszín
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-9 %
Női plüssköntös, rózsaszín
10 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Női hosszú kardigán, kapucnis, antracit
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Női köntös, csipkés, sötétkék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női frottír köntös, csíkos
9 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-25 %
Női köntös, rózsaszín
11 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-20 %
Női kimonó, plüssbéléssel, mintás
14 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kapucnis strandruha, narancspiros
8 995Ft
 
Elérhető:
 
Női köntös, virágos, krém/rózsaszín
8 995Ft
 
Elérhető:
 
-12 %
Női kimonó felső, barack
7 995Ft
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-41 %
Női puha kardigán, bordó
11 995Ft
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női fürdőköpeny, rózsaszín
14 995Ft
 
Elérhető:
 
-42 %
Női flanel köntös, kockás, piros
18 995Ft
10 995Ft
 
Elérhető:
 

A tökéletes női fürdőköpeny

A kiváló minőségű fürdőköpenyt simogatóan kellemes viselet jellemzi valamint az, hogy a megfelelő anyagoknak köszönhetően tökéletesen képes felszívni a nedvességet. Ez különbözteti meg a köntöstől, amely általában könnyebb szövetből készül és gyakran klasszikus otthoni ruházatként használják. A kínálatunkbanban különböző fazonú női fürdőköpenyek kaphatók, akár hosszabb akár térdig érő modelleket és bővebb szabású vagy karcsúsított változatokat is talál.
Velúr vagy frottír? Fehér vagy rózsaszín? A fürdőköpeny kiválasztásakor az egyéni preferencia is számít.

Egyszínű, színes, frottír vagy velúr? Öné a választás

A lágyan bőrhöz simuló készült fürdőköpenyek nagyon népszerűek. A frottírból készült, kapucnis női fürdőköpeny is nagyon népszerű amely érdesített felülete kellemesen finom masszázshatást fejt ki és remekül szívja a nedvességet. Ezeknek a könnyen kezelhető anyagoknak köszönhetően fürdőköpenyeink általában gond nélkül tisztíthatók mosógépben. A színeket illetően is nagy a választék - a feketétől és a fehértől kezdve a rózsaszínig és a pirosig minden változat megtalálható.
Az optimálisan illeszkedő női fürdőköpeny legyen kissé lazább.

Megfelelő illeszekésű női fürdőköpeny

A wellnesshangulatot az teremti meg ha a női fürdőköpeny lazán rásimulva öleli át testét. Mivel a fürdőköpenyeket mindig szélesebbre szabják, a saját ruhaméretét vegye alapul. Kétség esetén azonban tanácsos inkább eggyel nagyobb méretű fürdőköpenyt rendelni. Javaslatunk: az ideális méretet az ujjhossz alapján állapíthatja meg. A fürdőköpeny akkor illeszkedik tökéletesen, ha az ujjak a csuklóig érnek.

Mikor használja a női fürdőköpenyt?

A női fürdőköpenyt jellemzően fürdés vagy a zuhanyozás után öltjük magunkra. Természetesen annak sincs akadálya, hogy a hűvösebb reggeleken felkelés után vegye fel a zavartalanul eltöltött reggelhez. Szépségnapot tervez a barátnőivel? A fürdőköpeny akkor is jó szolgálatot tehet majd Önnek, miközben egymás haját formázzák vagy a körmeiket lakkozzák.

Megfelelő fürdőköpeny szaunázáshoz

Aki uszodába vagy szaunába szeretne menni annak egy megfelelő fürdőköpeny és szükség esetén egy szép fürdőruha lehet tökéletes társa. A legjobb, ha egy lélegző és nedvszívó pamutfürdőköpenyt választ ami kapucnis, hogy megvédhesse nedves haját a széltől és a hidegtől. Ezen kívül rendkívül praktikus ha vannak oldalzsebei is, amibe a szekrénykulcsot és hasonlókat teheti.
A szaunához választott fürdőköpeny megvételekor tanácsos a lélegző anyagokra ügyelni.

Kiváló anyagok, fenntartható gyártás

Termékeink meggyőző ereje a Tchibo szokásos minőségében rejlik, ez alól a fürdőköpenyek sem kivételek. Terméktől függően élvezheti például a fenntartható termelés és az ökológiai termesztésből származó biopamut előnyeit. Egy másik minőségi kritérium a TCM minőségjelzés, amely azt igazolja, hogy az adott termék, a gyártását és anyagát illetően, megfelel szigorú ellenőrzési kritériumainknak.
A biopamutból készült fürdőköpeny különösen puha.