Sztreccsnadrágok nagy méretekben – az igazi klasszikus

Divatkiegészítőként a sztreccsnadrág állandó sikerdarab és nélkülözhetetlen része a női szekrényeknek. A kényelmes ruhadarab számos színben és stílusban kapható. Tökéletesen kombinálható ruhákkal, szoknyákkal és hosszú pulóverekkel, és kiegészíti a lezser szabadidős öltözékeket. A Tchibo különféle nagyméretű sztreccsnadrágokkal várja a teltebb idomú hölgyeket. Böngésszen online boltunkban és rendeljen kedvező áron!

Leggingsek nőknek nagy méretekben

Akciós ár 4 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Kényelmes társak tavasztól télig: XXL sztreccsnadrágok

Egész évben viselhet sztreccsnadrágokat. Mérsékelt éghajlatnál javasoljuk a hosszú, pamutból készült modelleket, télen a termoleggings melegíti kellemesen a lábat, míg nyáron jó választás a szellős 3/4-es vagy 7/8-os változat. A sztreccsnadrág a harisnya átlátszatlan alternatívájaként és a sportban is nélkülözhetetlen. A nagyméretű női farmerek helyettesítőjeként az úgynevezett jeggings már régen meghódította a nők szívét.

Egyszerű fekete színű modellek

Klasszikus ruhadarab a fekete női sztreccsnadrág. Szinte minden felsővel és szoknyával, rövidnadrággal vagy nagyméretű ruhával kombinálhatók. Az aktív nők is imádják a nagyméretű sztreccsnadrágot, az úgynevezett sportharisnyát. Ezek pamut helyett szintetikus anyagokból készülnek, amelyek lélegző tulajdonsággal és ergonomikus kialakítással bírnak. Ha sötétben történő kocogáshoz szeretne sztreccsnadrágot viselni, válasszon élénk színeket, amelyek jobb láthatóságot biztosítanak.

A jeggings a farmerek és a sztreccsnadrágok legjobb tulajdonságait ötvözi.

Ha egy nadrágban szeretné egyesíteni a sztreccsnadrágok és a farmer előnyeit, divatos nőként válassza a nagyméretű jeggingseket vagy treggingseket. Ezek a testhezálló nadrágok a farmerhez hasonló megjelenéssel és néha farmer anyaggal rendelkeznek, ugyanakkor rugalmas gumis derékrésszel és elasztikus anyagból készülnek – a rendkívül kényelmes illeszkedés érdekében. A farmerhez hasonlóan a treggingsek is különböző mosásokban kaphatók Jól illik hozzá egy póló vagy egy tunika is.

Élvezze a nyarat nagyméretű kaprinadrággal

A napok egyre hosszabbá és melegebbé válásával élvezze a bőrét érő napsugarakat. A kaprinadrágokkal mindig jól öltözött és megmutatja gyönyörű lábait. Kombinálja a divatos 3/4-es nadrágot csinos tunikával, és viseljen hozzá balerinát, szandált vagy sportcipőt. Inkább lábszárig érő változatot szeretne? Akkor keressen kínálatunkban 7/8-os sztreccsnadrágot és rendeljen kedvező áron online!

A bőr hatású megjelenés extravaganciára utal

Szeretné nagyméretű sztreccsnadrágját különleges alkalomra viselni, és egy csipet extravaganciával megfűszerezni? A bőr sztreccsnadrággal garantáltan felkelti mindenki figyelmét. Ha még ennél is merészebbet szeretne, válasszon kivágott sztreccsnadrágot, amelyben a kivágott részeken keresztül megvillanthatja a bőrét. A mintás modellek különösen figyelemfelkeltők.

A TCM pecsét – a minőség jelképe

Többi termékünkhöz hasonlóan a nagyméretű sztreccsnadrágok is viselik a TCM pecsétet. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése – ez garantálja az állandóan magas minőséget. Biztos lehet benne, hogy csak kiváló minőségű anyagokat használunk termékeink előállítása során, és ügyelünk azok gondos feldolgozására. E magas színvonal szerint választjuk meg beszállítóinkat is.