Merevítős melltartók – minden mellmérethez megfelelő női fehérneműk

Minden nő szereti a jól illeszkedő, merevítős melltartót. Egy melltartó sem biztosít olyan alátámasztást és olyan ideális formát, mint ez a minden fehérneműfiókban megtalálható, klasszikus darab. A merevítős melltartók ma már sokféle kivitelben és mintával kaphatók. A tökéletes illeszkedés mellett a kényelmes anyagok is rendkívül fontosak a választás során. A Tchibo-nál gyönyörű és kimagasló minőségű modelleket talál, változatos kosárméretben és nőies színekben.
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Hogyan kell illeszkednie a női fehérneműk alapdarabjának, a melltartónak?

A merevítővel ellátott melltartók merevítője fémből vagy műanyagból készül, tartást és formát adva a kebleknek. A tökéletesen illeszkedő merevítős melltartót arról ismerheti fel, hogy szinte észre sem veszi a viselését. Ha a merevítő nyomja a hónalját, akkor kisebb kosárméretet vagy más formát kell választania. Másrészt, ha a fehérnemű szorítja a mellét vagy láthatóvá teszi azt, a kosár túl kicsi. A mell alatti körméretet úgy válassza meg, hogy a melltartó oldalpántja vízszintesen fusson a lapockák alatt.
Ahhoz, hogy a melltartó jól és kényelmesen illeszkedjen, megfelelő méretűnek kell lennie; tippjeink segítenek Önnek a megfelelő méret kiválasztásában.

A helyes női fehérneműméret: így határozhatja meg a megfelelő melltartóméretet

Minden melltartónak kifogástalanul kell tartania a melleket. Ennek garantálásához elengedhetetlen a megfelelő melltartóméret – ezt pedig a következőképpen határozhatja meg: álljon fedetlen felsőtesttel a tükör elé, és mérőszalaggal mérje meg a mell alatti körméretet, közvetlenül a mellei alatt. Ezután mérje meg a mellkas szélességét a mellbimbók magasságában, és hasonlítsa össze az értékeket az online mérettáblázatunkkal, vagy egész egyszerűen használja melltartóméret-kalkulátorunkat a tökéletes női fehérneműméret megtalálásához.
Legyen az egyszerű vagy klasszikus, romantikus vagy csábító: a Tchibo minden ízléshez a megfelelő merevítős melltartót kínálja.

Megfelelő merevítős melltartó minden ízléshez

Szereti a csábító női fehérneműket? Akkor válasszon egy csipkés, merevítővel ellátott melltartót! A romantikus stílust kedvelő nők a finom pasztell árnyalatokat részesítik előnyben. Ugyanakkor minden nőnek rendelkeznie kell testszínű, fehér és fekete merevítős melltartóval is, hogy azokat különböző ruhákkal kombinálhassa. Aki az alapszínektől eltérő változatra vágyik, az választhat élénk árnyalatokat vagy gyönyörű mintákat, például pöttyös, csíkos vagy virágos anyagokat.

Női fehérnemű minden alkatra: melltartók nagy mellbőséghez

D kosármérettől kezdve nagy mellbőségről beszélünk. A magas középső panel, a széles pántok és a stabil hátrész biztosítja a tökéletes tartást. Míg a kis mellbőséggel rendelkező nők értékelhetik a merevítős melltartók enyhe push-up hatását, a nagyobb dekoltázzsal rendelkezők inkább azt tartják kívánatosnak, ha a melltartók kisebb méretet sejtetnek. Ebben az esetben használjon "minimalizálót", amellyel kisebbnek tűnnek a keblei. Ezek a modellek merevítő nélküli, puha kosaras melltartóként is kaphatók online áruházunkban.

Hogyan moshatók a finom női fehérneműk?

A merevítős melltartókat és a fürdőruhák merevítős bikini felsőit különösen óvatosan kell mosni. A legjobb kézzel vagy a mosógép 30 fokos, kímélő programjával. Kövesse a címkén található utasításokat: a legtöbb melltartót nem szabad a szárítóba tenni, hanem a levegőn kell megszárítani. Az, hogy melltartóját milyen gyakran kell mosnia, az attól függ, hogy milyen intenzíven izzad. A legtöbb esetben elegendő, ha három viselés után mossa ki.
A merevítős melltartókat és bikini felsőket mosás után a levegőn kell szárítani, és nem szabad szárítógépbe tenni.

A Tchibo minőségre vonatkozó ígérete

Mivel a női fehérneműk, különösen a melltartók, közvetlenül a bőrrel érintkeznek, a bőrbarát, légáteresztő anyagok nagyon kellemesek. A kivitelezés magas színvonala is rendkívül fontos a kényelmes viselet szempontjából. Melltartó vásárlásakor megbízhat a Tchibo minőségében: a professzionális kialakítás, a megbízható anyagok és a magas szintű funkcionalitás számunkra elsőbbséget élvez. Ezért ügyeljen női fehérnemű vásárlásakor a TCM címkére, ami a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése. A többi minőségi jellemzőt szintén megtalálhatja online egy pillanat alatt!
Kiemelkedő minőségű kialakítás és kiváló, alacsony károsanyag-tartalmú anyagok; ezekre számíthat a Tchibo-nál.