Nadrágok nagy méretekben – Trendek minden típushoz

A megfelelő nadrággal ügyesen kiemelheti alakját és megmutathatja személyes stílusát. A Tchibo-nál mindenfajta nadrág kapható nagy méretekben, a klasszikus női nadrágtól kezdve a divatos farmeren át a kényelmes treggingsig! Minőségi pecsétünkkel magas követelményeket támasztunk az anyaggal és a kivitelezéssel szemben: legyen lezser, komoly, vagy extravagáns - nálunk a molett hölgyek is megtalálják a megfelelő modellt!

Női nadrágok nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Melyik alakhoz melyik nadrág illik?

Mérettől függetlenül a megfelelő stílus eléréséhez fontos, hogy az új nadrág jól illeszkedjen. Az alak lehető legelőnyösebb kihangsúlyozása érdekében az egyenes vagy az enyhén bővülő bootcut nadrág ajánlott a molett nőknek, mert ez hosszabbnak láttatja a lábakat. A szorosan illeszkedő hátsó zsebek révén a fenék kisebbnek tűnik. Ha nagyon magas, hosszú lábait nagyméretű szabadidőnadrággal vagy trapéznadrággal szépen kiemelheti. A Tchibo-nál ilyen fazonú nadrágokat is talál nagy méretekben!

Sztreccs szövetnadrág Marlene stílusban és lezser chino nadrágként

A sztreccs nadrágok ideálisak az idomok kiemeléséhez. Alakformáló hatással rendelkeznek, ugyanakkor nagyon kényelmesek is. Ha szereti a laza, bő és ugyanakkor elegáns viseletet, válasszon Marlene stílusú nadrágot. Bő szabású szárai tökéletesen elrejtik az erős combokat vagy a nagy vádlikat, és nőies sziluettet varázsolnak. A chino ezzel szemben sportos megjelenéssel bír – könnyű pamut nadrág a nyárra. A Tchibo az XXL méretű nadrágok széles választékát kínálja molett hölgyek számára.

Nadrágok sportos hölgyeknek nagy méretekben

Szabadtéri tevékenységekhez is nadrágok széles választéka áll rendelkezésre nagy méretekben. Futni, sétálni vagy biciklizni szeretne? Böngésszen a Tchibo-nál a sportnadrágok és futónadrágok között, és mozogjon divatosan. Hegyi túrázáshoz vagy a hűvösebb évszakokhoz ideálisak a softshell nadrágok. A softshell nadrágok szél- és esőállók, ugyanakkor lélegzők. Télre divatos női sí- és snowboard nadrágok állnak rendelkezésre 52/54 méretig.

Női kaprinadrágok: a szellős társak

Nyáron sok nő a nagyméretű kaprinadrágra esküszik. A térd alatt végződő 3/4-es hosszúság a gyönyörű vádlikra helyezi a hangsúlyt. A kaprinadrág az olasz szigetről kapta a nevét, és az 1940-es években Németországban találták fel. A klasszikus fazonú nadrágok oldalán kis hasítékok vannak. Ez a modell különösen alkalmas irodai viseletnek. Az öltözék tunikákkal és magassarkú cipőkkel kombinálva válik tökéletessé. A Tchibo szabadidős programokhoz is kínál női nagyméretű kaprinadrágokat.

A 7/8-os nadrágok kihangsúlyozzák a bokát

A 7/8-os nadrágok a kifutók és a szekrények nélkülözhetetlen részévé váltak. A lábszárig vagy bokáig érő nadrágok a bokára irányítják a tekintetet. A culotte nadrág elegáns viselet a munkahelyre. A bő, szellős nadrág szoknyanadrágként hat, és finoman simul a lábakra. Viseljen hozzá egy rövidebb pólót, vagy tűrje be a nadrágba, hogy kihangsúlyozza a derekát. Azok a hölgyek, akik a 7/8-os nadrágot nagy méretekben inkább a szabadidejükben viselik, válasszanak sportos modelleket.

A TCM pecsét a legjobb anyagot és gondos kivitelezést garantálja

A többi Tchibo termékhez hasonlóan a nagyméretű nadrágok is viselik a TCM pecsétet. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése, amely azt jelzi, hogy nagy jelentőséget tulajdonítunk a minőségnek. Figyelünk a kiváló minőségű anyagokra és azok gondos feldolgozására a teljes gyártási folyamat során. Ha valamelyik termékünk „JÓT TETTÉL” címkét is visel, az a kezeletlen biopamut felhasználást jelenti.