Szoknyák nagy méretekben – a sokoldalú figyelemfelkeltők

Egy csinos szoknya kihangsúlyozza a nőiességét és kiemeli az érdemeit. Számos modell nagyszerűen áll a telt idomú nőknek. Az inggel, blúzzal vagy blézerrel sokféleképpen kombinálható, sokoldalú ruhadarab rabul ejti a tekinteteket. Fedezze fel a nagyméretű szoknyák változatos kínálatát a Tchibo-nál. Legyen szellősen könnyű a nyárra, sportos lezser farmer, vagy elegáns a munkahelyre: találja meg kedvenceit, és rendelje meg XXL méretű szoknyáját kedvező áron online.

Női szoknyák nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 2 695 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Mutassa meg idomait a mini-től a maxi-ig

Mini, midi vagy maxi, A-vonalú, pliszírozott, farmer, gumis derékkal, gombokkal vagy cipzárral, nyári szellős vagy durva tweed szövet – aligha létezik ruhadarab, amely olyan sokoldalú és nőies, mint egy szoknya! Egész évben elkíséri a nőket a különböző alkalmakra, a kombináció mestere, és ügyesen emeli ki idomait. A Tchibo kínálatában egyaránt megtalálja a trendi szezonális kedvenceit és az időtlen alapdarabokat.

A trendi A-vonal sok nőnek jól áll

Szinte minden hölgy viselheti őket: A-vonalú szoknyák nagy méretben. A lefelé bővülő modellek szorosan simulnak a csípőre, míg lefelé lágy az esésük. Nyáron kellemesek a szellősen könnyű anyagok, egy szép virágminta pedig vonzza a tekintetet. A térdig érő szoknya ideális a gyönyörű lábak kiemelésére. Az A-vonalú szoknyához viseljen derékig érő szűk inget vagy blúzt a szoknyába tűrve. Pliszészoknyával is nagyon divatos lesz.

Szoknyák nagy méretekben: hippi hangulat maxi hosszal

Bokáig érő szoknyákkal a meleg évszakban is jól öltözött. Az alacsony nők maxi szoknyát nagy méretekben legeredményesebben magas sarkú cipővel viselhetnek, ez ugyanis optikailag megnyújtja őket. A hosszú hippi-szoknya csodálatosan elrejti az erős vádlikat. Lapos balerinával vagy szandállal és csípőig érő felsővel kiegészíti a könnyed, szellős nyári megjelenést.

Rövid XXL szoknyák: hölgyeknek, akik szívesen megmutatják a lábukat

A molett nőknek sem kell lemondaniuk a rövid szoknyáról. A megfelelő szabással és a hozzáillő kombinációval bármikor megmutathatja gyönyörű lábait. A csípő kis zsírpárnái eltűnnek a lágy esésű szabások alatt. Viseljen enyhén a térd felett végződő szoknyát, így ülés közben sem lesz túl rövid. A sztreccsanyagot tartalmazó farmerszoknyák is jól néznek ki miniben; a lábaknak egy kis hasíték biztosít szabad mozgást. Viseljen hozzá átlátszatlan nagyméretű harisnyanadrágot és sportcipőt vagy csizmát.

Nőies üzleti elegancia Diortól: a ceruzaszoknya

A finom üzleti eleganciához egy ceruzaszoknyával nem lőhet mellé. A Christian Dior által kitalált klasszikus minden hölgynek homokóra sziluettet kölcsönöz. A Tchibo vékony nagyméretű szoknyákat kínál az Ön számára. Az alakot kiemelő illeszkedés és a rugalmas anyagok nem szorítanak és kihangsúlyozzák az idomokat. Viseljen elegáns blúzt, blézert és magas sarkú cipőt nagyméretű szoknyájához, így megjelenése professzionálissá és stílusossá válik.

Fontos számunkra a kiváló minőség

A többi Tchibo termékhez hasonlóan a szoknyák nagy méretekben is viselik a TCM megjelölést, ami biztosítja az állandó jó minőséget. A TCM jelentése "Tchibo Certified Merchandise". Ez garantálja, hogy termékeink teljes gyártási folyamata szigorú minőség-ellenőrzés alá esik. Ezeket a magas követelményeket beszállítóinkkal szemben is fenntartjuk, és figyelünk a környezetileg és társadalmilag kompatibilis gyártási feltételekre.