A női póló – minden alkalomra megfelelő klasszikus

Az egyszerű alapdarabtól az elegáns, blúzszerű modellekig: a női pólók sok öltözék ideális társai! A Tchibo-nál sportosan elegáns modelleket, csillámos és flitteres pólókat, lezser hosszított pólókat és sok más változatot is talál. Nézzen szét és rendelje meg új kedvenc pólóját!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft 5 295 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 2 695 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 1 595 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 2 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
1

Nélkülözhetetlen nyári alapdarabok

A klasszikus póló bármihez illik, letisztult és praktikus darab. A Tchibo-nál éppen ezért a női pólók között rengetegféle fazonú, színű, flitterekkel vagy rafinált részletekkel készült modell elérhető. A rövid ujjú alapváltozatok nyáron különösen népszerűek a hölgyek körében.
Remek viselet: fehér hosszított póló lezseren, farmerral kombinálva.

Lezser vagy elegéns megjelenés hosszított pólóban

A hosszított póló amellett, hogy laza viselet sok más számos előnnyel rendelkezik. Néhány modellünk olyan hosszú, mint egy ruha így a mindennapos irodai munkára illetve akár az esti étteremlátogatásra is alkalmas viselet lehet. A karcsúsított szabású modellek hosszúságuknak köszönhetően kihangsúlyozzák az alakot, míg az egyméretű, bővebb női pólók elrejtik a test alakját. A tanácsunk: kombinálja a hosszított pólót lezseren farmerral vagy elegánsabban leggingssel és belebújós cipővel.
A sport és a stílus keveréke és sportoláshoz alkalmas aktív megjelenést biztosító, leggingssel kombinált női pólók

Női pólók – stílusos és sportos

A klasszikus pólóing megjelenése egyértelműen sportos-elegáns. A pamutpiké, a pólógallér és a mellzseb miatt egyszerre hatnak elegánsnak és komolynak amellett, hogy kényelmes viseletek. A lezser női csíkos póló stílusa viszont inkább szabadidős és jól passzol például az egyszínű leggingshez. Az aktív sporttevékenységeknél érdemes megfelelő anyagból készülő pólót választani amelyek gyorsan száradóak, lélegzők és funkcionálisak.

Elegáns női pólók

Ha egy különleges alkalom miatt elegánsabb megjelenésre van szükség akkor az egyszerű alapdarabok helyett a csinosabb pólóblúzt ajánlunk. Ezek a modellek nem tűnnek olyan formálisnak mint egy blúz, de mégis elegánsabbak mint egy normál póló. Gyakran készülnek lágy esésű viszkózból és a fehér fodrok, húzások vagy a nyakkivágás, illetve a mandzsetták körüli kis csipkék miatt igazán figyelemfelkeltőek.

Könnyű nyári pólók

A bőrbarát anyagok – különösen amikor a póló közvetlenül érintkezik a testével - rendkívül fontosak. A kiváló minőségű pamutpólók például nagyon puhák és kellemes érzést nyújtanak. A viszkóz és a selyem mellett ugyancsak alkalmas pólóanyag a lenvászon, mivel könnyű és természetes anyag a forró napokra. Az elasztántartalom különösen rugalmassá és kényelmessé teszi a pólókat.
Könnyű anyagok a nyári megjelenéshez.

A legjobb minőség

Női pólóinkban mindig jól érezheti magát: a Tchibo ugyanis kiváló minőséget, hibátlan kivitelezést és társadalmi és ökológiai normákat figyelembe vevő gyártást garantál a TCM minőségjelzésével. A rendszeres belső és külső minőség-ellenőrzések igazolják a "Tchibo Certified Merchandise" elvárásait. Rendeljen kényelmesen online, és élvezze a kiváló minőséget!
A TCM minőségjelzés a garancia a legmagasabb minőségre és a hibátlan kivitelezésre annak érdekében, hogy Ön minél tovább élvezhesse pólóit!