Nagyméretű pulóverek – az elengedhetetlen klasszikusok

Minden hölgy számára nélkülözhetetlen ruhadarab, és szinte egész évben elkísér bennünket az irodába és a szabadidős programokra is. Nagyméretű pulóverben mindig jól fog kinézni, ha figyel az alakra, a színre és nyakkivágásra. A Tchibo-nál számos vonzó modellt talál az aktuális szezonra. Biztosan megtaláljuk az Ön számára megfelelő darabot. Böngésszen kínálatunkban és rendeljen kedvező áron online.

Női pulóverek nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A könnyű nyáritól a meleg téliig

Lehet lazán szőtt nyárra, vagy vastag gyapjúból készült télre – a nagyméretű pulóverek igazi klasszikusok, amelyek hozzásimulnak idomaihoz. A Tchibo különböző modelleket kínál az Ön számára, a sportostól az elegánsig. A kényelmes anyagoknak és a vonzó illeszkedéseknek köszönhetően a legmagasabb szintű kényelemre számíthat. Találja meg személyes kedvencét, amely kihangsúlyozza nőiességét és tökéletesen illik a stílusához – trendi mintákkal és rafinált szabásokkal.

Nagyméretű pulóverek: melyik szabás áll jól Önnek

Ha szeretné elrejteni a csípőn és a hason lévő zsírpárnákat, válasszon hosszabb szabású, lezser XXL pulóvereket. Gyönyörű alakot kölcsönöznek, anélkül, hogy kihangsúlyoznák azt. Az egyszínű, mintás vagy divatos nyomott mintával ellátott Plus Size pulóvert ne bőszárú nadrággal, hanem karcsú szabású farmerrel vagy nagyméretű leggingssel kombinálja. A megjelenését – alkalomtól függően – egészítse ki sportos cipővel, robusztus csizmával vagy magas sarkú cipővel.

Melyik színek és minták állnak jól a molett hölgyeknek

A megfelelő színnel kihangsúlyozhatja idomait és elterelheti a figyelmet a kisebb, problémásabb területekről. Munkába a legjobb az egyszínű, finom kötésű nagyméretű pulóver a klasszikus fekete, sötétkék és sötétszürke színekben. Az ujjvégen és a nyakkivágásnál világos betoldással ellátott sötét felsőrészek szintén előnyösen állnak. Ha szereti a mintás felsőket, akkor a hosszanti csíkok bizonyulnak ideálisnak. Kihangsúlyozzák a függőleges vonalat, és optikailag vékonyabbnak mutatják.

Válassza ki a nagyméretű pulóverek megfelelő nyakkivágását

A nyakkivágás hatását nem szabad lebecsülni – még a nagyméretű női pulóverek esetében sem. Ha a felsőteste keskeny és a csípője széles, a csónak alakú nyakkivágás teremti meg az optikai egyensúlyt. A vállakat kihangsúlyozó széles nyakkivágások szintén előnyösen hatnak. Ha nagy a mellbősége, válasszon olyan V nyakkivágást, amely hozzásimul az alakjához. A pulóver illeszkedésénél ügyeljen arra is, hogy a pulóverre még kényelmesen fel tudjon venni egy nagyméretű női dzsekit vagy kabátot.

Vastag kötött pulóver XXL méretben

Ahogy a napok egyre hidegebbé válnak, a finom kötésű pulóver gyakran már nem elég. Ilyenkor szüksége van egy vastag kötött pulóverre, amely megbízhatóan melegen tartja. Lehet durva kötésű szabadidős programhoz, vagy finom merinó vagy kasmírgyapjú a munkába – a nagyméretű kötött pulóverrel mindig jól fog kinézni. A garbó ráadásul melegíti a nyakat is, de nem lehet túl szoros. A Tchibonál megtalálja a megfelelő divatot télre, beleértve a női pulóvereket is egészen az 54-es méretig.

Márkajelzésünk a legjobb minőségért

Nagyméretű pulóverének megvásárlásával kiváló minőségű ruhadarabot választott. A Tchibo-nál TCM márkajelzésünkkel garantáljuk a minőséget, amelyet minden termékünkön megtalálhat. TCM - "Tchibo Certified Merchandise". Az állandó minőség-ellenőrzés és a külső ellenőrzést végző laboratóriumokkal való együttműködésünk biztosítja a magas színvonalat, amelyek valamennyi beszállítónkkal szemben is fennállnak.