Női sportruházat

Akciós ár 7 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 295 Ft 2 795 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 5 600 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft 5 295 Ft Quickshop
Akciós ár 17 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 2 795 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 21 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
1 ...

Kültéri ruházat nőknek - funkcionális és divatos

A sport és a mozgás a mindennapi stressz ellensúlya. Különösen a szabadban a friss levegőn a pozitív hatások a testi és lelki egészségre általában azonnal érezhetők. Az eltérő időjárási viszonyok azonban magas elvárásokat támasztanak az kültéri ruházat tekintetében. Nem csak a mozgásszabadságot kell biztosítania, hanem széltől és víztől is védettnek kell lennie, védnie kell a UV sugárzást, és mégis engednie kell, hogy a bőr lélegezni tudjon. Az kültéri ruházat minősége a magas minőségű feldolgozással és a gondosan varrt varratokkal és fedett cipzárakkal biztosított.

Az Ön sportruházatának megfelelő anyagai

Az alkalmas anyagok kívülről védik a nedvességtől és a széltől, ugyanakkor engedik át a belső párát, így jó verejték-szabályozást biztosítanak. A Tubiguard®-bevonattal ellátott kültéri ruházat például könnyedén lepergeti a folyadékot és a szennyeződést, miközben a textil anyagok még mindig lélegzőek maradnak. A Sympatex logóval ellátott kültéri ruházat esetén pedig 100%-os víz- és szélvédelem áll rendelkezésre. Így ilyen felszereléssel sem a erős esőzések, sem a meglepő hózáporok nem jelentenek problémát. A kültéri ruházat funkcionális hasznossága egyúttal nem áll ellentétben azok divatos megjelenésével, a női sportruházat ugyanis ma is formára szabott és élénk trendi színekben kapható.

Menj ki a friss levegőre: Melegítő kültéri ruházat

Legyen az reggeli futás a parkban, a következő túrázásod vagy a kerékpározás - a kültéri sportruházatnak attól függően, hogy milyen sportot űzöl, különösen könnyűnek, lélegzőnek, strapabírónak, gyorsan száradónak és időjárásállónak kell lennie. Kínálatunkban többek között melegítő sportnadrágokat, funkcionális kültéri dzsekiket és nadrágokat, hőszigetelő funkciós alsóruházatot, valamint számos kiegészítőt találsz. Hogy a hideg évszakban is folytathasd a kültéri edzéseidet, a rétegezési elvet kövesd. Hordj lélegző funkciós alsóruházatot és sportnadrágot hőszigetelő anyagból, szélvédő és vízlepergető dzsekiket, sapkákat és egyéb kiegészítőket, biztosan nem fogod kihűlni!

Sportosan a stúdióba: női sportruházat edzéshez, jógához és másokhoz

Az új edzőterem-outfitteddel alig várod már a következő edzést, ígérjük. A cardio- vagy izomépítő edzésekre szeretőknek, aki szeretik az izzadságot, különösen jól alkalmazkodik a lélegző, testre simuló sportruházat magas rugalmassági százalékkal és lapos varrásokkal. Ha inkább a jógára, pilatesre és másra esküszöl, akkor a bővebb, kényelmes felsőkre és nadrágokra, pamutból is választhatsz. A divatos edzőruhák nemcsak az edzés után és az edzés közben melegítenek, hanem jól néznek ki Athleisure-Look-ként is.

Lélegzőképesség és nedvszívó képesség

Az, hogy edzés közben izzadsz, nem újdonság. Ha az izzadtság a bőrön marad, a test hőcsapdába kerülhet, vagy lehűlhet. A lélegző sportruházat elvezeti a testből keletkező párát kívülre, és egyidejűleg megakadályozza, hogy a nedvesség kívülről bejusson. A pamut helyett, ami lélegző, de túl sok folyadékot szív fel, inkább válassz könnyű műszálas anyagokat, mint a poliészter, poliakril és poliamid. A természetes merinó gyapjú is lélegző és egyidejűleg különösen bőrbarát - ideális érzékeny bőr esetén. A sportruházatod hosszú ideig szép marad, ha speciális sportmosószert és outdoor és funkciós ruházatot mosószert használsz.

Funkcionális részletek

Az külteri ruházatodat a túrázáshoz más elvárásoknak kell megfelelnie, mint a jóga ruházatodat az indoor edzéshez. Emiatt figyelj oda a funkcionális részletekre is. Az első oldalon pici cipzáras zsebek jól használhatóak a kulcsok, fejhallgatók vagy okostelefonok tárolására, míg az outdoor dzsekiknek lehúzható kapucnival kell rendelkeznie. A nélküli vagy Seamless ruházat pedig alkalmas sportokra, mint a jóga, mert ezeket alig érezni a bőrön.