Szabadidőfelsők nagy méretekben – egyszerű divat minden nő számára

Aligha akad még egy olyan lezser, kényelmes és jól kombinálható ruhadarab, mint a szabadidőfelső. Korábban inkább sportos felsőként szolgált, ma azonban igazi sokoldalú ruhadarab, amelyet sok alkalomra viselhet. A Tchibo szabadidőfelsők széles választékát kínálja nagy méretekben a teltebb idomú nők számára. Fedezze fel a különböző stílusokat, színeket és fazonokat, és rendeljen kényelmesen és kedvező áron webáruházunkban!

Női szabadidőfelsők nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 5 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Szabadidőfelsők XXL méretben: lezser, az alakot előnyösen kiemelő ruhadarabok

A szabadidőfelsők még mindig a sportos és hétköznapi szabadidős felsők, melyeket viselhet egyszerűbb változatként, de munkába is. Többnyire pamutból vagy dzsörzé anyagból készülnek, ez különbözteti meg őket az általában kötött női pulóverektől. A teltebb idomú nők számára a Tchibo szabadidőfelsőket kínál nagy méretekben. Kapucnival vagy kapucni nélkül, rányomott mintával, egyszínű vagy szabadidőfelső – böngésszen az XXL-es pulóverek kínálatában, és találja meg kedvenceit!

Kapucni nélküli női szabadidőfelső: az egyszínű klasszikus

A gyakran has felett kenguruzsebbel ellátott kapucnis pulóverek mellett a klasszikus, kapucni nélküli női pulóverek is divatos megjelenést nyújtanak. Az egyszínű felsők szinte végtelenül kombinálhatók – farmerrel, rövid szoknyával vagy akár sportnadrággal. Az alsóruházat ilyenkor lehet mintás. Az irodában vékony, egyszínű, visszafogott pulóvereket is viselhet szövetnadrággal. A Tchibo-nál különféle szabadidőfelsőket talál nagy méretekben minden alkalomra.

Nagyméretű szabadidőfelsők: klassz darabok szabadidős tevékenységekhez

A basic szabadidőfelsők mellett igazán divatos lehet a mintás felsőkben is. Legyen szó a pulóver teljes felületén eloszló mintáról, mint a pöttyök, csíkok vagy csillagok, vagy a mellkason lévő feliratokról: a klassz női szabadidőfelsők nemcsak a fiatalabb generáció körében, hanem a nők szinte minden korosztályában népszerűek. Modelltől függően a szabadidőfelsők tökéletes darabok a szabadidős tevékenységekhez. Lezser farmerekkel és sportos cipőkkel, például sneaker cipőkkel kombinálva kiegészítik a menő megjelenést.

Szabadidőfelsők nagy méretekben: a sportos és meleg felső

A Tchibo nemcsak női pulóvereket kínál nagy méretekben, hanem sportos melegítőfelsőket is, más néven szabadidőfelsőket. A sokoldalú ruhadarabok kiválóan illenek minden szabadtéri tevékenységhez: rendszeres kocogás, kutyasétáltatás vagy túrázás a hegyekben. A szabadidőfelsők nagy méretekben nem szorítanak, hanem kényelmes viseletük biztosítja a jó közérzetet.

A hosszú szabadidőfelső: mint egy lezser miniruha

Ha felsőjét leggingsel vagy szűk farmernadrággal szeretné viselni, válassza a hosszú felsőt. Fazonja a laza esésű miniruháéhoz hasonlít, vagyis a comb egy részét eltakarja. Általában az alja szegéllyel végződik, amely különösen szépen kiemeli idomait. Kombinálja a női felsőt sportcipővel vagy csizmával. Az egyszínű, sötét modellekhez nagyon jól illenek a high heels cipők, és elegáns megjelenést biztosítanak.

TCM pecsét: Számunkra nagyon fontos a minőség

A nagyméretű felsőjével kiváló minőségű terméket vásárolt. Ezt jelenti TCM pecsétünk. TCM - e rövidítés mögött a "Tchibo Certified Merchandise" minőségi ígéret rejlik. Minden termékünket elláttuk ezzel a megjelöléssel, amely a magas színvonalú követelményeinket jelképezi. Külső vizsgálati laboratóriumokkal együttműködve minden gyártási folyamatot gondosan ellenőrzünk. Beszállítóink kiválasztása is szigorú elvek alapján történik.