Szabadidőfelsők nagy méretekben – egyszerű divat minden nő számára

Aligha akad még egy olyan lezser, kényelmes és jól kombinálható ruhadarab, mint a szabadidőfelső. Korábban inkább sportos felsőként szolgált, ma azonban igazi sokoldalú ruhadarab, amelyet sok alkalomra viselhet. A Tchibo szabadidőfelsők széles választékát kínálja nagy méretekben a teltebb idomú nők számára. Fedezze fel a különböző stílusokat, színeket és fazonokat, és rendeljen kényelmesen és kedvező áron webáruházunkban!

Női szabadidőfelsők nagy méretekben

Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 32 995 Ft 21 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 32 995 Ft 26 995 Ft Quickshop
1

Szabadidőfelsők XXL méretben: lezser, az alakot előnyösen kiemelő ruhadarabok

A szabadidőfelsők még mindig a sportos és hétköznapi szabadidős felsők, melyeket viselhet egyszerűbb változatként, de munkába is. Többnyire pamutból vagy dzsörzé anyagból készülnek, ez különbözteti meg őket az általában kötött női pulóverektől. A teltebb idomú nők számára a Tchibo szabadidőfelsőket kínál nagy méretekben. Kapucnival vagy kapucni nélkül, rányomott mintával, egyszínű vagy szabadidőfelső – böngésszen az XXL-es pulóverek kínálatában, és találja meg kedvenceit!

Kapucni nélküli női szabadidőfelső: az egyszínű klasszikus

A gyakran has felett kenguruzsebbel ellátott kapucnis pulóverek mellett a klasszikus, kapucni nélküli női pulóverek is divatos megjelenést nyújtanak. Az egyszínű felsők szinte végtelenül kombinálhatók – farmerrel, rövid szoknyával vagy akár sportnadrággal. Az alsóruházat ilyenkor lehet mintás. Az irodában vékony, egyszínű, visszafogott pulóvereket is viselhet szövetnadrággal. A Tchibo-nál különféle szabadidőfelsőket talál nagy méretekben minden alkalomra.

Nagyméretű szabadidőfelsők: klassz darabok szabadidős tevékenységekhez

A basic szabadidőfelsők mellett igazán divatos lehet a mintás felsőkben is. Legyen szó a pulóver teljes felületén eloszló mintáról, mint a pöttyök, csíkok vagy csillagok, vagy a mellkason lévő feliratokról: a klassz női szabadidőfelsők nemcsak a fiatalabb generáció körében, hanem a nők szinte minden korosztályában népszerűek. Modelltől függően a szabadidőfelsők tökéletes darabok a szabadidős tevékenységekhez. Lezser farmerekkel és sportos cipőkkel, például sneaker cipőkkel kombinálva kiegészítik a menő megjelenést.

Szabadidőfelsők nagy méretekben: a sportos és meleg felső

A Tchibo nemcsak női pulóvereket kínál nagy méretekben, hanem sportos melegítőfelsőket is, más néven szabadidőfelsőket. A sokoldalú ruhadarabok kiválóan illenek minden szabadtéri tevékenységhez: rendszeres kocogás, kutyasétáltatás vagy túrázás a hegyekben. A szabadidőfelsők nagy méretekben nem szorítanak, hanem kényelmes viseletük biztosítja a jó közérzetet.

A hosszú szabadidőfelső: mint egy lezser miniruha

Ha felsőjét leggingsel vagy szűk farmernadrággal szeretné viselni, válassza a hosszú felsőt. Fazonja a laza esésű miniruháéhoz hasonlít, vagyis a comb egy részét eltakarja. Általában az alja szegéllyel végződik, amely különösen szépen kiemeli idomait. Kombinálja a női felsőt sportcipővel vagy csizmával. Az egyszínű, sötét modellekhez nagyon jól illenek a high heels cipők, és elegáns megjelenést biztosítanak.

TCM pecsét: Számunkra nagyon fontos a minőség

A nagyméretű felsőjével kiváló minőségű terméket vásárolt. Ezt jelenti TCM pecsétünk. TCM - e rövidítés mögött a "Tchibo Certified Merchandise" minőségi ígéret rejlik. Minden termékünket elláttuk ezzel a megjelöléssel, amely a magas színvonalú követelményeinket jelképezi. Külső vizsgálati laboratóriumokkal együttműködve minden gyártási folyamatot gondosan ellenőrzünk. Beszállítóink kiválasztása is szigorú elvek alapján történik.