Női otthoni ruházat az otthoni pihenéshez

Amikor este összekuporodik a kanapén, vagy akár ha házimunkát végez, akkor is minden esetben kényelmesen szeretne lenni. A strapabíró anyagokból készült, kényelmes szabású, egyszerű ruhadarabokat manapság női otthoni ruházat kifejezéssel foglaljuk össze: A pólók, a puha pulóverek, és a kezeslábassal kombinált szabadidőnadrág ugyanúgy ehhez tartozik, mint a régi már jól bevált fürdőköpeny. Ez az összeállítását meleg papucs és vastag zokni egészíti ki.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 39 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
1

Mi a különleges az otthoni ruházatban?

A női szabadidőruhát a kényelem jellemzi. Az női otthoni ruházat részeként használt nadrág bő szabású, és rugalmas derékpánttal rendelkezik. Ezzel tehát könnyen hozzáigazodik a csípő méretéhez. A bokánál lévő patentok lezárják a nadrágszárat, így a meleg bent marad. A szabadidőnadrágok anyagaiként bőrbarát, strapabíró pamutszöveteket, mint például a Jersey-t, vagy a Nicki-t használják. Hideg téli estéken vastag pulóvert, vagy egy kiskabátot is felvehet.
Kis reggeli az ágyban, fürdőköpenyben: azért, hogy jól induljon a nap.

Női otthoni ruházat, mint a hálóruházat kiegészítője

A női fürdőköpeny nem csak a fürdőszobában hasznos. Amikor reggel kikel a meleg ágyból, akkor vegye fel azt a hálóingjére, vagy a pizsamájára, és kezdje nyugodtan a napot. Élvezze az erkélyen a hosszú reggelit, vagy pedig olvassa el nyugodtan az újságot, még mielőtt felöltözne. Este vegye le az utcai ruháit, és bújjon otthoni ruhába, vagy pedig vegyen fel egy könnyű női pizsamát, és a melegítő fürdőköpenyét.
Válasszon kényelmes és praktikus otthoni cipőt.

Megfelelő cipő az otthoni ruházatához

Legyen szó egy egyszerű szőrmével bélelt papucsról, amelyet pillanatok alatt a lábára csúsztat amikor felkel, vagy egy meleg, ámde szilárd talppal rendelkező otthoni cipőről amelyben gyorsan ki tudja vinni a szemetet: Az otthoni cipők széles választéka áll rendelkezésre, amelyek illeszkednek az otthoni ruházathoz. Ha gyakran fázik a lába, akkor vegyen fel egy speciális, beltéri használatra tervezett csizmát. Ebben nyugodtan felpolcolhatja a (felmelegített) lábait!

Otthoni ruházat az aktív életet élő nőknek

Olyan jó, mint a kanapén pihenéssel töltött órák gondolata: A házimunkát is el kell végezni. Hordjon egyrészes, strapabíró anyagból, például pamutból, vagy poliészterből készült szabadidőruhát, amely nem korlátozza a mozgásszabadságát, és amelyet újra és újra kimoshat. Meleg napokon váltson rövid otthoni ruhára vagy vegyen térdig érő nadrágot pólóval. A törökülésben ülő balerinák tökéletes női otthoni ruházata.

Kiváló minőségű ruházat útközben is

Amennyiben wellness-hétvégét tervez, vagy ha néhány napot kórházban kell lennie, akkor esetlegesen az optimális kényelmet és stílusos megjelenést szeretné ötvözni. Viselhet például könnyű kimonót ha a hotelben a medence, a szauna, és a szoba között ingázik, vagy pedig viselhet meleg plüss kabátot, amely teljes hosszában cipzárral, valamint kapucnival is el van látva. Ha a kórházban látogatója van, akkor egy alkalmi pulóvert vehet fel a hálóingére.
A kényelmes, és elegáns fürdőköpeny a wellness érzetét kelti.

Otthoni ruházat a Tchibotól: Itt bízhat a minőségben

A Tchibonál az összes termék egy átfogó minőség-ellenőrzésen megy keresztül, még mielőtt megkapná a TCM-pecsétet (Tchibo Tanúsított Áruk). Egyre több pamutból készült fotthoni ruházat bőrbarát, organikusan, fenntartható módon termesztett pamutból. Figyeljen erre a termékleírásnál. Végül, de nem utolsó sorban a GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) projekt keretében gyártott termékek megvásárlásával világszerte támogathatja a tisztességes, fenntartható gyártók munkáját.
A Tchibonál kiváló, magas minőségű női otthoni ruházathoz juthat, amiben tényleg jól fogja magát érezni.