Nagyméretű treggingsek - a kényelem és a divat egyesítése

A Treggings szó egyesíti az angol „trousers” (”nadrág”) és „leggings” (”sztreccsnadrág”) szavakat . Ez némi tájékoztatást nyújt arról, hogy mi is a treggings: Különösen rugalmas női nadrág, kényelmes, klasszikus megjelenésű cipzárral, zsebekkel és gombokkal ellátva. A Tchibonál nagy méretekben is megtalálja a divatos treggingset - hagyja, hogy az Online boltunk szezonális újdonságai inspirálják!

Treggingsek nőknek nagy méretekben

Női 7/8-os treggings, lyukhímzéssel, kék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
-11 %
Női bokáig érő treggings, kék
8 995Ft
7 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
Női bokáig érő treggings, barna
7 995Ft
6 495Ft
 
Elérhető:
 
Női bokáig érő treggings, világosszürke
10 995Ft
 
Elérhető:
 
-7 %
Női treggings, farmer hatású, Fit Nelly
12 995Ft
11 995Ft
 
Elérhető:
 
Női treggings, sötétkék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Női termotreggings, farmer hatású, sötétkék
10 995Ft
 
Elérhető:
 
Női treggings, farmer hatású, sötétkék
10 995Ft
 
Elérhető:
 
-5 %
Női bokáig érő treggings, farmer hatású
8 995Ft
8 495Ft
 
Elérhető:
 
-29 %
Női termotreggings, farmer hatású, sötétkék
11 995Ft
8 495Ft
 
Elérhető:
 
Női bokáig érő treggings, sötétbarna
10 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Női treggings, Fit Nelly, kék
11 995Ft
9 995Ft
 
Elérhető:
 

Kényelmes kombinációcsoda

A női treggingsek elasztikus anyagból készülnek, ezért kiemelik az alakot. A sztreccsnadrágtól a klasszikus nadrág jellemzőkkel, mint például a gombokkal, a zsebekkel, vagy a cipzárakkal tér el. Ezek sok esetben csak rejtetten vannak a nadrágon, tehát nincs külön funkciójuk, csak díszítő szerepet töltenek be. A nagyméretű női treggingsek többféle színben, és stílusban is megvásárolhatóak. Az egyszínű modellek sokféle ruhával kombinálhatóak össze.
A fekete treggings egy igazi klasszikus, ami szinte az összes felsőrészhez illik.

Nagyméretű tregginsek: A klasszikus fekete

A fekete színű női treggingsek szinte bármilyen felsőrészhez passzolnak. Kombinálhatja azt egy hosszú inggel, egy tunikával, vagy egy laza szabású blúzzal. A legtöbb teltkarcsú nő az olyan felsőrészeket kedveli, amelyek eltakarják a feneket. Ha a tregginssel ki akarja emelni a csípő szép részeit, akkor természetesen választhat egy rövidebb felsőt is - amely teljesen megfelel az Ön ízlésének. A Tchibo nagy méretben is vonzó fekete treggingseket kínál.
Kényelmes farmer megjelenés: Jeggingsek.

Divatos farmer megjelenésű női treggins

Ha szereti a farmert, és a kényelmes nadrágot is, akkor biztos, hogy nem fogja elszalasztani a jeggingset. A jeggings szóösszetétel mögött a farmer stílusa áll. Testhez simul akár csak a sztreccsnadrág, emellett gumiszalaggal van ellátva. A farmer jeggingsek mosott anyagúak, vagy farmer mintázatúak, emellett gyakran zsebekkel vagy álzsebekkel vannak ellátva. Viseljen nyugodtan nagyobb méretű jeggingset kockás blúzzal, vagy egy pólóval együtt, ami tökéletessé fogja tenni az öltözetét.

Bőr megjelenésű rock nadrág

Kedveli a rockos és a feltűnő megjelenést? Ebben az esetben a bőr megjelenést biztosító treggings a jó választás. A testhez simuló szabás, és a fénylő anyag tökéletesen kihangsúlyozza az idomait. És emellé még a treggingse rendkívüli kényelmet, és kellemes érzést biztosít a bőrnek. Kombinálhatja az egészet egy alkalmi blúzzal, vagy egy klassz inggel. A farmer dzseki és a csizma tökéletes motoros megjelenést kölcsönöz. A nagyszerű ajánlatokért böngéssze a Tchibo weboldalát!

Ezek a cipők hordhatóak női treggings-szel

Tregginsghez szinte bármilyen stílusú cipőt viselhet. Az edzőcipók jó kiegészítői a sportos ruházatnak. Ősszel, és tél egyszerűen betűri a nadrág szárát a csizma szárába – nyárin pedig a lapos cipő is egy jó választás.lehet Még a nagyméretű treggingset hordó hölgyek is szívesen hordanak hozzá magassarkút. Ezáltal a lábak hosszabbnak, és még karcsúbbnak fognak tűnni. A Tchibo online boltjában nem csak treggingseket talál, hanem sok más nagyobb méretben is elérhető női nadrágot.
Tregginshez szinte bármilyen stílusú cipő illik: Az edzőcipőtől a magassarkúig!

A TCM-pecsét: A minőségi garanciánk

A Tchibo összes terméke el van látva TCM-pecséttel. A nagyméretű női treggingsek is el vannak látva minőségi pecséttel. A rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelöli. Ez a magas minőségi követelményeinknek való megfelelőséget jelzi, amely persze a teljes gyártási lánc minden egyes lépésére vonatkozik. A rendszeres ellenőrzések azt biztosítják, hogy a termékeink gondosan, és társadalmi szempontból elfogadható körülmények között kerüljenek előállításra.
A TCM pecsétnek, azaz a “Tchibo Tanúsított Áru” jelzésének köszönhetően hosszú ideig élvezheti a treggingsét.