Női tunikák: légáteresztő felső meleg napokra

A lazán szabott tunika a legkényelmesebb nyári divat. A nők, attól függően, hogy milyen alkalomra, sokféleképpen tudják kombinálni a tunikákat. Klasszikus választások hozzá a kék farmer vagy a fehér női nadrág, szívesen rövidebb 7/8 hosszban is. Ha a időjárás jó, egyszerűen viselj női rövidnadrágot a tuniká. Az egész évben jól illenek a női leggings. Hagyd, hogy a felsőrész legyen az outfit főszereplője: Lapos női cipők és kevés női ékszer tökéletesen kiemeli a tunika lazaságát.

Tunika a tengerpartra: Gyorsan felöltözni nyaralás alatt

Nyaraláskor egy len vagy pamut tengerparti tunika elengedhetetlen, amit a női fürdőruhád felett viselhetsz. A hosszabb szabás miatt azonnal érzed magad "felöltözve", amikor a tengerparton vagy a medence mellett fekszel, vagy a promenádon sétálsz. Papucsok és könnyű cipők egészítik ki a felsőt. A lazább időhöz illően a nők leginkább színes mintákkal, csipkével és folklór mintákkal díszített tunikát választanak. Ezen kívül ez akkor is elvisz otthon a nyaralás hangulatába.

Női tunika az irodába: egy sikeres nyári öltözet

A blúz helyett tunika is alkalmas nyári irodai öltözéknek. Viselje vékony szövetnadrággal, 7/8-as nadrággal vagy culottes nadrággal. A minimalista megjelenés érdekében kombináljon fehér pamut tunikát fehér nadrággal és keskeny övvel. A vászontunika ideális a meleg nyári napokon, mivel a természetes anyag hűsít és kellemes érzés a bőrön. Fedezd fel nálunk online az elegáns női tunikákat munkához!

A ruha alternatívája: A hosszú tunika a hölgyek számára

A hosszú tunika tökéletes a szabadidő eltöltéséhez. A comb közepéig, illetve a midi változatban a térdig ér. Ezt a hosszú tunikát ideálisan viselheti a városban sétálva, a sörkertben vagy egy kerti partin. Az ibizaihoz hasonlóan népszerű a boho stílus, ahol a játékos virágmintákat bokacsizmával vagy csizmával és rövid farmerdzsekivel kombinálod. A női tunikák kivágott trombita ujjakkal vagy a csipkés tunika szintén jól illik ehhez a népviseleti stílushoz.

Az ünnepi tunika: különleges megjelenéshez

Hivatalos vagy ünnepi alkalmakra viselje a női tunikát ceruzaszoknyával vagy karcsúsított női nadrággal. Fontos, hogy az ünnepi tunika finom anyagból, például selyemből vagy szaténból készüljön. Ezek az anyagok körbeölelik a kontúrjait, és minden alaknak hízelegnek a visszafogott színekben. Magas cipő vagy szandál teszi teljessé az öltözéket. Adj hozzá néhány ékszert, és már kész is vagy. Ez garantáltan nagyszerű belépő lesz!

A TCM pecsét: kiváló minőség és átlátható gyártás

A Tchibo női tunikái a TCM minőségi pecsétet viselik, ami azt jelenti, hogy "Tchibo Certified Merchandise". Kizárólag kiválasztott beszállítókkal dolgozunk együtt, akik kizárólag nekünk gyártanak, hogy biztosítsuk a magas minőségi és tartóssági színvonalunkat. Termékeink gyártása során támogatjuk a környezetileg és társadalmilag felelős termelési feltételeket. Egyenletesen magas minőségért tisztességes körülmények között.