Férfi otthoni viselet: Kényelmes ruhák otthonra

Nincs is jobb, mint lustálkodni az ágyban vagy a kanapén. Annak érdekében, hogy a négy fal között is jól érezze magát a bőrében, fontos, hogy legyen a szekrényében egy kellemes tapintású, bővebb ruhadarab is. Az úgynevezett férfi otthoni viselet nagy mozgásszabadságot nyújt és a megfelelő anyagválasztásnak köszönhetően minden évszakban kellemes hőérzetet biztosít. Az alábbiakban arról olvashat, hogy milyen szempontokat érdemes észben tartania az otthoni ruha választása során.
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 23 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Miért van egyáltalán szükség férfi otthoni viseletre?

Magától értetődő, hogy az irodai élethez a ruhatárából inkább egy öltönyt vagy a szabadidős alkalmakhoz farmert és pólót választ, de otthon nyugodtan viselhet lazább ruhákat is. Legyen szó a kanapén való láblógatásról, a relax fotelben való pihenésről, egy kiadós reggeliről vagy egy olvasgatásáról, a kényelmes ruházat elengedhetetlen ahhoz, hogy maximális kényelemben tudjon lazítani. A jól megérdemelt pihenésből könnyen kizökkenthet egy szorító derékpánt vagy kellemetlenül nyomó varrat. Ez az férfi otthoni viselet esetében nem fordulhat elő, hiszen ezeket a ruhadarabok kifejezetten azzal a céllal készítik, hogy segítsék a kikapcsolódást és hogy jól érezze magát a bőrében.
Egy fiatal férfi otthoni viseletben ül a konyhaasztalnál és a laptopján dolgozik, az ölében pedig a kutyája ül.

A különbség a szabadidőruha és a sportruházat között

Egy futóruházathoz képest az otthoni ruhák esetében kevésbé fontos a légáteresztőség és a test vonalának követése. Épp ellenkezőleg, az otthoni ruházat általában lazább szabású, hogy minden testhelyzetben kényelmes legyen. Az otthoni ruha másik fontos jellemzője, hogy típustól függően akár az otthonán kívülre is felveheti. Különösen a szabadidőruhákhoz hasonló kialakítású darabok tökéletesek arra, hogy elszaladjon a legközelebbi kisboltba.
Egy fiatal férfi a padlón ül és az ágynak dőlve telefonál, a laptopján dolgozik és egy otthoni viselet van rajta.

Egyberészes vagy külön ruhadarabokból álló férfi otthoni viselet?

Az otthoni ruhák többsége egy felsőből és egy nadrágból álló szettként kapható, de létezik háromrészes verzió is, amely a nadrágon kívül még egy pólót és egy pulcsit is tartalmaz. Ennek a szabadidőruhának az az előnye, hogy a különböző részei sokféleképpen hordhatók, a nadrágot lehet például egy rövid ujjú inggel is viselni. Ha hűvösebbre fordul az idő, egyszerűen vegyen fel rá egy melegítőfelsőt vagy pongyolát. Ha pedig Önnek a kényelem a legfontosabb szempont, válasszon egy egyberészes férfi otthoni viseletet. Egy kezeslábasnál kevés kényelmesebb dolog van a világon, alvás közben sem csúszik el, így nem fog fázni a dereka.

Az anyag: Pamut vagy műszál?

Évszaktól függően leginkább a pamutból készült férfi otthoni viseletet ajánljuk, de választhat durvább szövetet is. A flanel egyfajta légpárnát hoz létre, amely tárolja a hőt, a frottír textileket pedig az apró szálhurkok jellemzik, amelyek az anyagot jó nedvszívó képességgel ruházzák fel. Az ilyen otthoni viselet alkalmas éjszakai ruházatnak is. A gyapjúból készült otthoni ruha rendkívül meleg, így akár még a plusz takarót is elhagyhatja. A poliészter és elasztán keverékéből készült otthoni ruhák pedig a test minden mozdulatát követik: Ideális választás, ha szabadidő ruhában szeretné végezni a nagytakarítást.

Az új otthoni ruházat kényelmi jellemzői

Nagyon fontos, hogy az otthoni nadrág dereka egy madzaggal állítható legyen, hogy véletlenül se legyen túl szoros. Emellett előnyös, ha van legalább egy zsebe, ahová el tudja rakni a zsebkendőket, lakáskulcsot vagy telefont. Ha szeretné felgyűrni a nadrágszárat, akkor egy passzrésszel ellátott típus a legjobb választás. Erre a célra egy melegítőnadrághoz hasonló, szélesebb szabású, kényelmes darab lehet a legjobb választás. Amennyiben zuhanyzás vagy fürdés után szívesen veszi fel otthoni ruháit, jól jön, ha kéznél van egy kapucnis pulcsi, így nem kell a hajszárítással bíbelődnie.
Egy fiatal férfi kockás nadrágot és világos kapucnis pulóvert visel otthoni viseletként, az ablak mellett ül és egy pohár bort iszogat.

A legfontosabb anyagtulajdonságok és a legjobb minőség a Tchibotól

A férfiak körében nagy kedvenc az otthoni viselet, amit minden egyes alkalommal jó érzés hordani, ezért ezeknek a ruháknak kellemes tapintásúnak és strapabírónak kell lenniük. Ezt a Tchibo minőségi ígéretével garantáljuk Önnek – mielőtt bekerülnének a kínálatunkba, a termékeink minden apró részletét szigorú ellenőrzések alá vetjük. Az otthoni ruhadarabok minőségét is a TCM minőség-tanúsítvánnyal garantáljuk, amely a „Tchibo Certified Merchandise”-t jelöli. Azért, hogy maximálisan bőrbarát legyen, sok nadrág és felső organikus pamutból készül. Válogasson kedvére az otthoni ruhák között, a minőséget bízza ránk!
Egy fiatal család otthoni viseletben fekszik az ágyon és az apa a lábain repteti a kisfiát.