Párnák - aludj jól!
Egy stresszes nap után a párnára hajtani a fejünket a legtöbb ember számára a mindennapok egyik legpihentetőbb pillanata. A párnák minden éjjel elkísérnek minket, és kellemes alvást biztosítanak. Egy ágy teljesen párna nélkül - ezt el sem tudod képzelni. A Tchibónál különböző színű és változatú párnák változatos választékát találja. Böngésszen kedvére, és vásároljon párnát könnyedén online! Itt megtudhatja, mit kell figyelembe vennie a választás során.
Nemsokára újra elérhető
Irisette párna oldalt alvóknak, 120x40 cm
13 995Ft
Nemsokára újra elérhető
-11 %
Relaxációs párna
8 995Ft
7 995Ft
irisette® greenline párna, kb. 80 x 40 cm
12 995Ft
Irisette komfort párna, 60 x 40 cm
13 995Ft
Irisette tollpárna, 80x40 cm
Irisette tollpárna, 90 x 70 cm
12 995Ft
27 995Ft
Irisette tollpárna, 80x40 cm
Irisette tollpárna, 90 x 70 cm
12 995Ft
27 995Ft
irisette® greenline párna, kb. 90 x 70 cm
18 995Ft

Mi van a párnában

A párnák jellegzetes, kellemesen puha tapintásukat a különböző töltelékektől kapják. Igazi klasszikus a tollpárna, amely általában liba- vagy kacsatollból áll. A madarak aljszőrzetéből származó különleges tollakat - az úgynevezett pehelytollakat - különösen melegítőnek és bolyhosnak tartják, ezért a párnákat gyakran töltik meg velük. Egy másik, szintén nagyon jó minőségű természetes anyag a svájci fenyőfa, amely finom forgácsokban kellemes alvásérzetet biztosít. És ott vannak a szintetikus anyagokból, például poliészterből készült, valamivel olcsóbb párnák. Ha szívességet szeretne tenni a környezetnek, találhat olyan párnákat is, amelyek belsejében újrahasznosított szálak vannak.

Nagy vagy kicsi, széles vagy keskeny: párnák minden igényre

Amikor párnát vásárolsz, általában egy dolgot keresel mindenekelőtt: egy puha helyet, ahol a fejedet pihentetheted éjszaka. Az Ön preferenciáitól függően különböző méretek állnak rendelkezésre. A 40 x 40 cm-es párnák inkább gyerekszobákba valók, hasonlóan a valamivel nagyobb, 50 x 50 cm-es párnamodellekhez. Az alvás közben keveset mozgó felnőttek számára 60 x 60 cm-es vagy nagyobb méretű párnák ajánlottak. Mindenki más a tipikus szabványméretet választja, ami általában 80 x 80 cm a párnák esetében. A Tchibónál különböző kiváló minőségű párnákat talál alacsony áron.

Olcsó és kiváló minőségű párnahuzatok

Fontos alapszabály: nincs párna huzat nélkül. A párnahuzatok nemcsak szépek, hanem gyengéden simulnak a bőrhöz és biztosítják a párna higiéniáját. Különösen, ha szintetikus töltelékkel rendelkező párnát választott, a huzathoz természetes anyagokat, például pamutot, vásznat vagy selymet kell választania. Ezek biztosítják, hogy éjszaka kevesebbet izzadjon. A Tchibo párnahuzatok többsége kiváló minőségű bio pamutból készül, és kis vagy nagy párnákhoz egyaránt alkalmas. A paplanhuzatokkal együtt ágyneműgarnitúraként kaphatók.

Speciális párnák az utazáshoz és az egészséghez

A klasszikus ágypárnák mellett mindenféle helyzetre vannak modellek. Ha hosszú vonatút vagy hosszú távú repülőút előtt áll, akkor érdemes egy felfújható utazópárnát vásárolni. Összehajtogatva bármilyen kézitáskában elfér. A speciális párnák egy másik típusát az Ön egészségét szem előtt tartva tervezték: a nyaktámaszpárnát. Enyhítheti a feszültséget és a hátproblémákat, mivel támogatja az anatómiailag helyes fekvőhelyzetet.

A párnák megfelelő tisztítása

Higiéniai okokból ajánlott a párnákat rendszeresen mosni. A legtöbb párnát évente egyszer vagy kétszer gond nélkül tisztíthatja. Csak a pehelypárnák esetében kell egy kicsit tovább várni, hogy ne terhelje túlságosan az érzékeny tollakat. A legtöbb párna mosógépben mosható, de további ruházat nélkül. Csak így fogják megtartani bolyhos állagukat. Kerülje a teljes mosószer és a textilpuhító használatát, és helyette használjon kíméletes, enyhe mosószert vagy gyapjúmosószert. Az első mosás előtt mindig érdemes ellenőrizni a párnán található mosási utasításokat.

A TCM pecsét: Minőségi szabványaink

Ha a Tchibo-tól vásárol párnát, garantáljuk, hogy kiváló minőségű terméket tart a kezében. Hogy Ön is bízhasson ebben, minden Tchibo terméken megtalálható a TCM pecsét. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése. Csak olyan árukat jelölünk ezzel a három betűvel, amelyek megfelelnek szigorú minőségi előírásainknak, a nyersanyagoktól a végső feldolgozásig.