Rövid ujjú férfi ingek

néhány darab kapható
-33 %
Férfi rövid ujjú ing, mintás, sötétkék
5 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi pólóing, lenvászonnal, sötétkék
Férfi pólóing, lenvászonnal, khaki
8 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Férfi pólóing, lenvászonnal, sötétkék
Férfi pólóing, lenvászonnal, khaki
8 995Ft
8 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-16 %
Férfi rövid ujjú ing, Mustang, pöttyös, sötétkék
17 995Ft
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi rövid ujjú ing, lenvászonnal, csíkos
13 995Ft
 
Elérhető:
 

Férfi rövid ujjú ingek – elegancia az irodában és a mindennapi életben

A munkája során elegánsan kell öltözködnie, de nem szeretne megizzadni? A rövid ujjú inggel ez egyáltalán nem jelent nagy kihívást, azonban nem árt körültekintőnek lenni, hiszen nem minden üzleti szférában látják szívesen ezt az ingtípust, ezért az a legjobb, ha a nyári öltözködési szabályokat előre letisztázza a munkaadójával. Ha pozitív a visszajelzés, érdemes szétnéznie a Tchibo férfi ingek között. Ezek az ingek tökéletesen mennek a lazább hétköznapi ruháihoz is, egyszerűen csak kapjon fel egy farmert és szabadidőcipőt a rövid ujjú inghez és indulhat is.
Egy piros nadrágot és fehér rövid ujjú inget viselő fiatal férfi a vállán lévő bőr aktatáskájával járja a várost.

Visszafogott elegancia az üzleti életben: Férfi rövid ujjú ingek

Legyen szó az irodáról vagy különleges alkalmakról: Az üzleti életben érdemes visszafogottabban öltözködni. A modern férfi rövid ujjú ingek közül ezért a legjobb választás egy fehér vagy egy visszafogottabb sötétkék vagy antracit színű darab. A minta sem tabu, de ebben az esetben igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Nem feltétlen kell túlbonyolítani, a kis kockás vagy keskeny csíkos minták például tökéletesek. Tartsa szem előtt, hogy a rövid ujjú inge légáteresztő anyagból készüljön, hogy elkerülhesse a zavaró, gyors izzadást. A finom pamut keverékek mindig jó választás, a selyem pedig kifejezetten elegáns és nyáron a bőrt is kellemesen hűsíti.
Hétköznapi megjelenés: Egy borostás férfi egy hawaii mintás rövid ujjú ingben egy hintán ül a tengerparton. A háttérben a tenger látható.

Színes és kirívóan mintás: A szabadidőben mindent lehet

Míg az üzleti életben érdemes visszafogottabb ruhadarabokat választani, a szabadidős elfoglaltságok esetében szabadjára engedheti a fantáziáját. Öltözzön a nyár élénk színeibe! Egy divatos trópusi- vagy egy retro hawaii mintás inggel feldobhatja a ruhatárát, melyekhez ugyanolyan jól megy egy farmer, mint egy vagány chino- vagy egy cargo nadrág Az i-re a pontot pedig a sportos cipők teszik fel. A Tchibonál különösen kedvező áron juthat hozzá a férfi rövid ujjú ingekhez. Nézzen szét a kínálatunkban!

Mit érdemes viselni a rövid ujjú ing alatt?

Teljes mértékben az adott alkalomtól függ, hogy mit érdemes felvenni a férfi rövid ujjú ingek alá. A szabadidő ingek esetében az is jó, ha semmit nem választja el a testétől, de az alkalmi ingeknél más a helyzet. A legjobb „aláöltözet” egy szűk, légáteresztő anyagból készült póló. Különösen akkor, ha fehér inget visel érdemes a bőrszínéhez hasonló atlétát választania, hogy az ne legyen túl feltűnő. Ügyeljen arra, hogy az aláöltözet gallérja semmiképp ne látszódjon ki, ha kigombolja az ing legfelső részét. Éppen ezért a V-nyakú pólókat ajánljuk a legszívesebben. Íratlan szabályként azonban fontos megjegyeznünk, hogy még a legnagyobb nyári melegben sem szabad a két legfelsőnél többet kigombolnia.

Tűrjük be az inget vagy sem?

Mindegy, hogy hosszú- vagy férfi rövid ujjú ingekről van szó, az irodában viselt daraboknak mindenképp a nadrágban betűrve a helyük. Ha látható övbújtatókkal rendelkező öltönynadrágot visel, szerezzen be egy hozzá illő övet, még akkor is, ha a nadrág egyáltalán nem csúszik el. Az irodai kötöttségekkel szemben a szabadidejében nyugodtan viselheti az ingeket nem betűrve is. Arra azonban mindenképp figyeljen, hogy az ing ne legyen túl hosszú. Hüvelykujjszabály: Az ing legfeljebb a fenékrész feléig érjen. A Tchibo webshopban minden alkalomhoz megtalálja a megfelelő férfi inget. Fedezze fel akciós ajánlatainkat és spóroljon a következő vásárlásával!
Egy fiatal férfi, egy övvel ellátott farmert és egy bézs rövid ujjú inget visel és egy kőhidnak támaszkodva olvas.

Amiről a tanúsítványaink és a jelöléseink szólnak

Ha férfi rövid ujjú inget rendel a Tchibotól, biztos lehet abban, hogy egy kiváló minőségű terméket fog kapni, amit a TCM minőség-tanúsítványunkkal garantálunk, amely a „Tchibo Certified Merchandise”-t foglalja magában. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapos minőség-ellenőrzésekre – a nyersanyagok beszerzésétől egészen az értékesítésig. Ha az organikus pamutot részesíti előnyben, válasszon „GUT GEMACHT” jelöléssel ellátott ingeket. A különösen könnyen kezelhető és könnyen vasalható termékeket pedig az „Easy Care” jelöli.
Egy kigombolt kockás rövid ujjú inget viselő fiatal férfi egy tó előtt áll, a háttérben pedig hegyek láthatók.