Férfi sportruházat - sportnadrágok, futóruhák és kiegészítők

A funkcionális férfi sportruházat nem csak stílusosan néz ki. A modern high-tech szálaknak köszönhetően kiváló kényelmet nyújtanak sportolás alatt is. Ez pedig hozzájárul a sportolás közbeni tartós motivációhoz, és garantálja, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Inspirálódjon a Tchibo nagy választékából, és rendelje meg új férfi sportruházatát online, kedvező áron. Ebben az útmutatóban elolvashatja, mire kell odafigyelnie.

Férfi sportruházat

Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 295 Ft 2 795 Ft Quickshop
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 2 795 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1 ...

A megfelelő anyag az optimális kényelemért

Első pillantásra egy normál póló és egy funkcionális ing ugyanúgy néz ki. A különbség az anyagban rejlik: a férfi sportruházatban pamut helyett elsősorban funkcionális szálakat használnak. Ezek nem tárolják a nedvességet, és lehetővé teszik, hogy az gyorsan elpárologjon. Így jobban érzi magát, és csökken a megfázás kockázata. Ez különbözteti meg egyébként a modern futóruházatot a klasszikus férfi futóruhától, amely inkább lezser szabadidőruhának alkalmas.
Sportruházat az edzőteremben: Egy fiatalember úgy edzi a karjait egy edzőteremben, hogy két rögzített kötelet lengeti maga előtt hullámformában.

Fontos a vásárláskor: vegye figyelembe az alkalmazási területet

Férfi sportruházat vásárlásakor gondoljon a felhasználási területre. Az edzőteremben egy könnyű póló és egy férfi sportnadrág is elegendő. Ha minden időjárási viszonyok között futsz, ajánlott a réteges felépítés. A jó alapréteg egy testhezálló rövid ujjú póló, egy meleg hosszú ujjú póló és egy időjárásálló kabát. Ezek az elemek az időjárástól függően kombinálhatók. Ezeket kiegészítik a férfiak hosszú sportnadrágjai - a futók számára például a futóharisnyák.
Sportruházat futáshoz: Egy fiatalember kocog az erdőben egy napsütéses őszi napon.

A megfelelő sportruházat férfiaknak a futáshoz

A speciális futódzsekik és -ingek jellemzője a meghosszabbított hátrész, amely nem csúszik fel könnyen. A fényvisszaverők szintén a futóruházat jellemző elemei. Elvileg azonban a sokféleképpen használható sportdzsekik és a normál funkcionális ingek is viselhetők kocogás közben. Mindenesetre fontos, hogy a futáshoz való férfi sportruházat izzadságelnyelő szálakból készüljön. Arra is ügyeljen, hogy a szabásvonal testhezállóbb legyen.

Funkcionális fehérnemű az optimális teljesítményért

Annak érdekében, hogy a modern férfi sportruházat a lehető legtöbbet hozza ki előnyeiből, minden rétegnek ideális esetben funkcionális szálakból kell készülnie. Emiatt izzasztó ülések alkalmával célszerű a pamut boxeralsókat és mellényeket a szekrényben hagyni. A fenti rétegekkel együtt működő sportos funkcionális fehérneműk jobban megfelelnek. Ez a Tchibo online is kényelmesen elérhető.

A sportruházat helyes kezelése

A legfontosabb szabály bármilyen férfi sportruházat esetében: hagyd ki a lágyítót! Ez ronthatja a modern szálak pozitív tulajdonságait. Egyébként az ellátás nem bonyolult: A legtöbb ruhadarabot 30 fokon, kíméletes mosási fokozaton lehet mosni. A színek megőrzése érdekében enyhe mosószer használata ajánlott. A férfi sportruházatot is fordítsa ki mosás előtt, és zárja be az összes gombot és cipzárt. További ápolási tippekért lásd a sportruházat útmutatót.
A sportruházat helyes mosása: Piros, funkcionális férfi ing, bevarrt mosási utasítással, közeli felvételen.

Kiváló minőségű sportruházat TCM pecséttel

Legyen szó akár egy komplett férfi sportruházatról, akár egyetlen ingről: annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhesse sportruházatát, minden terméket gondosan tesztelünk. Csak a szigorú követelményeinknek megfelelő ruházati cikkek kapják meg a TCM pecsétet ("Tchibo Certified Merchandise"). Ezenkívül független intézetek tesztelik a férfiaknak szánt sportruházatainkat káros anyagok szempontjából. Végül is a funkcionalitás mellett a bőrrel és a környezettel való kompatibilitás is fontos.
Jó minőségű sportruházat: Egy apa és a fia súlyzókkal áll fekvőtámaszban, és mosolyognak egymásra - mindketten rövidnadrágot és sportpólót viselnek.