Háztartási cikkek - A mindennapok praktikus segítői

Szinte egyetlen háztartás sem képes meglenni a megszokott háztartási cikkek nélkül. Manapság a konyha sokkal többet jelent egy hűtőszekrénynél, egy tűzhelynél és egy mosogatónál. A zuhanyzó, a mosdó és a WC mellett a fürdőszobában is gyakran megtalálható egy mosógép is. A rengeteg praktikus eszköz könnyebbé teszi a mindennapokat, segít a rendszeresen elvégezendő munkákban - a főzéstől a mosáson át a takarításig. A Tchibonál minden olyat megtalál ami esetleg még hiányzik a háztartásából.
Varrógéptartó táska, madaras, zöld
15 995Ft
-10 %
Fa doboz, csillagképes, sötétkék
4 995Ft
4 495Ft
-40 %
Rendszerező táska babakocsihoz, sötétkék
4 995Ft
2 995Ft
-5 %
Neszesszer átlátszó/fekete
3 495Ft
3 295Ft
Mini asztali porszívó, fekete
2 995Ft
Textilborotva, fekete
3 995Ft
Vezeték nélküli padlótisztító
34 995Ft
2 lefolyótisztító szettben
1 495Ft
Szilikon mosogatókendő
1 495Ft
2 textil rendszereződoboz szettben, fiókba, nagy
2 textil rendszereződoboz szettben, fiókba, kicsi
3 295Ft
2 795Ft
Sajnos már elfogyott
Edénycsepegtető szilikonalátét
2 995Ft
2 vákuumos tárolótasak szettben, fekvő, 2 méret
2 295Ft
Rendezői csapó formájú digitális óra
19 995Ft
néhány darab kapható
-20 %
Retro asztali óra, fém
24 995Ft
19 995Ft
néhány darab kapható
Mosogatókészlet, adagoló és kefe
3 995Ft
2 sütő- és tűzhelytisztító kendő szettben
2 495Ft
Keskeny porseprű és tollseprű
3 295Ft
10 vállfa rendszerező szettben
2 295Ft
Kaparó üveg- és csempefelületekhez
2 495Ft
2 vákuumos tárolótasak szettben, álló
2 795Ft
néhány darab kapható
-17 %
Vasalódeszka-huzat, gyorsvasaló zónával
3 995Ft
3 295Ft
néhány darab kapható
2 XL mosóháló szettben
3 995Ft
Fém falióra, fekete
14 995Ft
Üvegmosó kefe, grapefruit
2 995Ft
3 az 1-ben mosogatókocka
2 995Ft
Fugatisztító kefe
1 995Ft
Fém edénycsepegtető, fekete
4 495Ft
Kárpit- és szövettisztító kefe
2 495Ft
1

Mit is jelent pontosan a háztartási cikk?

A háztartási cikkek vagy készülékek olyan mechanikus vagy elektromos eszközök, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkavégzést, vagy pedig olyanok amelyek adott tevékenységek elvégzését könnyítik meg. Ide tartoznak a konyhai eszközök mint például a kávéfőzők, a kenyérpirítók, a ruhakezelő eszközök, mint például a mosógépek és a vasalók, valamint egyéb háztartási elektronikai cikkek mint például a porszívó. Ezek a segédeszközök manapság már sok segítséget jelentenek egy adott háztartásban, viszont vannak olyan készülékek is, amelyek inkább már a luxus kategóriába esnek, és amelyeket nem mindenki engedhet meg magának. A Tchibo segít Önnek abban, hogy minden szobához a megfelelő berendezés kerülhessen kiválasztásra.
Mindenféle konyhai eszköz: Különféle konyhai háztartási cikkek, mint például egy mixer, egy keverő, és egy vízforraló is a konyhapulton van.

Konyhai háztartási cikkek: Mi az ami nem hiányozhat?

Még a kis konyhákban is, ahol esetleg már nem nagyon van hely további eszközök számára, ott is van néhány háztartási cikk, amely mindenképpen az alapfelszerelés részét kell hogy képezze. A forró italok kedvelői szeretik, ha van a közelükben kávéfőző és vízforraló. A modern háztartásokban a mikrohullámú sütők egyre gyakoribbakká vállnak, mivel lehetővé teszik az ételek gyors, és energiatakarékos felmelegítését. Nagyobb konyhákban el lehet helyezni mosogatógépeket is, amelyek segítenek megszabadulni a különösen kellemetlen mosogatástól. Ha szeret sokat főzni és sütni akkor hasznos lehet konyhai több funkciós robotgépet vásárolni.
Fürdőszobai háztartási cikkek: Egy anya guggol a gyerek mellett, aki egy fonott szennyes kosár mellett áll, és a fejére húzott egy törülközőt - a háttérben van egy mosógép.

Mosógép, szárítógép, vasaló: Mosáshoz használt háztartási cikkek

A fürdőszobában a legfontosabb háztartási cikk a mosógép: A mosógép lehet elöltöltős, vagy felül töltős, amely utóbbinál a ruhák egy felső csapóajtón keresztül tölthetőek be-, és ki. Az elöltöltős mosógép bármilyen méretű fürdőszobába belefér, míg a helytakarékos, felső csapóajtóval ellátott mosógép a kis fürdőszobákban célszerűbb. Ugyanez érvényes a szárítógépre is. Ha a szárítógépet, és a mosógépet egymásra szeretné ráhelyezni, akkor a felül töltős mosógép semmiképpen sem jó választás. Ha nagyon kevés hely van a fürdőszobában akkor használhat kombinált készüléket is - az úgynevezett mosó-szárító gépet. A gyűrődés mentes ruhák érdekében a Tchibonál különféle vasalókat talál.

Praktikus háztartási cikkek, amelyek könnyebbé teszik a takarítást

Minden háztartásban akad olyan munka, amelyet a legszívesebben elkerülnek az ott lakók. Azonban erre a célra is létezik háztartási elektronika, amely megkönnyíti az életet. Például egy lakást sokkal könnyebb kitakarítani porszívóval, mint egy hagyományos seprűvel, különösen igaz ez a szőnyegekre, vagy a futószőnyegekre. Az ablakok tisztításakor az ablak takarító készülék a kézi törlés kényelmes alternatívája lehet. Természetesen a hagyományos módon is elvégezheti a tavaszi nagytakarítást. A Tchibonál meg fogja találni a megfelelő háztartási cikkeket, mint például a seprűt, a szemetes lapátot, vagy a padlótörlőt.

Ezer apróság

A háztartásban általában ezerféle apró kis segédeszközt használunk, anélkül, hogy külön észrevennénk azok jelenlétét. Csak ha a szennyes kosár, a vállfák, a tároló dobozok, a törülközőtartók, vagy akár a mosogatón lévő edényszárító tönkremegy, csak akkor vesszük észre, hogy milyen sok apróságot használunk nap mint nap. A Tchibo felmérte, hogy szükség van ezekre a háztartási kiegészítőkre a mindennapok során, éppen ezért számtalan ilyen kiegészítőt kínál a lefolyó szűrőktől kezdve a ruhatisztító hengereken át, a kozmetikázáshoz használt tükrökig. Azért, hogy minden esetben használhassa ezeket a segédeszközöket, minden háztartási cikkünk kiváló minőségben készült, amelyet a TCM pecsétünkkel tanúsítunk.
Háztartási segédeszközök: Egy konyha amelyben van egy tűzhely, azon pedig két edény, mellette van két serpenyő és egy díszes fémedény, amelyben főző eszközök vannak.

A TCM-jóváhagyó pecsét: Garantált minőség

Ha a Tchibonál vásárol, akkor biztos hogy nem fog csalódni. Ezt a TCM minőségi pecsétünk garantálja. A TCM rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely gondos alapanyag feldolgozást, átfogó és állandó minőség ellenőrzést garantál a nyersanyagtól a késztermékig. Ezen felül a TCM kizárólagosságot is jelent: Az összes háztartási cikk, amelyet nálunk vásárol meg kizárólag a Tchibo számára készül. Látogasson el az online boltunkba, ahol praktikus és megbízható háztartási segédeszközöket fog találni a mindennapi élethez.
Biztonságos háztartási cikkek: Egy anya a két gyerekével éppen a konyhában süt - előttük van egy tepsi, amelybe éppen tésztadarabokat tesznek.